• 16 Απριλίου 2024,

Ενωση: Σήμερα με Κοζούβ για τη Βαλκανική Λίγκα

 Ενωση: Σήμερα με Κοζούβ για τη Βαλκανική Λίγκα

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα τη Κοζούβ από τα Σκόπια, στις 17. 30 στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» για τη Βαλκανική Λίγκα.

Το μυαλό όμως είναι στο ματς του Σαββάτου με το Περιστέρι. Σήμερα ο Άγγελος Κορωνιός θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες της ομάδας( Αράπης, Πιεβάλιτσα, Βελισσαρίου). Επίσης θα προφυλάξει ορισμένους που έχουν σηκώσει το βάρος στα τελευταία ματς. Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ. Χθες οι παίκτες της Ενωσης προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα.

*Προλαβαίνει το Σάββατο ο Γιάννης Γκαγκαλούδης

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης δε θα παίξει σήμερα με την Κοζούβ, αλλά φαίνεται ότι θα προλάβει το ματς του Σαββάτου με το Περιστέρι, όπου είναι ένας ακόμη τελικός για την Καβαλιώτικη ομάδα. Ο έμπειρος γκαρντ θα ανεβάσει ρυθμούς την Πέμπτη και την Παρασκευή ενώ χθες δοκίμασε το πόδι του στην προπόνηση. Είναι καλύτερα και μάλλον θα είναι στη διάθεση του Κορωνιού για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Οσον αφορά τη συμμετοχή του Πρόδρομου Νικολαΐδη, οι πάντες στο στρατόπεδο της ομάδας βρίσκονται σε αναμονή. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ χειρίζεται το όλο θέμα και ελπίζεται ότι στην εβδομάδα που διανύουμε θα κλείσει θετικά το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη φορολογική ενημερότητα της ομάδας.

*Πρώτος στις ασιστ ο Γκράντι

Ο Άντονι Γκράντι ήταν πρώτος στις ασίστ, στην αγωνιστική που πέρασε. Ο Αμερικανός έκανε ίσως το πιο ουσιαστικό του παιχνίδι με τη φανέλα της Ενωσης. Επίσης είναι στους 5 πρώτους στα κλεψίματα. Πιο αναλυτικά.

Πολυτιμότερος της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Β. Μαργαρίτης του ΠΑΟΚ.

Πρώτος σκόρερ ο Μακ Γκραθ του ΠΑΟΚ με 23, ακολούθησαν οι: Παπανικολόπουλος ( Ελευσίνα) 22, Μακ Κόλουμ ( Απόλλων Πάτρας) 21, Κλάιμπερ( Απόλλων Πάτρας) 20, Λιακόπουλος( Ελευσίνα) 19.

Στα ριμπάουντ πρώτος ο Μισέλ του ΚΑΟΔ με 14, μετά ο Ντέντι του Κολοσσού με 12, ο Μαργαρίτης του ΠΑΟΚ με 10, ο Βρκιτς του Ικάρου με 9 και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος του ΠΑΟΚ με 9.

Στις ασίστ πρώτος ο Γκράντι της Ενωσης με 9, ακολούθησαν οι: Σπανούλης με 8, Διαμαντίδης με 6, Λιακόπουλος με 5 και Μακ Γκραθ με 5.

Στα κλεψίματα πρώτος ο Νόουλς του ΚΑΟΔ με 5, με 4 ο Κλάιμπερ του Απόλλωνα Πάτρας και Βρκιτς του Ικάρου. Από 3 ο Γκράντι της Ενωσης και ο Ντέντι του Κολοσσού.

Στα κοψίματα ο Λάσμε του Παναθηναϊκού με 3 ενώ ακολούθησαν με 2 οι: Σκορδίλης, Κλάιμπερ, Μίλμπουρν, Τσαϊρέλης.

Στην αξιολόγηση πρώτος ο Μαργαρίτης με 29 όπως και ο Λιακόπουλος. Μετά οι: Κλάιμπερ με 27, Βρκιτς με 27, Μακ Γκραθ 24.

*Πέφτουν την ίδια μέρα τα ματς Δόξα Δράμας και Παναθηναϊκό

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου παίζουν τόσο ο ΑΟΚ, όσο και η Ενωση. Ο ΑΟΚ στις 15.00 με τη Δόξα Δράμας και η Ενωση στις 17.00 με τον Παναθηναϊκό. Είναι δυο παιχνίδια εντός έδρας.

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Το καλύτερο είναι να πάει μια μέρα πίσω το ματς της Ενωσης με τον Παναθηναϊκό. Αν αυτό δε γίνεται τουλάχιστον να ξεκινήσει την Κυριακή στις 17. 30 η στις 18.00. Το ματς του ΑΟΚ δε μπορεί να γίνει Σάββατο από τη στιγμή που την Πέμπτη στις 13 Δεκεμβρίου θα παίξει κύπελλο με την ΑΕΚ. Όλα αυτά αναφέρονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα θέλουν να παραβρεθούν και στα δυο παιχνίδια.

 

 

Διαβάστε επίσης