• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

Συνεδριάζει αύριο στην Κομοτηνή η γνωμοδοτική επιτροπή που προβλέπει ο νόμος 4070, σχετικός με την απελευθέρωση των ταξί. Με βάση μαθηματικό τύπο, τις αιτήσεις που κατατέθηκαν και τις υφιστάμενες άδειες πρόκειται να γνωμοδοτήσει θετικά για 1 νέα άδεια ταξί στον Ν. Καβάλας. Αυτή θα αφορά την περιοχή του πρώην δήμου Ελευθερών, με έδρα του οχήματος την Νέα Ηρακλίτσα. Με εξαίρεση την Αλεξανδρούπολη όπου οι νέες άδειες είναι 17, σε όλη την υπόλοιπη ΑΜΘ οι νέες άδειες είναι ελάχιστες. Στην επιτροπή μετέχει ο πρόεδρος του Eurotaxi Καβάλας Γρηγόρης Αποστολίδης. Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ στον Ν. Καβάλας. Θα συγκεντρωθούν έξω από το κεντρικό κατάστημα. Διαμαρτύρονται για τις 500 απολύσεις συναδέλφων τους, σε όλη την Ελλάδα. Οι τοπικές κινητοποιήσεις ίσως συνεχιστούν αύριο. Σήμερα και αύριο απεργεί το προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Ο Δήμος Καβάλας μοίρασε από χθες φαγητό για 3 μέρες στους 100 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. Για το συλλαλητήριο της Παρασκευής υπάρχει σήμερα το πρωί συνέντευξη τύπου του Παναγιώτη Αρσονιάδη. Συμμετοχή δήλωσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, το προσωπικό του ΕΚΑΒ, οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ. Αντίθετος ο Εμπορικός Σύλλογος. Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη θα έρθουν την Παρασκευή στο συλλαλητήριο του Δημοτικού Κήπου οι αγρότες του Νέστου. Μικρή συμμετοχή στο χθεσινό συλλαλητήριο της Λαϊκής Επιτροπής Καβάλας.

 

Σήμερα αναμένουν στο εργοστάσιο της ΒΦΛ κανονική παροχή φυσικού αερίου. «Θα παρακολουθούμε από κοντά τη νέα συμφωνία» λένε οι εργαζόμενοι. Η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης Δημωφέλεια ενέκρινε σε συνεδρίαση της τον προϋπολογισμό του 2013. Συνεδριάζει το μεσημέρι το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Δύο νεαροί συνελήφθησαν στην επαρχία Παγγαίου κατηγορούμενοι για κλοπές τριών δικύκλων. Η Ασφάλεια με την βοήθεια αποτυπωμάτων εξιχνίασε διάρρηξη σε γραφείο στην Καβάλα που έγινε την Άνοιξη του 2011. Τοπικοί φορείς προετοιμάζονται και για την τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου, στο τέλος του μήνα. Ο αντιπρόεδρος της Aegean δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το Καλοκαίρι να εκτελούνται πτήσεις από την Ρωσία προς το αεροδρόμιο της Καβάλας. Το Πολεμικό Ναυτικό θέλουν να εμπλέξουν στο καλοκαιρινό αεροπορικό σόου της Καβάλας οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Την ερχόμενη εβδομάδα ο Παναγιώτης Γεωργιάδης συναντά στην Αθήνα τους αρχηγούς της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ιεράς Μητρόπολης ομιλία του Κομνηνού Απότα για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Καβάλας. Το απόγευμα γενική συνέλευση του ΦΟΚ. Την ίδια ώρα εκδήλωση του συλλόγου κατοίκων Αγίου Λουκά με θέμα την οστεοπόρωση. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι στο δημαρχείο για την παράσταση της Τζένης Αργυρίου, Παρασκευή-Σάββατο- Κυριακή στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».

 

Επανέρχεται το μεσημέρι στις προπονήσεις ο ΑΟΚ αλλά χρήματα δεν βρέθηκαν για την πληρωμή των παικτών. Για το ματς με τον Βόλο επανέρχεται ο Κοτίτσας, ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού ο Πλιάγκας. Η Ένωση στις 5.30 το απόγευμα υποδέχεται στην Καλαμίτσα την Λέφσκι, για την Βαλκανική Λίγκα. Στο ματς θα κάνει πρώτη εμφάνιση ο Ντέϊβιντ Ταϊρού. Την Κυριακή το πρωί η Ένωση κόβει την πίτα της για το 2013.

 

Διαβάστε επίσης