• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΗ 2013

Μία ακόμη εβδομάδα θα συνεχιστεί η κατάληψη στο ΤΕΙ Καβάλας, όπως χθες αποφάσισαν με την γενική τους συνέλευση οι σπουδαστές. Το γεγονός αν και αναμενόμενο, βάζει σε μεγάλο κίνδυνο το 6μηνο σπουδών που είναι σε εξέλιξη. Γενική συνέλευση άρχισαν χθες, συνεχίζουν σήμερα οι καθηγητές του τμήματος Τεχνολογίας Πετρελαίου. Γενική συνέλευση έκαναν χθες οι καθηγητές της ΣΔΟ. Αποφάσισαν να μην δεχθούν την κατάργηση του τμήματος Διαχείρισης Πληροφοριών. Φήμες από την Αθήνα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο το πρόγραμμα Αθηνά να «παγώσει», λόγω των πολλών αντιδράσεων που υπάρχουν απ’ όλη την Ελλάδα. Στο εργοστάσιο της ΒΦΛ βρίσκεται από χθες ο Γιάννης Τσάρας. Σήμερα αναμένεται να συναντήσει την διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων. Σε αργία 5 μηνών τέθηκε από την Αποκεντρωμένη Μακεδονίας Θράκης ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Γιάννης Φιλόσογλου. Την απόφαση την ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Φιλόσογλου, το πρωί στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Το απόγευμα σε συνάντηση που είχε με την δημοτική του ομάδα. Σήμερα το πρωί θα επισκεφθεί την Νέα Καρβάλη ο Άρης Γιαννακίδης. Θα δει από κοντά το πρόβλημα του επικίνδυνου αγωγού φυσικού αερίου στην ακτή. Χθες η Καβάλα Όιλ ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει και με δικά της χρήματα την μετατόπιση του. Δηλώσεις έκαναν χθες εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Καβάλας κατά του Άρη Γιαννακίδη και των όσων είπε για το 12%. Ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής ήταν χθες στην Αθήνα, σε προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Κώστα Μουτζούρη και τον πρώην Υπουργό Γιάννη Μανιάτη.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι το τοπικό συμβούλιο Καβάλας, το απόγευμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Στις 7 το απόγευμα εκδήλωση του ΚΚΕ στο Όσκαρ για τις πολιτικές εξελίξεις και τον προσυνεδριακό διάλογο. Μιλά ο Δημήτρης Αρβανιτίδης. Άγνωστος κουκουλοφόρος άρπαξε τσάντα 47χρονης το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Χ. Τρικούπη. Καλό είναι το ξεκίνημα των εξαγωγών για το σπαράγγι του Νέστου, δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καβάλας Κώστας Λεπίδας. Συζητήθηκε χθες στο Μονομελές Καβάλας αγωγή του Παναγιώτη Κούκου από την Γραβούνα κατά της Γενικής Τράπεζας. Ο κ. Κούκος θεωρεί ότι απολύθηκε άδικα από την τράπεζα, ζητά την επαναπρόσληψη του. Αύριο στη Θάσο ο προϊστάμενος της Δ. Υγείας Χρήστος Παπαδόπουλος ενημερώνει τους επαγγελματίες του νησιού για την νέα υγειονομική διάταξη. Αύριο το μεσημέρι το ραντεβού των τοπικών φορέων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Σταύρο Καλογιάννη. Θα συζητήσουν το θέμα των διοδίων στη Μουσθένη.

 

Το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου εκδήλωση της Ι. Μητρόπολης για την εξωτερική ιεραποστολή. Λευκορώσοι τραπεζοϋπάλληλοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να κάνουν Καλοκαιρινές διακοπές στη Κεραμωτή. Συνάντησαν χθες τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη. 2.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν σε εκδήλωση το Σάββατο για την ενίσχυση των παιδιών που φιλοξενούνται στην Παιδόπολη.

 

Στα Ψαχνά με τον Ηρακλή παίζει στις 3 το μεσημέρι ο ΑΟΚ. Διαιτητής είναι ο Παπαγεωργίου από την Αθήνα. Περισσότερα από 3.000 ευρώ συγκέντρωσαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ παραμονές της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Τα χρήματα αυτά δόθηκαν ήδη στους παίκτες και το προσωπικό της ομάδας. Την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση έκανε χθες ο νέος προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής. Δηλώνει αισιόδοξος για την σωτηρία της ομάδας και την παραμονή στην Α1.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης