• 19 Μαΐου 2024,

Σε κανονικούς ρυθμούς ο Κωνσταντινίδης – Χωρίς Μπρατσιάνι με Αρη

 Σε κανονικούς ρυθμούς ο Κωνσταντινίδης – Χωρίς Μπρατσιάνι με Αρη

Ο Αλέξης Μπρατσιάνι θεωρείται απίθανο να παίξει την Κυριακή, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Αρη.  Μάλιστα εκφράζονται φόβοι, ότι θα λείψει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.  Ο επιθετικός του ΑΟΚ, περίμενε το αποτέλεσμα της μαγνητικής ενώ εκφράζονται φόβοι ότι πάλι τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο(οπίσθιος μηριαίος), που τον ταλαιπώρησε για πολύ καιρό, στη διάρκεια του Α` γύρου. Σίγουρα είναι απώλεια, σε μια περίοδο, όπου και ο Καζάκης είναι νοκ αουτ ενώ για τη θέση του σέντερ φορ, έχει μείνει μόνο ο νεοαποκτηθέντας Λίτσκας, που απ` ότι φαίνεται θα κάνει ντεμπούτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γιαλαμής ντύθηκε στο χακί, από χθες το πρωί. Αναμένεται μετάθεση σε μονάδα της Καβάλας, αφού βέβαια πρώτα ορκιστεί.

Ο ΑΟΚ είχε ρεπό χθες ενώ σήμερα οι παίκτες επανέρχονται στις προπονήσεις, με απογευματινή προπόνηση. Το «Ανθή Καραγιάννη» σκεπάστηκε με χιόνι, στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

*Σε κανονικούς ρυθμούς ο Κωνσταντινίδης

Ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς με τους υπόλοιπους και αυτό είναι μάλλον ένα ευχάριστο νέο, αφού ο Γιώργος Γουνελάς θα έχει επιπλέον μια λύση για το κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα υπολογίζεται για το Κυριακάτικο ματς με τον Αρη.

Χθες το πρωί, ο Κωνσταντινίδης έκανε ατομική προπόνηση στο «Ανθή Καραγιάννη»(πριν το χιόνι), υπο τη καθοδήγηση του Γιώργου Γουνελά.

*Μαγνητική ο Κόκε

Στο στρατόπεδο του Αρη, σήμερα ουσιαστικά ξεκινάει η προετοιμασία για το ματς με τον ΑΟΚ.  Σε ό,τι αφορά τον Σέρχιο Κόκε, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο στη χθεσινή αναμέτρηση στην Κρύα Βρύση και αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους, σήμερα  θα κάνει μαγνητική. Η κατάσταση του Ισπανού επιθετικού δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία». Ενώ πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Βέροια βρίσκεται ο Ραούλ Μπράβο με τις… ευχές του Θοδωρή Καρυπίδη. Ο μεγαλομέτοχος της «Βασίλισσας του Βορρά» και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και χρηματοδότης του Άρη, φέρεται πως έχει ζητήσει από τον Ισπανό αμυντικό των «κίτρινων» να επιστρέψει στην ομάδα της Ημαθίας και να τη βοηθήσει προκειμένου να παραμείνει στην Super League.

 

Διαβάστε επίσης