Σήμερα ο ΑΟΚ εκτός με Ηρακλή Ψαχνών

 Σήμερα ο ΑΟΚ εκτός με Ηρακλή Ψαχνών

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο ΑΟΚ στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Χθες το πρωί αναχώρησε για τα Ψαχνά, αφού πρώτα έκανε προπόνηση στο «Ανθή Καραγιάννη». Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει τρεις βασικούς.

Συγκεκριμένα τους τιμωρημένους Εν Ντιαγιέ και Ουσμάν Μπάρι αλλά και τον Κοτίτσα.

Ο τελευταίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Εργοτέλη αλλά δε μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ακολουθεί όλες αυτές τις μέρες ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα στην αποστολή συμμετέχει ο Τάσιτς που εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα, στη θέση του αμυντικού μέσου.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα που σκέφτεται να κατεβάσει ο Νίκος Παπαδόπουλος υπάρχουν ερωτηματικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Αποστολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στα πλάγια της άμυνας δεξιά και αριστερά θα παίξουν ο Παγώνης και ο Καλαγκάνης.

Δυο στόπερ ο Τριποτσέρης και ο Μαραγκός. Αν ο Μαραγκός παίξει στη μεσαία γραμμή, τότε θα ξεκινήσει ο Κάργας.

Από εκεί και πέρα, αρχίζουν τα… δύσκολα. Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος θα παίξει στα πλάγια η στον κάθετο άξονα. Ο Ντος Σάντος διεκδικεί επιστροφή στην ενδεκάδα ενώ στη θέση του σέντερ φορ ίσως ξεκινήσει ο Χλωρός. Στα πλάγια μάλλον η στον άξονα, θα ξεκινήσει και ο Κούτεφ.

Επίσης υποψήφιος είναι ο Πλιάγκας ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά συμμετέχει ο νεαρός Θεοδωρίδης που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Έγινε επαγγελματίας το Γενάρη, τον γνωρίσαμε πέρσι στο Περιφερειακό με τον ΑΟΚ.

Στα Ψαχνά ταξίδεψαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Κάργας, Τάσιτς, Ντουτσαρίδης, Κούτεφ, Χλωρός, Πλιάγκας, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Ντόσης, Ρεβυθόπουλος, Θεοδωρίδης, Ντος Σάντος, Γελαδάρης, Μπρατσιάνη.

*Έφυγε ο Βαζάκας από τα Ψαχνά

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών ο Γιώργος Βαζάκας, μετά από ένα γύρο περίπου. Είχε αναλάβει λίγο πριν το ματς του Ηρακλή στην Καβάλα.

Νέος προπονητής στον Ηρακλή είναι ο Παναγιώτης Τοκπασίδης που μέχρι πρότινος ήταν βοηθός του Βαζάκα, ενώ έχει διατελέσει προπονητής στην ομάδα της Χαλκίδας.

*Τι έγινε στο ματς του Α` γύρου

Ο ΑΟΚ στο ματς του πρώτου γύρου είχε περιοριστεί σε ισοπαλία 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών, στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος αλλά βρήκε απέναντι του μια ομάδα που έπαιξε φουλ άμυνα. Στον πάγκο του ΑΟΚ ήταν ο Κώστας Βασιλακάκης και στα Ψαχνά ο Γιώργος Βαζάκας. Ο Μοκάκε στο 6` και ο Χλωρός στο 59` και 73`, έχασαν κλασσικές ευκαιρίες. Διαιτητής ήταν ο Ανδρονικίδης από τον Πειραιά. Οι δυο ομάδες είχαν παραταχθεί με τις ακόλουθες συνθέσεις.

ΑΟΚ: Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Χλωρός, Μοκάκε, Ντος Σάντος, Αναστασόπουλος, Μπρατσιάνη.

Αλλαγές είχαν παίξει ο Μιγιάτοβιτς στο 62` στη θέση του Μπρατσιάνη, ο Κουμπρόγλου στο 83` στη θέση του Χλωρού και ο Ποσίνκοβιτς στο 87` στη θέση του Αναστασόπουλου.

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ρεπετσάς, Σουλιώτης, Μπακομήτρος, Κονέ, Λιόσης, Τάουερ, Λούσιο, Βαγγέλη, Γιέσιτς, Χαϊκάλης.

