• 30 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8  ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Στο κτίριο που σήμερα στεγάζει το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Π.Ε. Καβάλας- απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο- προτείνει ο Δήμος Καβάλας να μετακομίσουν το 5ο και το 6ο νηπιαγωγείο. Η πρόταση βρίσκει σύμφωνη την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αιφνιδιάζει τους γονείς και κηδεμόνες που συνεχίζουν να πιέζουν ώστε τα δύο νηπιαγωγεία να παραμείνουν στο κτίριο του πρώην Πειραματικού Γυμνασίου.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Λέσβου Σταύρος Τάσσος κατέθεσε χθες νέα «διορθωμένη» ερώτηση στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας σχετικά με τα δρομολόγια των πλοίων που συνδέουν την Καβάλα με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Ουσιαστικά ζητά αυτά να εκτελούνται από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Επιβατικό αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου δεν τράβηξε χειρόφρενο, τσούλησε χθες από χώρο στάθμευσης όπου ήταν παρκαρισμένο ως τη θάλασσα! Το περιστατικό έγινε χθες το πρωί στην Ρέμβη της Νέας Ηρακλείτσας. Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλει το προσωπικό του ΟΑΕΔ Καβάλας για την εξυπηρέτηση του κοινού αφού μέσα σε τρεις μέρες σημειώθηκαν δύο βλάβες στο σύστημα των ηλεκτρονικών υπολογιστών της υπηρεσίας. 42χρονος αλιεργάτης τραυματίστηκε ενώ εργάζονταν σε αλιευτικό σκάφος, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύεται.

Συγκέντρωση συνταξιούχων σήμερα το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη. Νωρίς το απόγευμα συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Παλιά λάστιχα και λίγα χόρτα κάηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε πυρκαγιά πλησίον του Χαλκερού. Συμφωνία με δύο εταιρίες έκανε η ΒΦΛ για τη προμήθεια των πρώτων της υλών, αντί για χρήματα χορηγεί στις εταιρίες λίπασμα που παράγεται στο εργοστάσιο της Ν. Καρβάλης. Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ συμμετείχε χθες το απόγευμα ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος. Προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση της κατολίσθησης στην Παράκαμψη Καβάλας. Κριτική στη Δήμαρχο για την υποστήριξη στο «ναι» ασκεί με ανακοίνωση του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Τσανάκα απάντησε χρησιμοποιόντας φράσεις του Πρωθυπουργού υπέρ της ενότητας του λαού. Το Πρωτοδικείο Καβάλας εξέδωσε το επίσημο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα 271 εκλογικά τμήματα του Νομού. Σε μικρά χωριά όπως η Λιμνιά, η Παλιά Καβάλα, το Πολύνερο, οι Φίλιπποι επικράτησε το «ναι».

Σήμερα το απόγευμα θα βρίσκεται στην έκθεση βιβλίου η νεολαία εθελοντισμού Δήμου Καβάλας. Οργάνωση αλληλεγγύης δημιουργούν σήμερα οργανώσεις προσκείμενες στο ΚΚΕ. Λαϊκό γλέντι το βράδυ από τον σύλλογο κατοίκων Αγίου Κωνσταντίνου. Μέχρι και σήμερα στην παραλία η έκθεση «Άνοιξη των Δημιουργών». Το βράδυ στο Ακόντισμα παιδικό θέατρο με την παράσταση «Μικρός Πρίγκιπας». Γιορτάζει σήμερα ο Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου Προκόπιος.

Συνάντηση με τον Στέλιο Κατρακυλάκη είχε χθες ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης. Το απόγευμα θα παραστεί στη συνεδρίαση της διοίκησης. Ανανέωσαν με την ομάδα μας οι Μπάτζιος, Παντελίδης και Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Με τον δραμινό προπονητή Μπάμπη Καζεπίδη συζητά ο Νέστος.

 

 

Διαβάστε επίσης