Συνέχεια των δηλώσεων για τον ΑΟΚ

 Συνέχεια των δηλώσεων για τον ΑΟΚ

Χθες ήταν η σειρά του Ντίνου Κανάκη και του Σίμου Ανθουλάκη να κάνουν δηλώσεις για τον ΑΟΚ και τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Τόνισαν αναλυτικά στους 93, 7 και στην τηλεόραση της Πρωινής.

*Ντίνος Κανάκης: « Δεν ενδιαφερόμαστε να διοικήσουμε την ΠΑΕ»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη επανέλαβε για μια ακόμη φόρα ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Ερώτηση: Τελικά εμπλέκεται ο Ερασιτέχνης σε αυτό το σενάριο του 6%;

Απάντηση: Ποτέ μα ποτέ σε διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΑΟΚ έγινε πρόταση για το 6%. Να το πάρουμε εμείς. Εγώ σαν πρόεδρος έχω βγει 50 φορές και έχω πει ότι δεν μπορούμε να διοικήσουμε την ΠΑΕ, αφού δεν έχουμε χρήματα. Αν υπάρχει κάποιος που σκέφτεται διαφορετικά, βγάλτε το όνομα του προς τα έξω. Εμείς ως Ερασιτέχνης και πάλι το λέω, ότι δεν ενδιαφερόμαστε.

Δεν είμαι και τόσο κουτός που να μην καταλαβαίνω ποιοι θέλουν να κάνουν κακό στον Ερασιτέχνη και στην ΠΑΕ. Προσπαθήσαμε όλοι μας για το καλό της ομάδας. Δυστυχώς έγιναν ορισμένα πράγματα, που δεν έπρεπε να γίνουν εδώ και 4 χρόνια.

Αυτά ας τα ξεχάσουμε και όλοι να δώσουμε τα χέρια για το καλό της ομάδας. Να κατεβούμε σε μια γενική συνέλευση όλων των Καβαλιωτών, όλων των ομάδων της Καβάλας, όλων των ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν τον ΑΟΚ. Αυτό ας γίνει στο διοικητήριο. Είναι μια δική μου πρόταση, να δούμε τι θα κάνουμε.

Είτε πέσει, είτε δεν πέσει η ομάδα, πρέπει να ενωθούμε όλοι μας, γύρω από αυτή την ομάδα. Πρέπει να σταματήσουν οι τρικλοποδιές.

Δεν μπορούν να λένε ότι ο Ερασιτέχνης ζήτησε το 6%. Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα.

Ο κ. Τσοκτουρίδης βγήκε και διέψευσε το γεγονός.

Με τους ιερείς έχουμε συζητήσει πολλές φορές και βάλανε χρήματα από το υστέρημα τους.

Δεν έχουμε τίποτα μαζί τους, βάλανε λεφτά για μια ομάδα που την αγαπάμε όλοι. Αν τραβήξουμε αυτό το 6% θα είναι εις βάρος του ΑΟΚ.

Εμάς ήρθαν και μας είπαν να πάρουμε το 6%. Μας το ζήτησε ο κόσμος, να το πάρουμε και να διοικήσουμε. Δεν μπορούμε, δεν υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες.

Μπορούσαμε να έχουμε την πλειοψηφία των μετοχών αλλά δεν το θελήσαμε. Το παίρναμε από τον κ. Κουφατζή και διοικούσαμε. Δεν έχουμε λεφτά.

Οι Καβαλιώτες μας το προτείνανε αλλά δεν υπάρχουν χρήματα. Αν βρεθούν τα χρήματα, τότε θα βοηθήσουμε την ομάδα, σε οποιαδήποτε κατηγορία αγωνίζεται.

Ας αφήσουμε τα μαλώματα. Δεν πρέπει να συνεχιστεί η διαμάχη.

Ερώτηση: Τι λέει η επόμενη μέρα για τον ΑΟΚ;

Απάντηση: Πρέπει να ενωθούμε όλοι για να σώσουμε τον ΑΟΚ.

Θα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να βοηθήσουμε όλοι μαζί, αν υποβιβαστεί η ομάδα. Να γίνει ένα κάλεσμα σε όλο τον κόσμο. Με τις ίντριγκες που υπάρχουν δεν θα κερδίσουμε κάτι. Δεν βγαίνει καλό αποτέλεσμα γι` αυτό που αγαπάμε όλοι μας.

Δεν φταίει ο κ. Τσάκας, ούτε κανένας. Ολοι φταίμε και πρώτα βάζω τον ευατό μου. Όταν έπρεπε να μιλήσουμε, δεν μιλήσαμε.

*Σίμος Ανθουλάκης: « Θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα»

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου των Παλαιμάχων του ΑΟΚ, κρατιέται μια στάση αναμονής αλλά παράλληλα έχουν γίνει επαφές με ανθρώπους που έχουν οικονομική επιφάνεια.

Ερώτηση: Τι θα προτείνουν οι Παλαίμαχοι για την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΟΚ ;

Απάντηση: Οι Παλαίμαχοι δεν έχουν αυτή τη στιγμή κάτι να σχολιάσουν, ούτε να προτείνουν. Περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα, να δούμε τι θα γίνει και από εκεί και πέρα θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις.

Είναι γεγονός ότι κάτι ετοιμάζουμε και εμείς αλλά να τελειώσουν τα πράγματα. Να δούμε τις εξελίξεις και από εκεί και πέρα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας.

Ερώτηση: Οικονομικά αυτό το κάτι, που θα στηρίζεται;

Απάντηση: Δεν σας κρύβω ότι έχουμε κάνει επαφές με κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες να στηρίξουν την ομάδα, όσον αφορά το οικονομικό. Το θέμα είναι να πείσουμε αυτούς τους ανθρώπους και θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε.

Αν τα καταφέρουμε θα είναι καλό για τον ΑΟΚ και όλης της πόλης.

Να τελειώσει το πρωτάθλημα και αυτές οι επαφές θα συνεχιστούν μέσα στον Απρίλη.

 

*Επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ είχαν ρεπό ενώ επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις.

Το κλίμα είναι βαρύ στο στρατόπεδο της ομάδας μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα , αυτή τη φορά από τον Τύρναβο, όπου εξανεμίστηκαν οι ελπίδες παραμονής.

Μετά τον Καπνίδη, νοκ άουτ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι και ο Χόρτσας. Μάλιστα έφυγε για την Αθήνα, εκεί όπου θα κάνει θεραπείες. Δεν υπολογίζεται για τα 3 επόμενα ματς. Επανέρχεται ο Ντουτσαρίδης που εξέτισε την ποινή του.

 

Διαβάστε επίσης