• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΗ 2015

Επισπεύδει τις διαδικασίες διαβούλευσης των κανονισμών περιπτέρων και πεζόδρομων ο Δήμος Καβάλας με προοπτική αυτοί να συζητηθούν και να εγκριθούν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη το απόγευμα. Αντιδρά η αγορά που ζητά περισσότερο χρόνο. Χθες έγινε διαβούλευση με καταστηματάρχες του Αγίου Νικολάου, σήμερα στο δημαρχείο θα βρεθούν επαγγελματίες των άλλων κεντρικών πεζόδρομων. «Θέλουμε αναβολή μιας τουλάχιστον εβδομάδας» δηλώνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Παναγιωτίδης. Σήμερα στο δημαρχείο και οι επαγγελματίες της οδού Βενιζέλου, του τμήματος όπου μετά το δημοτικό έργο θα μονοδρομηθεί.

 

Στην Καβάλα ήταν χθες ο γενικός διευθυντής της ΒΦΛ Διονύσης Μπεχράκης. Κατέθεσε μάρτυρας σε υπόθεση της εταιρίας όπου δύο συνταξιούχοι θέλουν να δεσμεύσουν τους τραπεζικούς της λογαριασμούς έως του ποσού των 50.000 ευρώ. Ερήμην καταδικάστηκε χθες στο Μονομελές ο Βασίλης Ξουλόγης επειδή το 2012 εισέπραττε παράνομα τέλη για τον ελλιμενισμό σκαφών στη Νέα Ηρακλείτσα. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή. Ο Γιώργος Παυλίδης ανακοίνωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι απεντάχθηκε για ασήμαντο λόγο το έργο προμήθειας αναμεταδοτών που θα χρησιμοποιούσε η Digea. Τα όρια του Δήμου Παγγαίου δεν αμφισβητούνται, δήλωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου ο Δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης. Θύμα απατεώνα «έπεσε» συμπολίτης. Πλήρωσε και παρήγγειλε ηλεκτρονικά 4 ρολόγια αλλά αυτά δεν στάλθηκαν ποτέ. Απώλεσε ποσό 540 ευρώ. Ο Δήμος Καβάλας άρχισε χθες, θα συνεχίσει σήμερα την απομάκρυνση παλαιών σκαφών από την περιοχή των Σφαγείων. Με ποσό 200.000 ευρώ ενισχύει ο Δήμος Καβάλας την Δημωφέλεια, όπως αποφάσισε χθες η Οικονομική Επιτροπή. Σύσκεψη το απόγευμα στο Επιμελητήριο για την απλήρωτη από το 2010 επιδότηση εργασίας.

 

Ψηφίζουν αντιπροσώπους τους στην ΟΛΜΕ σήμερα οι καθηγητές της ΕΛΜΕ Καβάλας. Το μεσημέρι συνεδριάζει στο δημαρχείο η τουριστική επιτροπή. Αντίθετη με τη Λευκή Νύχτα στην αγορά δήλωσε και χθες η ΠΑΣΕΒΕ. Εκδήλωση το μεσημέρι στο Νοσοκομείο για την παγκόσμια μέρα νοσηλευτή. Νέα σύσκεψη φορέων έγινε χθες στο Διοικητήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας. Καθαρίστηκαν και θα χρησιμοποιηθούν στους αγώνες τα αποδυτήρια του ανοιχτού κολυμβητηρίου. Σε εκδήλωση στο Πουλίδειο Γηροκομείο για την μέρα της μητέρας μίλησε την Κυριακή ο συμπολίτης δικηγόρος Μάκης Καλαντζής.

 

Γεύμα προς τιμή του ΑΟΚ παρέθεσε χθες η ταβέρνα Κυρά Βαγγελιώ. Αποχαιρέτησαν τους παίκτες Ανυφαντάκης- Διακάκης που αποχωρούν από την πόλη. Σφοδρή καταγγελία του ΑΟΚ για τον προπονητή του Άρη Καλαϊτζίδη. Υπερασπίστηκε τον Άρη σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Γεωρμπαλίδης. Του ασκεί κριτική η Λέσχη Φιλάθλων.

 

Διαβάστε επίσης