• 2 Ιουνίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΓΕΝΑΡΗ 2016

Σε λίγη ώρα ο Δήμος Καβάλας θα ανακοινώσει την απόφαση του για τη λειτουργία των σχολείων αν και ο καιρός βελτιώνεται και ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν. Χθες τα σχολεία δεν λειτούργησαν και στη Θάσο. Παρά την χιονόπτωση όλη την ημέρα χθες οι δρόμοι στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο ήταν ανοιχτοί.

 

Από την Κομοτηνή αρχίζει σήμερα το πρωί την περιοδεία του στην ΑΜΘ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. Στην πόλη μας αναμένεται στις 5 το απόγευμα. Μια ώρα νωρίτερα συλλαλητήριο αγροτών στον Δημοτικό Κήπο. Άλλοι αγρότες θα συγκεντρωθούν στο Διοικητήριο στις 6 το απόγευμα. Η εκδήλωση στην οποία ο κ. Αποστόλου θα παρουσιάσει το νομοσχέδιο για τους συνεταιρισμούς θα γίνει στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης». Αύριο στις 12 το μεσημέρι κλείνει από τους αγρότες η Εγνατία οδός στον κόμβο Χρυσούπολης. Σήμερα κλείνουν την Εγνατία οδό στον κόμβο Κερδυλλίων οι αγρότες των Σερρών. Δύο συνεντεύξεις τύπου σήμερα στην Καβάλα για το ασφαλιστικό.

 

Συνάντηση με τον αρχηγό ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη είχε χθες η δήμαρχος. Επισκέφθηκε και το Υπουργείο Υγείας. Σταμάτησε η μεταφορά νηπίων από τον Κεχρόκαμπο στην Λεκάνη επειδή ο ιδιοκτήτης του Ταξί δεν πληρώνεται. Ιδιώτης που όπως υποστηρίζει εργάζονταν στις τουαλέτες της πλατείας κατέθεσε αγωγή κατά του Δήμου Καβάλας, από τον οποίο ζητά 94.000 ευρώ. Δύο αλιευτικά σκάφη που έχουν κατασχεθεί λόγω χρεών βγήκαν στην στεριά στο λιμάνι της Νέας Περάμου, λόγω του νοτιά το Σάββατο. Ο αντιδήμαρχος Φίλιππος Φιλιππίδης επανέλαβε χθες ότι το έργο της οδού Βενιζέλου θα γίνει από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Στις 7 το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Νωρίτερα συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο. Σήμερα συνεδριάζει και το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Παρά την σημερινή απεργία των ναυτεργατών θα έρθει κανονικά στο λιμάνι το απόγευμα το πλοίο Νήσος Μύκονος. Αύριο απεργούν τα πληρώματα των φέρι μποτ αλλά και το πλήρωμα του υδροπτέρυγου. Και το υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης αρνείται να ρυθμίσει ευνοϊκά τα χρέη του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Η ΠΑΣΕΒΕ και η Λαϊκή Ενότητα εξέδωσαν ανακοινώσεις υπέρ των αγροτικών κινητοποιήσεων στον Ν. Καβάλας. Νέα συνάντηση με τη ΔΕΠΑ για το οικιακό φ.α. είχε χθες ο Περιφ Γιώργος Παυλίδης

 

Την πίτα του κόβει το απόγευμα ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας. Στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου εκδήλωση ποντιακών συλλόγων για την ενίσχυση του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Σε εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης θα μιλήσει το απόγευμα ο επίκουρος καθηγητής Γεώργιος Παναγόπουλος με θέμα το ρόλο των μυστικών εταιριών. Θεατρική ομάδα δημιουργούν οι εθελοντές εκπαιδευτικοί της πόλης.

 

Θεωρείται απίθανο ο Μπρατσιάνη να είναι στη διάθεση του προπονητή του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τον Άρη. Στο γήπεδο του Ποτού ο Νέστος παίζει σήμερα με τη Δόξα Θεολόγου για το κύπελλο της ΕΠΣΚ. Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων της Ένωσης για το ματς του Σαββάτου με τα Τρίκαλα.

 

 

Διαβάστε επίσης