Λάκης Χατζηαποστολίδης στους 93,7: « Είμαστε ενωμένοι»

 Λάκης Χατζηαποστολίδης στους 93,7: « Είμαστε ενωμένοι»

Εκλογές οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ, στις 12 Οκτωβρίου

Δηλώσεις για την τακτική γενική συνέλευση των Παλαιμάχων που έλαβε χώρα, το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα τύπου, στο «Ανθή Καραγιάννη», έκανε στους 93, 7, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, ορίστηκαν για τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Ο Λάκης Χατζηαποστολίδης τόνισε ότι οι Παλαίμαχοι είναι ενωμένοι ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Κώστας Λιόλιος ετοιμάζεται να επανέλθει στα διοικητικά του συλλόγου Παλαιμάχων ενώ στη  διάρκεια της γενικής συνέλευσης ανέβηκαν οι τόνοι για αρκετά ζητήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Χατζηαποστολίδη.

Ερώτηση: Πως κύλησε η γενική συνέλευση των Παλαιμάχων του ΑΟΚ;

Απάντηση:  Η τωρινή διοίκηση έκανε τον απολογισμό της. Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και ορίστηκε ημερομηνία εκλογών για τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Ερώτηση: Θα υπάρχει ένα κοινό ψηφοδέλτιο η δυο ξεχωριστά;

Απάντηση:  Δεν εκδηλώθηκε επίσημα κανένα ενδιαφέρον.  Έχει δοθεί ένα χρονικό περιθώριο, οπότε όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να προετοιμαστεί και να κινηθεί ανάλογα.

Αν υπάρχουν δυο ψηφοδέλτιο η τρία, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα υπάρχει ένα και όποιος θέλει να δηλώσει υποψηφιότητα θα μπει σε μια λίστα, όπου θα εκλεγούν οι πρώτοι 6 η 7, όσοι λέει το καταστατικό μας.

Αν υπάρχουν δυο ψηφοδέλτια, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Βέβαια και σε μια λίστα, πάλι δεν είναι σίγουρο ότι όλοι θα συμφωνούν μεταξύ τους.

Ερώτηση: Δήλωσε ενδιαφέρον ο Κώστας Λιόλιος, έστω ανεπίσημα, ότι θέλει να ξανά ασχοληθεί με τη διοίκηση;

Απάντηση:  Επίσημα δεν το είπε. Εκανε κάποιες ερωτήσεις και θέλησε να ενημερωθεί για κάποια θέματα.   Δεν τοποθετήθηκε, ότι θα είναι υποψήφιος.  Ο κ. Λιόλιος ένιωσε ότι οι προηγούμενες εκλογές έγιναν με λάθος τρόπο και μπορεί να έχει δίκαιο.  Πιστεύω ότι τώρα θα προσπαθήσουμε να γίνουν, όλα σωστά, για να μην υπάρχουν, ούτε αντιδράσεις, ούτε στενοχώριες. Είχε συμμετοχή η γενική συνέλευση, τοποθετήθηκαν όλοι, απαντήθηκαν κάποια ερωτήματα.  Ηταν μια καλή γενική συνέλευση.

Ερώτηση: Θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Σίμος Ανθουλάκης;

Απάντηση: Δεν το ξέρω.

Ερώτηση: Από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, τα περισσότερα μέλη, θα είναι υποψήφια;

Απάντηση: Νομίζω ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες επαφές, για να δούμε το ενδιαφέρον του καθένα από την τωρινή διοίκηση αλλά και από κάποια άλλα παιδιά που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα η εβδομάδα που τρέχει, θα έχει εξελίξεις.

Ερώτηση: Ο Λάκης Χατζηαποστολίδης θα είναι υποψήφιος;

Απάντηση: Προφανώς.

Ερώτηση:  Οι Παλαίμαχοι είναι ενωμένοι για το καλό, αυτής της ομάδας;

Απάντηση: Φυσικά και είναι ενωμένοι όλοι για τον ΑΟΚ. Δεν υπάρχουν αντιδράσεις. Φυσικά θα υπάρχουν κάποιες γνώμες διαφορετικές. Εκεί όμως πρέπει να μένουν.

 

Ο Λάκης Χατζηαποστολίδης μιλώντας για τον αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη» εξέφρασε την άποψη, ότι θα είναι πολύ καλύτερος στο παιχνίδι με τον Αρη ενώ για τα διαρκείας είπε ότι ο αριθμός μεγάλωσε την Κυριακή, αφού δόθηκαν στο γήπεδο, στο ματς με το Σουφλί,  πάνω από 100.  Τόνισε ότι γενικά δεν υπάρχουν παράπονα από τον κόσμο αλλά και από τους επαγγελματίες της πόλης και του νομού.

*Φιλικό για τον Δημήτρη Παρίδη στις αρχές του  Νοέμβρη

Στις αρχές του Νοέμβρη,  θα γίνει φιλικός αγώνας στο «Ανθή Καραγιάννη», ανάμεσα στους Παλαιμάχους του ΑΟΚ και τους Παλαιμάχους του ΠΑΟΚ, στη μνήμη του  Δημήτρη Παρίδη που απεβίωσε πριν 40 μέρες περίπου. Για το φιλικό έγινε πρόταση από τους Παλαιμάχους του ΠΑΟΚ και φυσικά έγινε αμέσως αποδεκτή από τους Παλαιμάχους του ΑΟΚ.

Είναι σίγουρα κάτι που θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα, όσο θα πλησιάζει η μέρα διεξαγωγής.

*Ρεπό χθες οι παίκτες του ΑΟΚ

Χθες Τρίτη, οι παίκτες του ΑΟΚ, είχαν ρεπό.

Θα προπονηθούν σήμερα πρωί και απόγευμα.  Ως γνωστόν το Σάββατο, ο ΑΟΚ θα δώσει φιλικό ματς, με την ομάδα του Πανσερραικού στις 16.ΟΟ στο γήπεδο των Σερρών.

 

 

Διαβάστε επίσης