ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο η τουριστική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε πρόγραμμα προβολής της πόλης σε όλη τη διάρκεια του 2014, προϋπολογισμού 190.000 ευρώ. Στη προβολή και στα έξοδα θα κληθούν να συμμετάσχουν και άλλοι τοπικοί φορείς. Σύμφωνα με την πρόταση θα δοθεί προτεραιότητα στη προβολή μέσω του διαδικτύου χωρίς να λείπουν τα τουριστικά έντυπα και η συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις. 36χρονος αλλοδαπός που κι άλλες φορές έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές απείλησε χθες με χαρτοκόπτη οδηγό λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Ζήτησε να τον μεταφέρει στην Αθήνα την ώρα που το λεωφορείο βρίσκονταν στη Νέα Ηρακλίτσα, σε προγραμματισμένο δρομολόγιο. Ο αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε από άλλους επιβάτες και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη. Σε συνέδριο που έγινε στην Αθήνα μίλησε χθες ο πρόεδρος της Ενεργειακής Αιγαίου Μαθιός Ρήγας. Ζήτησε η κυβέρνηση να πάρει επιτέλους αποφάσεις σε σειρά θεμάτων που εκκρεμούν μήνες ή και χρόνια. Ερώτηση για το κάτω Νοσοκομείο κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης.

 

5 κενά καθηγητών διαπιστώνονται από την αρχή της σχολικής χρονιάς στο Ειδικό Γυμνάσιο Καβάλας. Κατά την υπηρεσία τα κενά είναι πιθανό να καλυφθούν τις προσεχείς ημέρες. Διαφορετικά στο σχολείο θα γίνει συγχώνευση τμημάτων. Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιούν το απόγευμα στο Διοικητήριο οι γεωπόνοι του Νομού Καβάλας. Υπέρ της συνέχισης της απεργίας αποφάσισαν σε χθεσινή γενική τους συνέλευση οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ Καβάλας. Άρχισε η διαδικασία για την πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους του Νομού Καβάλας. 4 υπάλληλοι του Δήμου Καβάλας παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο λόγω ανάμιξης τους σε ποινικές υποθέσεις. Μέχρι την Παρασκευή θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για την συμμετοχή οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου Καβάλας στις δομές του προγράμματος Στηρίζω. Την Κυριακή το πρωί ο Δήμος Καβάλας πραγματοποιεί εκδήλωση για τη ζωή και το έργο του Λευθέρη Αθανασιάδη.

 

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιεί γενική συνέλευση η Διασωστική Ομάδα Καβάλας. Σήμερα το απόγευμα αναβιώνει το έθιμο της Βαρβάρας από την Θρακική Εστία. Σε άλλη εκδήλωση επίσης σήμερα το απόγευμα παρουσιάζεται το βιβλίο του Ιάκωβου Μαρτίδη. Τέλος το απόγευμα μιλά στην αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης ο φιλόλογος Σπύρος Παναγόπουλος. Ο Όμιλος Πόντιων Χορευτών Καβάλας προσκάλεσε στις εορταστικές του εκδηλώσεις του Μωμόγερους από την περιοχή της Κοζάνης.

 

Σήμερα η ΠΑΕ ΑΟΚ θα ανακοινώσει το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας. Μετά την παραίτηση του Σίμου Ανθουλάκη πιθανός νέος προπονητής είναι ο Γιώργος Μαραντάς. Κενή είναι η θέση του γενικού αρχηγού. Αισιόδοξος για την πορεία της Ένωσης δήλωσε χθες ο Σωτήρης Καραποστόλου που έδωσε μεγάλη σημασία στην πρόσφατη αλλαγή προπονητή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης