• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Όλα τα επίκαιρα σοβαρά θέματα του Δήμου Καβάλας απασχόλησαν τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία άρχισε στις 7 το απόγευμα και τέλειωσε τα μεσάνυχτα. Σήμερα το πρωί η Δήμαρχος δέχεται στο γραφείο της τους επικεφαλείς των παρατάξεων και τον πρόεδρο της Θασιακής Ένωσης για σύνταξη ψηφίσματος περί των δρομολογίων των φέρι μποτ. Θα διενεργηθεί ΕΔΕ με θέμα έργα της υπηρεσίας Κήπων, που απασχόλησαν μετά από καταγγελία το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. Θετικό το κλίμα στη συνάντηση της κ. Τσανάκα με τον πρόεδρο του ΟΛΚ Χρήστο Ηλιάδη. «Θα κινηθούμε νομικά στο θέμα της απορρόφησης της Καβάλα Όιλ από την Ενεργειακή» δήλωσε χθες στη συνεδρίαση του συμβουλίου ο Βαγγέλης Παππάς. Χθες βράδυ το δημοτικό συμβούλιο υιοθέτησε ομόφωνα ψήφισμα για να μην κλείσει η σχολή βοηθών νοσηλευτών του Νοσοκομείου.

32χρονος πυροβόλησε τον θείο του χθες το μεσημέρι στον Αμυγδαλεώνα. Χρησιμοποίησε κυνηγετική καραμπίνα. Ο 53χρονος τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο. Την ερχόμενη εβδομάδα θα απαντήσει η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ στο αίτημα των εργαζομένων για μείωση των περικοπών στους μισθούς τους. Άρχισαν χθες οι δημοτικές παρεμβάσεις στο δρόμο των Μαριών. Πληρώθηκαν χθες οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Συληβρίας, προκάλεσαν ζημιές και σε παρακείμενες μοτοσικλέτες.

Σήμερα το πρωί ημερίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Νοσοκομείο για τον Έμπολα. Το απόγευμα συγκέντρωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τη συγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης. Θα παραστεί και θα μιλήσει και ο Πάρης Κουκουλόπουλος. Το απόγευμα συνέντευξη τύπου του Μάκη Παπαδόπουλου. Τριήμερη αποχή αρχίζουν σήμερα οι δικηγόροι. Αλλάζει τον Γενάρη η Πρόεδρος Πρωτοδικών Καβάλας. Για την Κυριακή 30 Νοέμβρη μετατίθεται η εκδήλωση της ΝΟΔΕ με ομιλητή τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο με διεύρυνση των δρομολογίων υποσχέθηκε η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ. Στο πρόγραμμα «Στέγαση κι Επανένταξη» εντάχθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της ΑΜΘ.

Πραγματοποιείται το πρωί στο Νοσοκομείο εκδήλωση για το κάπνισμα στους ένστολους. Πρόκειται για συνεργασία του Νοσοκομείου με την Π.Υ. Καβάλας. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εργαστήριο επιμόρφωσης στον αειφορικό πολιτιστικό τουρισμό. Το απόγευμα και το βράδυ στο Όσκαρ προβάλλονται ταινίες δικαστικού ενδιαφέροντος, πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.

Κανονικά θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ. Για τα εθνικά πρωταθλήματα θα ξέρουμε μάλλον αύριο. Επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα οι παίκτες του ΑΟΚ που χθες είχαν ρεπό. «Το Σάββατο θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο» δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης Γιάννης Τζήμας.

 

 

Διαβάστε επίσης