ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

Στις 8.30 σήμερα το πρωί πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας επαγγελματιών έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στην οδό Ομονοίας. Την συγκέντρωση οργανώνουν η ΠΑΣΕΒΕ και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Ζητούν μείωση των εισφορών, πραγματικές ρυθμίσεις για αυτούς που οφείλουν στο ταμείο εισφορές προηγούμενων μηνών. Το αργότερο την ερχόμενη Τρίτη θα ανακοινώσει το εορταστικό ωράριο της αγοράς ο Εμπορικός Σύλλογος. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 23 Δεκέμβρη. Συνεχίζονται συζητήσεις στην Αθήνα που αφορούν την λειτουργία ή όχι των καταστημάτων την Κυριακή 30 Δεκέμβρη. Με απόφαση του Δασαρχείου Καβάλας απαγορεύεται από σήμερα η καυσοξύλευση σε όλο το Νομό. Βραχυκύκλωμα σε παγομηχανή ιχθυοπωλείου, στο υπόγειο της Δ. Αγοράς κινητοποίησε χθες το απόγευμα την Π.Υ. Καβάλας. Καπνοί στο υπόγειο τρόμαξαν τους διερχόμενους πολίτες. Τελικά το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε εύκολα. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία νοικιάζουν τον δεύτερο όροφο του κτιρίου του Ταχυδρομείου στην Καβάλα. Σε αυτόν λειτουργεί η Περιφερειακή Διεύθυνση που σύντομα θα καταργηθεί.

 

Συνέντευξη τύπου δίνουν το πρωί οι εκπρόσωποι της Αναπτυξιακής Καβάλας για να παρουσιάσουν δύο νέα προγράμματα ενίσχυσης επενδύσεων. Το απόγευμα η ΕΛΜΕ Καβάλας οργανώνει νέα συνάντηση με γονείς και μαθητές. «Προτεραιότητα μας είναι να σταματήσουμε τις συγχωνεύσεις των Λυκείων» δήλωσε χθες η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σοφία Φιλιππίδου. Η ομάδα δίωξης ναρκωτικών της Α.Δ. Καβάλας συνέλαβε χθες 56χρονο συνταξιούχο που στο Κρυονέρι και στο Παρανέστι είχε κρυμμένη ποσότητα 400 γραμμαρίων χασίς. Επίσκεψη στα Λουτρά των Ελευθερών αποφάσισε να κάνει λίαν συντόμως η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ ΑΜ. Σε ετοιμότητα η Οικολογική Κίνηση Νέστου για το θέμα του εργοστασίου απορριμμάτων που η Περιφέρεια συνεχίζει να προτείνει σε περιοχή μεταξύ Ξεριά και Γέροντα. Δύο διαφορετικές πρωτοβουλίες προς την ίδια κατεύθυνση, την διανομή αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Παραγγελίες δίνονται στο στέκι «Σήματα Καπνού» και στο Παλλάδιο. Το απόγευμα ο Άρης Γιαννακίδης και ο Κωστής Σιμιτσής παρουσιάζουν έργο που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ, για την απόκτηση εξοπλισμού της Δ. Καπναποθήκης.

 

Περισσότερες από 30 εκδηλώσεις περιέχει το πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για τον Χειμώνα. Παρουσιάστηκε χθες από τον Θοδωρή Γκόνη. Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας θέλει να μετατρέψει το κτίριο του Τελωνείου σε χώρο θεατρικών παραστάσεων. Το μεσημέρι παρουσιάζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Καβάλα, την περίοδο των εορτών. Το απόγευμα παρουσιάζεται σε εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη ο 15ος τόμος των Θασιακών. Το απόγευμα ο Θοδωρής Γκόνης συναντά τους ερασιτέχνες ηθοποιούς στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΤΕΙ θα επισκεφθούν την Κύπρο τον Γενάρη. Ολοκλήρωσε χθες την παρουσία της στην Καβάλα η έκθεση της Helmepa.

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι από χθες ο νέος προπονητής του ΑΟΚ. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο παλιός παίκτης του Βρασίδα Νέας Περάμου Νίκος Αμανατίδης. Η πρώτη προπόνηση του ΑΟΚ με τον Νίκο Παπαδόπουλο θα γίνει σήμερα. Στις 5.30 το απόγευμα η Ένωση υποδέχεται στη Καλαμίτσα την ομάδα των Σκοπίων Κουζόφ. Ο αγώνας είναι για την Βαλκανική Λίγκα. Κανονικά θα παίξει στο ματς του Σαββάτου με το Περιστέρι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

 

Διαβάστε επίσης