• 20 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έστειλε χθες στην Καβάλα εκπρόσωπο του, ο οποίος συναντήθηκε με τη Δήμαρχο προτείνοντας αξιοποίηση του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου» σε ποσοστό 50-50. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή. Νέα πρόταση θα συντάξει και θα στείλει η Δήμαρχος στον Υπουργό. Το θέμα του «Ασημακοπούλου» θα απασχολήσει πάλι το δημοτικό συμβούλιο που συνεδριάζει το απόγευμα. Στην ευρύτερη περιοχή του Πλατανοτόπου, περισσότερο νότια του χωριού προς την Εγνατία οδό, συνεχίστηκαν χθες οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εξαφανισθέντα από τις 3 Φεβρουαρίου Δημήτρη Γάκη. Πλέον η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Λόγω κακοκαιρίας υπήρξαν προβλήματα χθες στην επικοινωνία με τη Θάσο. Ήρθε κανονικά το «Ταξιάρχης». Κανονικά αναμένεται σήμερα το «Νήσος Μύκονος». Εκτελούνται από το πρωί τα δρομολόγια των φέρι μποτ.  Την Παρασκευή 8 Μάη θα προτείνει για τις φετινές εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας ο Εμπορικός Σύλλογος. Το μεσημέρι σύσκεψη φορέων για το αεροπορικό σόου. Η διοργάνωση κινδυνεύει εξ αιτίας καθυστέρησης στη προετοιμασία της αλλά και επειδή οι φορείς δυσκολεύονται να βρουν τα απαραίτητα χρήματα. Συνήγορο του πολίτη και της επιχείρησης εκλέγει στη σημερινή του συνεδρίαση στη Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ.

Το πρωί και το απόγευμα σεμινάριο του ΤΕΕ ΑΜ για τις πραγματογνωμοσύνες των μηχανικών. Πέθανε στη Κρήτη σε ηλικία 67 ετών ο πρώην Περιφερειάρχης Σταύρος Καμπέλης. Ήταν στην ΑΜΘ από το 1997 έως το 2001. Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς χιόνι επικρατούν σε όλο το Νομό Καβάλας. Απέρριψε ο εργολάβος την πρόταση που του έκαναν τη Δευτέρα οι συμβασιούχοι τεχνίτες συντήρησης της ΒΦΛ. Οι υπό απόλυση εργαζόμενοι του εργοστασίου έχουν νέα μεταξύ τους συνάντηση αύριο στο ΕΥΚ. Αναβλήθηκαν μετά από αίτημα του ΟΑΕΕ τα ασφαλιστικά μέτρα των δικηγόρων της Ομοσπονδίας που επρόκειτο να συζητηθούν χθες στο Πρωτοδικείο. Ελαφρώς λιγότερα είναι αυτή τη περίοδο τα ανοίκιαστα καταστήματα στην αγορά σε σχέση με τον περασμένο Νοέμβρη. Ο πεζόδρομος της Κ. Παλαμά συνεχίζει να μην έχει ούτε ένα κλειστό κατάστημα.

Η Αθανασία Γαϊτανίδου είναι η νέα πρόεδρος του συλλόγου «Γλυκιά Αγκαλιά». Παρέμεινε πρόεδρος στον ΦΟΚ ο Μπάμπης Χαϊνάς. Το απόγευμα κόβει την πίτα του ο σύλλογος «Αίσωπος». Απόγευμα και βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο». Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 3ου Λυκείου επισκέφθηκαν σχολείο στο Λιουμπλιν της Πολωνίας.

Σήμερα το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΚ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Νέστο. Το πρωί θα προπονηθούν σήμερα οι παίκτες του ΑΟΚ. Το μεσημέρι σε εξ αναβολής παιχνίδι ο Άρης Ακροποτάμου υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

 

 

Διαβάστε επίσης