Λευκή νύχτα την Παρασκευή 8 Μάη;

 Λευκή νύχτα την Παρασκευή 8 Μάη;

Την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν είναι η διοργάνωση «λευκής νύχτας». Κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή 8 Μαϊου, του 2015. Αυτή την ημερομηνία προκρίνει ο εμπορικός σύλλογος. Δεν είναι όμως η ημερομηνία κλειδωμένη καθώς ο διάλογος συνεχίζεται.

Ο κ. Λεμονίδης έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με το Δήμο Καβάλας. Όλα όσα έχει στο μυαλό του αναφέρονται σε μία λευκή νύχτα, με πεζόδρομο η οδός Ομονοίας από τα παλιά δικαστήρια μέχρι την Αστυνομία. Εκδηλώσεις που θα γίνουν και στην Βενιζέλου αλλά και στο τμήμα της Ομόνοιας προς τα παλιά δικαστήρια, εκδηλώσεις που θα ξεπεράσουν χρονικά τα μεσάνυχτα και θα συνεχιστούν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Μαΐου.

Σημαντικό ρόλο για τον καθορισμό της  ημερομηνίας που θα γίνει η «Λευκή νύχτα», θα παίξει η συζήτηση της πρότασης του εμπορικού συλλόγου με τους ξενοδόχους, καθώς επιθυμία του εμπορικού συλλόγου είναι η «λευκή νύχτα» να διοργανωθεί όταν τα ξενοδοχεία της Καβάλας, θα είναι γεμάτα.

Ο κ. Λεμονίδης είπε τα εξής: «Έχουνε γίνει κάποιες αρχικές κουβέντες με τους αντιδήμαρχους τόσο πολιτισμού όσο και οικονομικών όσον αφορά το συγκεκριμένο δρώμενο. Νομίζω ότι πέρσι είχε μία απόλυτη επιτυχία. Αλλά και αποδοχή από τον κόσμο. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι ήταν σε μία προεκλογική περίοδο και οι δημοτικοί άρχοντες που τώρα διοικούνε το δήμο τότε είχανε μείνει κατενθουσιασμένοι με την όλη αυτή κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο κέντρο της αγοράς.

Από κει και μετά την άλλη εβδομάδα έχουμε διοικητικό συμβούλιο για να πάρουμε την απόφαση όσον αφορά τη διοργάνωση της «λευκής νύχτας», ώστε να τοποθετήσουμε στη σωστή ημερομηνία το συγκεκριμένο δρώμενο πάντοτε σε συνεννόηση και με τους ξενοδόχους με τους οποίους θα έρθουμε επαφή, ούτως ώστε να δούμε πότε θα έχουνε τη μέγιστη πληρότητα τα ξενοδοχεία της πόλης μας. Από κει και μετά θα δούμε σε συνεργασία με τη Δημωφέλεια τα δρώμενα ούτως ώστε να τα κάνουμε ακόμη πιο έντονα και περισσότερα σε σχέση με την περσινή χρονιά. Να τα επεκτείνουμε και σε άλλες οδούς όπου υπήρχανε και κάποια παράπονα όσον αφορά τη διοργάνωση και θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον οποιεσδήποτε ατέλειες δημιουργήθηκαν πέρσι, φέτος να μην υπάρχουνε και να είναι όπως είπα και πριν πιο έντονα τα δρώμενα».

 

Διαβάστε επίσης