ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16  ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε χθες από τον Ανακριτή ο 38χρονος κάτοικος Καβάλας που κατηγορείται για την επίθεση σε ανήλικο κορίτσι, τον Ιούλιο στην περιοχή Κακόπλακα. Οι αστυνομικές αρχές είναι σίγουρες ότι πρόκειται για τον δράστη, έχουν στη διάθεση τους ατράνταχτα όπως υποστηρίζουν στοιχεία. Ταυτόχρονα ερευνούν την ανάμιξη του και σε άλλα παρόμοια περιστατικά που έγιναν πρόσφατα σχετικά στην πόλη της Καβάλας.

14 κρουαζιερόπλοια θα έρθουν στο λιμάνι της Καβάλας έως τις αρχές Νοέμβρη που λήγει η φετινή περίοδος. Την Παρασκευή θα διανυκτερεύσει στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο Europa 2. Γεμάτο επιβάτες καταπλέει το βράδυ στο λιμάνι το πλοίο Νήσος Ρόδος. Μετά από συνάντηση που έγινε χθες στο Λιμεναρχείο επιβεβαιώθηκε ότι μπορούν να μεταφέρουν πρόσφυγες στα σύνορα με τα Σκόπια και τουριστικά λεωφορεία. Υλικές ζημιές σε βάρκα προκάλεσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στο λιμάνι των Σφαγείων. Μάλλον οφείλεται σε βραχυκύκλωμα. Παρά τις αντίθετες πληροφορίες δεν υπάρχουν προγραμματισμένες για σήμερα στο Ν. Καβάλας αγροτικές κινητοποιήσεις. Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε χθες το πρωί μετά από σύγκρουση με επιβατικό αυτοκίνητο. Το περιστατικό έγινε στον Άγιο Σίλα.

Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες έκαναν χθες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ υποδέχθηκε στην Καβάλα τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας Μιχάλη Κατρίνη. Τον Σύλλογο Πολυτέκνων επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι Γιώργος Γκαϊταντζής. Την Πέμπτη στην Καβάλα ο Κυριάκος Χαρακίδης.

Λόγω εργασιών πλησίον της Εγνατίας οδού στο Τούνελ της Εξοχής προγραμματίζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 22 Σεπτέμβρη. Ο καρκίνος του προστάτη είναι ιάσιμος, δήλωσαν χθες οι εκπρόσωποι του συλλόγου Εθελοντών κατά Καρκίνου στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης στην Κ. Πλατεία. Δυσφορία στη Δήμαρχο δημιούργησε η πρωτοβουλία της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ να ζητήσει τη παραμονή στη θέση της προέδρου της Μαρίας Καραβία. Ικανοποιημένη η Κορίνα Βουγιούκα από την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Σήμερα το μεσημέρι μιλά στο Νοσοκομείο, σε εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου, ο καθηγητής αιματολογίας του ΔΠΘ Ιωάννης Κοτσιαννίδης. Θα αναφερθεί στα λεμφώματα. Το απόγευμα αρχίζουν διήμερες εκδηλώσεις στο εκκλησάκι, δίπλα στο εντευκτήριο του ΦΟΚ. Το απόγευμα εκδήλωση για την ειρήνη στην παιδική βιβλιοθήκη του Τιμίου Σταυρού.

 

Ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής Ντίνος Νικολόπουλος συζητά με την Ένωση ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας. Ο προπονητής του ΑΟΚ μαζί με τους παίκτες της ομάδας είδαν μαζί χθες το απόγευμα στην τηλεόραση την αναμέτρηση της Εθνικής μπάσκετ με την Ισπανία. Δύο αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας θα γίνουν το απόγευμα. Ο Ηρακλής Καβάλας παίζει στο Ερατεινό, Πέρνη υποδέχεται τον Κεραυνό Κρηνίδων.

 

 

Διαβάστε επίσης