ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΙΟΥΛΗ 2014

Σοβαρά προβλήματα στον κόλπο της Καβάλας θα προκαλέσει με τη λειτουργία του το πλωτό LNG, υποστήριξαν χθες μιλώντας σε συνέντευξη τύπου οι Μανώλης Κουτράκης- Γιώργος Καϊτατζής- Γιώργος Συλλαίος. Επικεντρώθηκαν στη διαδικασία αεριοποίησης του φυσικού αερίου όταν και θα απαιτούνται μεγάλες ποσότητες θαλασσινού νερού που στη συνέχεια θα επανέρχονται χλωριωμένες στη θάλασσα. Χθες το απόγευμα έγινε σύσκεψη φορέων στη Χρυσούπολη. Συμμετοχή και στήριξη στο συλλαλητήριο της Πέμπτης δήλωσαν χθες ο Μητροπολίτης Προκόπιος, οι εστιάτορες, οι φαρμακοποιοί, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων. Κλειστές θα είναι την ώρα του συλλαλητηρίου καφετέριες και καφενεία. Νωρίς σήμερα το πρωί φθάνουν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση κι από εκεί στα Λύκεια οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων. 36χρονη κάτοικος Ποτού Θάσου έπεσε θύμα απάτης, πλήρωσε 100 ευρώ τάχα στην Αστυνομία για να μην ασκηθεί δίωξη σε βάρος της. Σήμερα ή αύριο θα γνωρίζουμε πότε θα γίνουν πληρωμές στους εργαζόμενους της ΒΦΛ.

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν το πρωί οι γιατροί του Νοσοκομείου. Το μεσημέρι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Οι ναυτιλιακές εταιρίες ΑΝΕΘ και Μητσόπουλος απέσυραν το αίτημα τους για μείωση των εισιτηρίων πριν και μετά τα δρομολόγια του φέρι μποτ «Φιλιάγκος». Το σωματείο των ναυτεργατών συνάντησε χθες τον Λιμενάρχη, συζήτησαν θέματα ωραρίου εργασίας των συναδέλφων τους. Δύο επικίνδυνα δέντρα βρίσκονται στην οδό Σαπφούς στα Ποταμούδια, πρέπει ή να κλαδευτούν ή να κοπούν. Μέχρι τη Δευτέρα 7 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές συμμετοχές επαγγελματιών στην Ομοσπονδία για την κατάθεση ομαδικής προσφυγής στη δικαιοσύνη για τα θέματα του ΟΑΕΕ. Στο Ερεβάν της Αρμενίας προκειμένου να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκή συνάντηση βρίσκονται από σήμερα εκπρόσωποι της ΔΕΥΑΚ και του Δήμου Καβάλας. Το σωματείο μηχανοσιδηρουργών οργανώνει αύριο στον Αμυγδαλεώνα σεμινάριο σε συνεργασία με την εταιρία Αφοί Πούλου. Τρεις ιδιώτες συνέλαβε χθες η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για χρέη στο δημόσιο.

Σήμερα το πρωί υπογράφεται μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΤΕΙ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στις 12 το μεσημέρι εγκαινιάζεται ο παιδικός σταθμός της Νέας Καρβάλης ενώ λίγη ώρα νωρίτερα ανακοινώνεται το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ «Χοροί του Κόσμου». Το απόγευμα ανταλλακτικό παζάρι και άλλες εκδηλώσεις στην παραλία. Κάτοικοι του Παληού συνάντησαν χθες για κυκλοφοριακά θέματα του οικισμού τον Αστυνομικό Διευθυντή Μάκη Κοσκερίδη.

Οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ συνάντησαν χθες βράδυ τη διοίκηση του ερασιτέχνη. Πολλές φήμες, τίποτα επίσημο για το ενδιαφέρον του προέδρου του Κεραυνού Πέρνης. Τον Γκαρακλίδη που πέρσι έπαιξε στον ΑΟΚ θέλει να αποκτήσει ο Πανσερραϊκός. Έμειναν στον Ακροπόταμο Σεφερίδης και Τσέπα.

Διαβάστε επίσης