ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΗ 2014

Στην Καβάλα θα βρίσκονται σήμερα τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας μαζί με τον γενικό γραμματέα βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης Γιώργο Στεργίου. Ο λόγος της επίσκεψης είναι άγνωστος. Χθες όλοι οι προαναφερθέντες βρίσκονταν στην Αλεξανδρούπολη. Να πληρωθεί από πελάτη της περιμένει η ΒΦΛ κι αμέσως μετά θα πληρώσει τους εργαζόμενους της. Αυτό πληροφορήθηκαν συνδικαλιστές του σωματείου. Εκνευρισμός και αγανάκτηση στο εργοστάσιο. Ελέγχους σε όλα τα λούνα πάρκ του νομού Καβάλας ετοιμάζεται να κάνει η προβλεπόμενη από το νόμο επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων. Η επιτροπή θα οριστεί θα από τον αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά. 25 θα είναι τα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν στην Καβάλα το 2014, αναφέρει ανακοίνωση του ΟΛΚ. Δύο ήρθαν ήδη, ένα ακόμη αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Στην Καβάλα θα είναι το απόγευμα της Πέμπτης και την Παρασκευή το πρωί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Πολύς κόσμος χθες βράδυ στην κεντρική πολιτική ομιλία και συγκέντρωση του Μάκη Παπαδόπουλου στο Εμπορικό Κέντρο. Στις συνοικίες της πόλης πραγματοποιεί επισκέψεις και ομιλίες ο Βαγγέλης Παππάς. Πετυχημένη συγκέντρωση στο Παληό. Στο Παληό χθες ήταν ο Κωστής Σιμιτσής. Επίσκεψη στη ΔΕΥΑΚ έκανε ο Άρης Βέρρος. Τον Εμπορικό Σύλλογο επισκέφθηκε ο Αρχέλαος Γρανάς. Το Νοσοκομείο ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Ερώτηση του Τέρενς Κουίκ στη Βουλή για το οξύτατο πρόβλημα των κουνουπιών στην ανατολική πλευρά του Νομού Καβάλας.

Άρχισε τη Δευτέρα συνεχίζεται όλη την εβδομάδα στο Αμφιθέατρο έκθεση τεχνολογικής εκπαίδευσης από μαθητές επαγγελματικών λυκείων του Νομού. Ψεκασμοί κατά των κουνουπιών θα γίνουν σήμερα σε αγροτικές περιοχές κοντά στο Ποντολίβαδο, το Αγίασμα, τις Πηγές και άλλα χωριά του Νέστου. Επαγγελματίες της Χρυσούπολης συγχαίρουν το Α.Τ. της περιοχής για τις επιτυχίες του στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων και καπνού. Έκτακτη συνέλευση πραγματοποιούν στις 6.30 το απόγευμα οι μηχανικοί της Καβάλας στη Δ. Βιβλιοθήκη. Και στο κατάστημα της Καβάλας του σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος υλοποιείται η πανελλαδική πρωτοβουλία της εταιρίας «52 δράσεις σίτισης και φροντίδας».

Σήμερα το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» αγώνες μπάσκετ ατόμων με ειδικές ανάγκες. Το απόγευμα στο Λύκειο των Ελληνίδων εκδήλωση για το παιδί και τα προβλήματα συμπεριφοράς. Το μεσημέρι στον δικηγορικό σύλλογο σεμινάριο με θέμα τη διεξαγωγή των προσεχών εκλογών.

Κρίσιμα παιχνίδια που θα καθορίσουν το μέλλον τους στην Γ’ Εθνική παίζουν σήμερα ο Ορφέας Ελευθερούπολης με τον Πανσερραϊκό, ο Νέστος με τον Κιλκισιακό. Το Βυζάντιο πρέπει να κερδίσει πάση θυσία τον Μακεδονικό. Μετά από πολλά χρόνια ο Τάσος Πιστέλας δεν συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλή Καβάλας που εξελέγη προχθές το απόγευμα.

 

 

Διαβάστε επίσης