• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2015

Στον Εισαγγελέα ετοιμάζονται να προσφύγουν επαγγελματίες- καταστηματάρχες ζητώντας προστασία για την κατάσταση που επικρατεί στους πεζόδρομους, την ανεξέλεγκτη είσοδο αυτοκινήτων και δη χρηματαποστολών. Πρόθεση του Εμπορικού Συλλόγου είναι για το ίδιο θέμα να οργανώσει σύσκεψη εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών. Η σύσκεψη είναι πιθανό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Την Δευτέρα η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου αποφάσισε την Κυριακή τα καταστήματα να λειτουργήσουν 11 το πρωί με 3 το μεσημέρι. Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της πόλης σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα. Οφείλονταν σε βλάβη κεντρικού μετασχηματιστή. Το Υπουργείο Τουρισμού αναγνώρισε ως ιαματική πηγή τα Λουτρά των Ελευθερών. Η απόφαση της Υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη δημοσιεύτηκε στην ΕτΚ στο τέλος του προηγούμενου έτους. Εκπρόσωποι όλων των πρόσφατων συνταξιούχων της ΒΦΛ είχαν χθες συνάντηση με τον διευθυντή του εργοστασίου, συζητήθηκε το θέμα του ασφαλιστικού συμβολαίου.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής Λάζαρος Τσαταλμπασίδης. Το απόγευμα παρουσιάζεται σε εκδήλωση το ψηφοδέλτιο του κόμματος «Το Ποτάμι». Το απόγευμα παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Ελευθερούπολη. Χθες έδωσε συνέντευξη τύπου ο Ντίνος Κλειτσιώτης. Χθες ήταν για 30 περίπου λεπτά στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη πλατεία Καπνεργάτη ο Αλέξης Τσίπρας. Πιθανή είναι η επίσκεψη στην Καβάλα του Γιώργου Παπανδρέου. Δεν θα επισκεφθεί προεκλογικά την πόλη μας ο Πάνος Καμμένος. Υποψήφιοι του κόμματος Το Ποτάμι συνάντησαν χθες τον Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο.

 

Ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Γιώργος Κουράκος πρότεινε χθες το απόγευμα τη μεταφορά των μαθητών του σχολείου των Αντιφιλίππων σε αυτό του Παλαιοχωρίου. Συνεχίζεται μία ακόμη μέρα η ακινησία του φέρι μποτ «Φιλιάγκος», χωρίς δρομολόγια σήμερα η γραμμή του Πρίνου. Με τις διοικήσεις των παραρτημάτων στην ΑΜΘ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου συναντήθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Την Παρασκευή 30 Γενάρη οργανώνουν το χορό τους με την κοπή βασιλόπιτας δάσκαλοι και νηπιαγωγοί του Ν. Καβάλας. Εκπρόσωποι των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκονται τη Δευτέρα το πρωί στο Ειδικό Γυμνάσιο στη Νέα Καρβάλη. Ανακοίνωση για τον κώδικα δεοντολογίας της τράπεζας της Ελλάδας που είναι σε ισχύ από το νέο έτος εξέδωσε η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας.

 

Το απόγευμα ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας κόβει την πίτα του, βραβεύει γιατρούς που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκαν, παρουσιάζει ομιλία αρχαιολόγου για την Αμφίπολη. Την πίτα του έκοψε την Κυριακή στο καταφύγιο του στο Παγγαίο ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας. Συνεδριάζει την Παρασκευή το απόγευμα η τοπική κοινότητα Καβάλας.

 

Για το κύπελλο Ελλάδας ο ΑΟΚ με πολλούς αναπληρωματικούς αγωνίζεται το μεσημέρι στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα. Σοβαρός τραυματισμός του Κοσμίδη στη χθεσινή προπόνηση. 1.500 εισιτήρια των 5 ευρώ θα διαθέσει ο ΑΟΚ στους οπαδούς του Άρη. Φιλικό της Ένωσης σήμερα με τον ΚΑΟΔ.

 

Διαβάστε επίσης