Αλλαγές είχαν παίξει ο Μούσα στο 48` στη θέση του Λούσιο, ο Ντελέκος στο 77` στη θέση του Βαγγέλη και ο Τζάκης στο 90` στη θέση του Γιέσιτς. Ο Βασιλακάκης είχε δηλώσει μετά το ματς: « Δεν έχουμε στον πάγκο ούτε Ρονάλντο, ούτε Μέσι. Δυστυχώς δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Περίμενα περισσότερα από τον Μιγιάτοβιτς. Δυστυχώς πολλές φορές ο κόσμος δεν έχει υπομονή. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια». Από την άλλη ο Γιώργος Βαζάκας: « Παίξαμε απέναντι σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας. Στόχος μας ήταν να κλείσουμε τους χώρους και γενικά να παίξουμε καλή άμυνα. Μην ξεχνάτε ότι με αυτή την τακτική η… Τσέλσι πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ».

*Την Πέμπτη σε απολογία ο Εν Ντιαγιέ

Τελικά ο Εν Ντιαγιέ θα απολογηθεί στη διοίκηση την Πέμπτη το πρωί για την αδικαιολόγητη αποβολή του στο ματς με τον Εργοτέλη. Ο Εν Ντιαγιέ κινδυνεύει με διακοπή συμβολαίου, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Η ποιότητα του δε μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν αλλά δυστυχώς δε μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Το έκανε και σε προηγούμενα ματς.

Γενικά αναμένονται εξελίξεις στο ρόστερ. Πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα που θα φέρει η ομάδα στις αγωνιστικές που έρχονται.

*Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 30ης αγωνιστικής

Ο Παπαγεωργίου από την Αθήνα, ορίστηκε να σφυρίξει τη σημερινή αναμέτρηση του ΑΟΚ στα Ψαχνά με αντίπαλο τον Ηρακλή. Καβαλιώτες βοηθοί στο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με την Παναχαϊκή. Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί της 22ης αγωνιστικής.

Ολυμπιακός Βόλου- Δόξα Δράμας(16.00) : Σέζος( Κιλκίς), Πατσιάς, Πάτρας( Μακεδονίας)

Πιερικός- Ηρακλής(17.00): Σελεμίδης( Πέλλας), Χαρίτσης, Χούσκογλου( Θράκης)

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Παναιτωλικός( 15.00): Σκουλάς( Θεσσαλίας), Π. Παπαδόπουλος( Μακεδονίας), Πετρόπουλος( Θεσσαλίας)

Απόλλων Σμύρνης- Καλλονή(15.00): Κατσικογιάννης( Ηπείρου), Πασχάλης( Ηπείρου), Γεωργαράς(Αρτας)

Αναγέννηση Επανομής- Εθνικός Γαζώρου(15.00): Γρατσάνης( Τρικάλων ), Κουρέντας(Τρικάλων), Μιχαλόγλου( Πέλλας)

Ηρακλής Ψαχνών- Καβάλα(15.00): Παπαγεωργίου( Αθηνών), Νακόπουλος, Κουτσογιάννος( Αθηνών)

Πανσερραϊκός- Παναχαϊκή(15.00): Σελίμος( Λακωνίας), Καραβασίλης, Λαζρής( Καβάλας)

Εργοτέλης- Βύζας Μεγάρων(15.00): Καραντώνης( Ημαθίας), Καραγκιζόπουλος( Ημαθίας), Βλάσσης( Λασιθίου)

Καλλιθέα- Θρασύβουλος(15.00): Αγγελάκης( Μακεδονίας), Σγαντζός, Σινιοράκης( Πειραιά)

Λάρισα- Νίκη Βόλου(19.00): Κορδολαίμης( Πειραιά), Ζησιμόπουλος( Πειραιά), Πολυχρονιάδης( Ανατολικής Αττικής).

*3.160 ευρώ μοίρασαν οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ στους παίκτες

Θετικότατη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια των Παλαιμάχων του ΑΟΚ την Παρασκευή και Σάββατο, να προπωλήσουν εισιτήρια για τον αγώνα της επαγγελματικής ομάδας με τον Εργοτέλη.

Τα χρήματα που μαζεύτηκαν ήταν 3.160 ευρώ και παραδόθηκαν στους παίκτες την Κυριακή που μας πέρασε. Πουλήθηκαν δηλαδή παραπάνω από 300 εισιτήρια.

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ ευχαρίστησαν τους επαγγελματίες της πόλης και τον απλό φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η εξόρμηση των Παλαιμάχων σχολιάστηκε πολύ θετικά. Το νέο διοικητικό συμβούλιο, δείχνει ότι ενεργοποιείται σε μεγάλο βαθμό γύρω από τα προβλήματα που υπάρχουν.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης