ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΗ 2013

Άγνωστοι δράστες στην διάρκεια της νύχτας τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς έξω από τα γραφεία της Πατριωτικής Κίνησης επί της οδού Ομονοίας αλλά και στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία της Χ. Αυγής, στην οδό Δαγκλή. Και στις δύο περιπτώσεις προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Κλήθηκε και συνέδραμε τις αστυνομικές αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στις 10.30 το πρωί τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου θα βρίσκονται στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Μουσθένης. Θα διαμαρτυρηθούν για την κατασκευή των διοδίων, εμποδίζοντας την εξέλιξη των εργασιών. Χθες το απόγευμα το Υπουργείο Περιβάλλοντος εξέδωσε ανακοίνωση απάντηση στην καταγγελία της Καβάλα Όιλ ότι εκπρόσωποι της Ενεργειακής συνομιλούσαν με την διευθύντρια του γραφείου του Υπουργού όταν η σύμβαση των πετρελαίων συζητούνταν στην Βουλή. Το υπουργείο θεωρεί την διαδικασία φυσιολογική εφόσον στο θέμα της κύρωσης της σύμβασης εμπλέκονταν η ιδιωτική εταιρία του Μαθιού Ρήγα. Η Καβάλα Όιλ έδειξε χθες στους δημοσιογράφους ηλεκτρονικό μήνυμα εκπροσώπου της Ενεργειακής προς την διευθύντρια του γραφείου του Υπουργού, με το οποίο διορθώνεται η ομιλία του εισηγητή της πλειοψηφίας Γιάννη Πασχαλίδη! Ο βουλευτής Καβάλας επέμενε ότι η ομιλία του στην επιτροπή της Βουλής στηρίζονταν μόνο στην εισηγητική έκθεση του νομοσχεδίου.

 

Με χθεσινή ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς δηλώνει αντίθετος στο πλωτό LNG, που η ΔΕΠΑ επισήμως προτείνει μεταξύ Καβάλας και Θάσου. Συνεχίζεται το πρωί η διακοπείσα γενική συνέλευση των καθηγητών της Διαχείρισης Πληροφοριών του ΤΕΙ. Σήμερα στον Υπουργό Παιδείας ο Γιάννης Πασχαλίδης. Σήμερα το πρωί κηδεύεται 41 ετών γιατρός της Καβάλας, που πέθανε ξαφνικά χθες το πρωί. Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες της αστυνομίας στην υπόθεση της ληστείας επαγγελματία από δύο κουκουλοφόρους, στην πυλωτή του σπιτιού του το βράδυ της Κυριακής. Συνεντεύξεις τύπου έδωσαν χθες οι δύο παρατάξεις που μετέχουν στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου. Με δικό της περίπτερο θα συμμετάσχει στην έκθεση του Βουκουρεστίου από την Πέμπτη η Περιφέρεια ΑΜΘ. Στην ίδια έκθεση συμμετέχουν ξενοδόχοι, ο Δήμος Νέστου και η Δημωφέλεια. Την Θάσο θα επισκεφθεί στο τέλος του μήνα ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Κώστας Μουτζούρης.

 

Συνάντηση με εκπαιδευτικούς είχε χθες το πρωί στο Διοικητήριο ο Μητροπολίτης Ελπιδοφόρος. Το 13ο Δημοτικό Σχολείο θα επισκεφθούν σήμερα εκπρόσωποι του συλλόγου Αρχιτεκτόνων. Πρόκειται να μιλήσουν στους μαθητές για τα διατηρητέα κτίρια της πόλης. Ο Στέφανος Μιλτσακάκης παρέμεινε πρόεδρος του συλλόγου Εβριτών Καβάλας. Εκλογές θα κάνει την 1η Απριλίου ο σύλλογος κατοίκων Κηπούπολης- Καλαμίτσας. Πρεμιέρα το βράδυ στο θεατράκι της Στέγης της μουσικοθεατρικής παράστασης «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη».

 

Χωρίς τους Μαραγκό – Ντουτσαρίδη ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο την Νίκη Βόλου στο «Ανθή Καραγιάννη». Επιστρέφουν Εντιαγέ-Τάσιτς, αμφίβολος ο τραυματίας Ντος Σάντος. Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Βάτσιος από την Αθήνα. Η Ένωση παίζει το απόγευμα με την Λέφσκι για την Βαλκανική Λίγκα. Στην Καβάλα έμειναν οι Μίτροβιτς, Στεφανίδης, Κόλεμαν, Μιλόσεβιτς, Στυλιανού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης