ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΗ 2014

Χωρίς συγκεκριμένα νέα ως προς τις διαβουλεύσεις μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων για πιθανές συνεργασίες εν όψει της δεύτερης Κυριακής πέρασε και η χθεσινή μέρα. Το βράδυ ολομέλεια του συνδυασμού του Μάκη Παπαδόπουλου. Χθες συζήτησαν το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής ο Άρης Βέρρος και οι υποψήφιοι του. Ομιλία στις Κρηνίδες την Πέμπτη, στην Καβάλα την Παρασκευή ετοιμάζει η Δήμητρα Τσανάκα. Ο Κωστής Σιμιτσής την καλεί σε τηλεμαχία ενώ ο Γιώργος Καλαντζής δηλώνει σίγουρος για την επικράτηση τόσο της κ. Τσανάκα όσο και του Γιώργου Παυλίδη. Το Πρωτοδικείο Καβάλας απέρριψε αίτημα του Γιάννη Φιλόσογλου για νέα καταμέτρηση ψηφοδελτίων. Σήμερα αναρτώνται στο δικαστήριο τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της προηγούμενης Κυριακής. Η Π.Ε. Καβάλας ολοκλήρωσε την καταμέτρηση όλων των σταυρών προτίμησης. Στην Καβάλα ήταν για λίγη ώρα χθες το πρωί ο Άρης Γιαννακίδης.

Τον Ιούνιο θα τοποθετηθούν στο λιμάνι της Καβάλας οι 2 πρώτες πλωτές εξέδρες από τις 13 που προβλέπει το έργο. Η εταιρία ζήτησε και πήρε παράταση ως το τέλος Οκτώβρη. 28χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι χθες το απόγευμα όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του. Ξεχασμένη κατσαρόλα σε ανοιχτή κουζίνα παραλίγο να προκαλέσει πυρκαγιά χθες σε διαμέρισμα επί της οδού Ομονοίας. Πάλι στην Καβάλα είναι σήμερα ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, αυτή τη φορά για να παρουσιάσει μεθοδολογία αξιολόγησης επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών στη Βόρεια Ελλάδα. Είδη πρώτης ανάγκης ετοιμάζεται να στείλει στη Σερβία που δοκιμάζεται από τις πλημμύρες το Επιμελητήριο Καβάλας. 1242 αμερικανούς και καναδούς τουρίστες έφερε χθες στην Καβάλα το κρουαζιερόπλοιο Riviera.

Στην Καβάλα ήταν χθες δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ. Την Πέμπτη ομιλία σε ξενοδοχείο της πόλης του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Σάκη Κολυβά. Στην πλατεία μίλησε χθες το απόγευμα υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Εκδήλωση για την γαλλική γλώσσα στην εκπαίδευση και στη κοινωνία πραγματοποιείται το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη. Ο πρωτοπρεσβύτερος Γιώργος Μεταλληνός μιλά σε εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης. Πανηγυρική θεία λειτουργία τελείται σήμερα το πρωί στο εκκλησάκι Κωνσταντίνου και Ελένης δίπλα στο Πουλίδειο Γηροκομείο. Δώδεκα νέοι από την Αλβανία βαπτίστηκαν χθες στην Λυδία. Αύριο βράδυ στη Μυροβόλο Άνοιξη ο Βασίλη Καζούλης.

Ολοκληρώνεται το απόγευμα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Με νίκη μένουν στην κατηγορία Ορφέας και Βυζάντιο. Σε δύσκολη θέση ο Νέστος. Το Σάββατο το επόμενο παιχνίδι μπαράζ του Κεραυνού Πέρνης. Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Τσοκτουρίδης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης