• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 2013

Κοινή επίσκεψη στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα θα κάνουν μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα οι 4 βουλευτές του Νομού Καβάλας. Αποκλειστικός σκοπός τους το θέμα της επιδότησης εργασίας που δεν είναι ίδια στους 5 νομούς της ΑΜΘ. Για το ίδιο θέμα τον κ. Στουρνάρα συνάντησε πρόσφατα ο βουλευτής Δράμας κ. Κυριαζίδης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του, το υπουργείο είναι θετικό στο αίτημα των εκπροσώπων των δύο Νομών της ΑΜ. Ούτε χθες υπήρξαν νεότερα στο θέμα της ΒΦΛ. Οι Γιάννης Τσάρας και Διονύσης Μπεχράκης συνεχίζουν να μην απαντούν στα τηλεφωνήματα που δέχονται από τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Δημοπρατήθηκε χθες το έργο της ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης. Προσωρινή ανάδοχος είναι κατασκευαστική εταιρία από την Λάρισα με έκπτωση άνω του 40%. Καταδικάστηκε χθες στο Μονομελές Καβάλας ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Κυριατζής. Αρνήθηκε ότι ήταν αυτός που έσβησε κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας τον Δεκέμβρη του 2010. Του επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών με τριετή αναστολή. Άσκησε έφεση. Σήμερα θα ανακοινωθούν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Παγγαίου. Εκτός του Σταμάτη Ματσάγγου, αντιδήμαρχοι θα είναι οι Τάκης Ηλιάδης, Πέτρος Τραγατζόπουλος, Λάκης Τζιτζιός, Βασίλης Σερπετζής, Κώστας Πετρόπουλος.

 

Η Διεύθυνση Βιομηχανίας της Π.Ε. Καβάλας ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας του καταστήματος Τζάμπο στον Αμυγδαλεώνα. Το κατάστημα επί του παρόντος δεν κλείνει. Αρμόδιος για μια τέτοια απόφαση είναι ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Απεργούν σήμερα οι οικοδόμοι της Καβάλας. Στις 10.30 το πρωί απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο. Ίσως σήμερα το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώσει λεπτομέρειες για το πρόγραμμα συγχωνεύσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αναμένουν τις ανακοινώσεις στο ΤΕΙ της Καβάλας. Ανέλαβε χθες καθήκοντα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Πολιτισμού-Ανάπτυξης και Απασχόλησης Γιώργος Γερομάρκος. Στην Καβάλα βρέθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Καραλίδης. Προσωρινά κλειστό λόγω τεχνικού προβλήματος είναι το κολυμβητήριο. Έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης διαπιστώνεται στο κτίριο του «Πυθαγόρα». Βενζίνη από τρία σταθμευμένα δίκυκλα σε πυλωτή πολυκατοικίας έκλεψαν άγνωστοι χθες τα ξημερώματα. Κλοπή αυτοκινήτου στην συνοικία του Βύρωνα. Θα επαναληφθεί ο διαγωνισμός του Υπουργείου Ανάπτυξης για την εταιρία που θα μοιράσει φυσικό αέριο στις κατοικίες στους 5 Νομούς της ΑΜΘ.

 

Στις 7 σήμερα το απόγευμα σε εκδήλωση της Μητρόπολης ο Μητροπολίτης Προκόπιος μιλά για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Καβάλας. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητρόπολης. Σήμερα το βράδυ στο Λούσυ κόβουν την πίτα τους οι ξενοδόχοι της Καβάλας. Εκδήλωση για τον αντισεισμικό σχεδιασμό σήμερα το απόγευμα από το ΤΕΕ ΑΜ. Συνεδριάζει την Παρασκευή στο Δημαρχείο η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας.

 

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει ο ΑΟΚ σήμερα στις 8 το απόγευμα. Πρόκειται για ματς κυπέλλου. Χθες υπέγραψε δελτίο στην ομάδα μας ο επιθετικός Ουζμάν Μπάρι. Απομακρύνεται η περίπτωση Προβατίδη, ίσως αποκτηθεί ο Ηλίας Σεφερίδης. Ηττήθηκε χθες η Ένωση στη Βουλγαρία από την Ρίλσκι με σκορ 100-71. Συγνώμη ζήτησε ο Γκράντι αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

 

 

Διαβάστε επίσης