ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Διάσταση απόψεων διαπιστώνεται ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο και τους Δημάρχους τόσο της Καβάλας όσο και της Δράμας, σχετικά με την πρόταση δημιουργίας νέου φορέα για τα Τενάγη των Φιλίππων. Ο κ. Μαρκόπουλος όχι μόνο διαφωνεί με τον νέο φορέα αλλά εμμέσως κατηγορεί τον Δήμαρχο Παγγαίου ότι άλλα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη της Δευτέρας κι ανακοινώθηκαν στο δελτίο τύπου. Άγνωστο παραμένει αν ο Γιώργος Παυλίδης συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Μαρκόπουλου. Ούτε χθες πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ, περιμένουν την εταιρία προκειμένου να τους πληρώσει από μέρα σε μέρα. Το σωματείο έχει ήδη ζητήσει από τους κυβερνητικούς βουλευτές συναντήσεις με τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον Υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη. Το αργότερο το Σάββατο θα λειτουργήσει και πάλι η Παράκαμψη. Στο μεταξύ διαλύονται οι συγκοινωνίες μέσα κι έξω από την πόλη. Τα δρομολόγια των Αστικών και Υπεραστικών λεωφορείων αργούν να φθάσουν στον προορισμό τους. Σήμερα το πρωί 1.000 περίπου μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων θα λάβουν μέρος σε εκδήλωση κατά της ενδοσχολικής βίας που θα γίνει στην κεντρική πλατεία.

 

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν σήμερα στην αίθουσα της Ομοσπονδίας οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ. Το απόγευμα συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο. Απολογιστική συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα ο νέος Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε χθες τη Δήμαρχο. Αλλάζει αυτές τις μέρες και ο Διοικητής της Π.Υ. Καβάλας. Συνέντευξη τύπου έδωσαν χθες οι κοινωνικοί λειτουργοί των Νομών Καβάλας- Δράμας- Ξάνθης διαπιστώνοντας συρρίκνωση του επαγγέλματος τους. Εθελοντική αιμοδοσία δημοσίων υπαλλήλων το πρωί στο Αμφιθέατρο. Σύσκεψη φορέων για τα θέματα του ΕΣΥ οργανώνει στις 28 Μαρτίου το σωματείο εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Καβάλας.

 

Σήμερα το απόγευμα παρουσιάζεται σε εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη ο 16ος τόμος των Θασιακών. Ο Παναγιώτης Μεμετζής είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Εβριτών. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας». Την ίδια ώρα στον Απόλλωνα η παράσταση «Επάγγελμα Πόρνη» με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ο Γιάννης Κελγιώργης παρέμεινε πρόεδρος στον σύνδεσμο Εφέδρων Νομού Καβάλας.

 

Στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό παίζει το μεσημέρι ο ΑΟΚ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Το Βυζάντιο υποδέχεται τους Αμπελόκηπους. Ο Ορφέας ταξιδεύει στο Σουφλί. Εξ αναβολής αναμετρήσεις γίνονται σήμερα και για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης