ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Ύποπτο κρούσμα οζώδους δερματίτιδας εντόπισε η Κτηνιατρική υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας σε εκμετάλλευση βοοειδών στο Νέστο. Λήφθηκαν ήδη τα απαραίτητα μέτρα, ενημερώθηκαν οι κτηνοτρόφοι του Νομού να εμβολιάσουν τα ζώα τους. Λόγω έλλειψης χρημάτων στο κράτος, την δαπάνη για την αγορά των εμβολίων καλούνται να την επιβαρυνθούν οι ίδιοι. Βεβαιωμένα κρούσματα της νόσου καταγράφηκαν προ λίγων ημερών στον Έβρο και στον Νομό Ξάνθης.

 

Στην Κομοτηνή θα βρίσκονται την ερχόμενη εβδομάδα οι μελετητές των αλλαγών στο Χωροταξικό της ΑΜΘ. Ο Γιώργος Παυλίδης σχεδιάζει άτυπη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου τη Δευτέρα, συνάντηση των μελετητών και με τους φορείς της Περιφέρειας την Τρίτη. Σήμερα το μεσημέρι ο Θόδωρος Μαρκόπουλος οργανώνει στο γραφείο του συνάντηση τοπικών φορέων για την κρουαζιέρα. Δημοσκόπηση μεταξύ των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου Μάρινερ που χθες ήταν στην πόλη μας έκανε για λογαριασμό του Επιμελητηρίου εταιρία της Θεσσαλονίκης. Στις 10 το βράδυ καταπλέει στην Καβάλα με πρόσφυγες το πλοίο Νήσος Ρόδος. Επιστολή στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το Σ.Α.Σ. στέλνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου τα Χειμερινά δρομολόγια για τη Θάσο να διατηρηθούν σε ικανοποιητικό επίπεδο. Σήμερα στην Αθήνα η κηδεία του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Ωκεανίς Γιάννη Παπαδογιάννη. Ο Γιάννης Παπαδογιάννης πέθανε χθες στην Καβάλα.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το τοπικό συμβούλιο του Δήμου Καβάλας. Το μεσημέρι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Το απόγευμα συνεδριάζει στη Θάσο το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Παπακοσμάς δηλώνει απογοητευμένος επειδή η Περιφέρεια ΑΜΘ δεν θα λάβει μέρος σε έκθεση τροφίμων στην Κολωνία. Αγιασμός για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους έγινε χθες στο Πρωτοδικείο Καβάλας. Εδώ και 15 μέρες δεν λειτουργούν – για άγνωστο λόγο- οι τουαλέτες στην κεντρική πλατεία. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακληθεί η απόφαση της Δ. Υγείας σχετικά με την απαγόρευση κολύμβησης στις ακτές της πόλης. Οι ξενοδόχοι της Θάσου πραγματοποίησαν συνέδριο για τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα.

 

Κανταδόροι συλλόγου της Θεσσαλονίκης τραγούδησαν χθες το απόγευμα στον Τίμιο Σταυρό και στον Άγιο Νικόλαο. Επαναλαμβάνουν την δράση τους το πρωί στα Ποταμούδια. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για την διήμερη εθελοντική αιμοδοσία Παρασκευή και Σάββατο στο Επιμελητήριο. Αγιασμός το απόγευμα στο κλειστό κολυμβητήριο. Η Θασιακή Ένωση σε εκδήλωση της βράβευσε τους αριστούχους μαθητές του νησιού.

 

Ρεπό είχαν χθες οι παίκτες του ΑΟΚ. Σήμερα εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στον Βρασίδα και τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου. Την Κυριακή η κλήρωση των πρωταθλημάτων ανδρών- γυναικών στη Β’ εθνική του βόλεϊ. Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο για τις διήμερες αθλητικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης Σάββατο και Κυριακή.

 

Διαβάστε επίσης