Κώστας Ανυφαντάκης στους 93,7: « Μειώνει τον Αρη, η συμπεριφορά του Καλαϊτζίδη»

 Κώστας Ανυφαντάκης στους 93,7: « Μειώνει τον Αρη, η συμπεριφορά του Καλαϊτζίδη»

Ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του προπονητή του Αρη, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις τους, στους 93,7, ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Τόνισε ότι μειώνει τον Αρη, η συμπεριφορά του.  Για την επόμενη μέρα, είπε ότι σήμερα θα παραδώσει την έκθεση του, στον κ. Κατρακυλάκη ενώ εξέφρασε την άποψη του, ότι ο ΑΟΚ, θα πρέπει να τρέξει σε διοικητικό επίπεδο.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν η μάχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»;

Απάντηση: Ηταν φυσιολογικό να περιμένουμε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι ήταν σπουδαίο παιχνίδι, άσχετα αν το χάσαμε. Δεν ήταν κάτι παράξενο. Το περιμέναμε τι θα συμβεί.

Ερώτηση: Περιμένατε αυτή τη συμπεριφορά του Διαμαντίδη;

Απάντηση: Ο προπονητής πάντοτε παίρνει παίκτες που πάνε να παίξουνε όλοι μαζί, σ` ένα ματς κρίσιμο. Ότι σας είπε ο κ. Κατρακυλάκης αυτό είναι, όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά πράγματα. Τι να πω;

Ερώτηση: Περιμένατε αυτή τη συμπεριφορά του συναδέλφου σας, κ. Καλαϊτζίδη;

Απάντηση: Αυτό ήταν το πιο οδυνηρό. Ο κ. Καλαϊτζίδης από το πρώτο λεπτό προκαλούσε. Έβριζε τους παίκτες μας. Το μόνο που δεν έκανε, ήταν… τάκλινγκ στους παίκτες μας.

Η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, ήταν ότι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει. Αυτό δε μειώνει μόνο αυτόν τον άνθρωπο που μπορεί να έχει τα προβλήματα του. Μειώνει και πάρα πολύ τον Αρη. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο μας, να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα.

Ερώτηση: Τελικά η συγκομιδή ήταν πολύ φτωχή στα δυο κρίσιμα ματς με Πανσερραϊκό και Αρη.

Απάντηση:  Είμαι 100 μέρες στην ομάδα και προσπαθούμε  να κάνω την αξιολόγηση μας, μαζί με τους συνεργάτες μου. Αυτό που θέλαμε ήταν να πάμε το πρωτάθλημα στα μεταξύ μας, παιχνίδια.

Πάντως η ομάδα έκανε την υπέρβαση της. Χτίστηκε στην αρχή του καλοκαιριού και δίνω συγχαρητήρια στους ανθρώπους που τη δημιουργήσανε.

Κάνανε ότι μπορούσανε. Αυτή η υπέρβαση πήγε μέχρι τέλος. Χάσαμε άδικα από τον Πανσερραϊκό, το είδατε όλοι σας. Δεν ήταν καλύτερος ο Πανσερραϊκός, ήταν πιο τυχερός. Στον Αρη πήγαμε με πολλές απουσίες. Ο Αρης ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Με τον Πανσερραϊκό δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε ενώ με τον Αρη είχαμε απουσίες σημαντικές.

Ισως αν δεν ήταν αυτά τα δυο, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τη μεγάλη υπέρβαση.

Ερώτηση: Τελικά ένα χαμένο πέναλτι και μια ευκαιρία σε κενή εστία, μέτρησαν σε μεγάλο βαθμό;

Απάντηση: Σίγουρα. Θέλω να είμαι δίκαιος. Ο Αρης ήταν καλύτερος από μας. Μας κράτησε ο Αθανασίου στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να είχε συμβεί αυτό που πάθαμε με τον Πανσερραϊκό.

Να κερδίσουμε με την ευκαιρία του Κανούλα.  Ξαναλέω ότι δίκαια κέρδισε ο Αρης. Στο πρώτο τέταρτο μπήκαμε καλά στο γήπεδο. Χάσαμε το ρυθμό μας και την ισορροπία μας, από τη στιγμή που δεν είχαμε καλή κατοχή. Στο β` μέρος έγινε κατάθεση ψυχής από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες, πολύ νωρίς.

Ένα σχεδόν ολόκληρο ημίχρονο, παίξαμε με παίκτη λιγότερο. Ρισκάραμε στο τέλος.

Ερώτηση:  Κοιμήθηκες το βράδυ μετά  απ ` όλα αυτά που έγιναν;

Απάντηση: Κοιμήθηκα ήρεμος. Είμαι εντάξει με τον ευατό μου. Νομίζω ότι ο ΑΟΚ ήταν μια καλή, καθαρή ομάδα. Χωρίς φασαρίες, χωρίς τίποτα.

Είμαι ικανοποιημένος. Άλλοι δεν πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι.

Ερώτηση: Τώρα τι γίνεται στην επόμενη μέρα;

Απάντηση: Πρέπει να φύγει η ομάδα από τη Γ` Εθνική. Θα παραδώσω την έκθεση αξιολόγησης στον κ. Κατρακυλάκη.

Πιστεύω ότι ξέρω τι χρειάζεται ο ΑΟΚ. Αυτός ο σύλλογος με λίγα πράγματα, μπορεί να φύγει από αυτή την κατηγορία.  Τώρα ο ΑΟΚ πρέπει να τρέξει σε διοικητικό επίπεδο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη στιγμή που ήμουν στον ΑΟΚ. Τώρα τελειώνει το έργο μας.

Πρέπει να υπάρχει εικόνα για το μέλλον από αυτό τον σπουδαίο σύλλογο.

Αυτή τη στιγμή… τελειώνει η δουλειά μου. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα και να πάει αυτή η ομάδα, πολύ ψηλά.

Για αυτή την ομάδα από μένα υπάρχει πάντα η θετική άποψη. Αυτό δε θα αλλάξει ποτέ. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να αλλάξει σελίδα. Οι άνθρωποι που ήταν, κάνανε σπουδαία προσπάθεια. Χρειάζονται να μπούνε οι βάσεις. Να υπάρχει σταθερότητα.

Νομίζω ότι όλο θα ήθελαν να μείνουν στον ΑΟΚ, με δεδομένα σωστά.

Διαβάστε επίσης