ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Αρνητικά απάντησε η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα σε πρόταση ραδιοφωνικού σταθμού της Βαυαρίας για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην πόλη της Καβάλας. Αυτό ανακοινώθηκε χθες, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η Δήμαρχος γνωστοποίησε την προετοιμασία του Δήμου για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων της πόλης. Ταυτόχρονα συζητά με τον Δήμο Νυρεμβέργης τη παραλαβή δωρεάς που θα αφορά εμβόλια.

Παρατείνεται ως την 31η Αυγούστου η προθεσμία κατάθεσης δηλώσεων στο Κτηματολόγιο για σειρά δημοτικών διαμερισμάτων στους Δήμους Καβάλας- Παγγαίου- Νέστου. Γυναίκα 67 ετών πνίγηκε χθες το απόγευμα στην παραλία της Αλάνας, στη Νέα Ηρακλείτσα. Ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Μαρκόπουλος- Παπαδόπουλος και ο Δήμαρχος Παγγαίου ήταν χθες στον πρώην Δήμο Ελευθερών. Ενημερώθηκαν για τις αγροτικές καταστροφές από το χαλάζι. Άκουσαν τα παράπονα των αγροτών σύμφωνα με τα οποία δεν λειτούργησαν σωστά τα αντιχαλαζικά κανόνια πριν την κακοκαιρία της Παρασκευής. Αντίθετη στη συμφωνία με τους δανειστές φέρεται να είναι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Στα σενάρια των βουλευτών που δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα εμπλέκουν ενημερωτικές ιστοσελίδες των Αθηνών τον Ηλία Ιωαννίδη και την Αλεξάνδρα Τσανάκα. Αύριο το απόγευμα συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Καπνεργάτη αλλά και 24ωρη προειδοποιητική απεργία των φαρμακοποιών.

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Το Υπουργείο Παιδείας αποδέχθηκε την απόφαση της διοίκησης του ΤΕΙ Καβάλας με την οποία δημιουργείται στο ίδρυμα το ερευνητικό εργαστήριο «Ήφαιστος». Θετική ήταν η ανταπόκριση των καταναλωτών στη χθεσινή πρώτη μέρα των εκπτώσεων και στην αγορά της Καβάλας. Πρώτος στην ανακύκλωση γυαλιού στην ΑΜΘ είναι ο Δήμος Καβάλας με ποσότητα 26 τόνων, ανακοίνωσε χθες η αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Από αύριο εξόρμηση του Δήμου για την ανακύκλωση του χαρτιού. Συνελήφθη Ιρακινός που με πλαστά έγγραφα προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση προς την Γερμανία η οποία επρόκειτο να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης. Το γραφείο κοιμητηρίων του Δήμου Καβάλας καλεί τους συγγενείς και τους ενδιαφερόμενους που έχουν ενταφιασμένους –θανόντες πριν το 2005- να προσέλθουν στην υπηρεσία έως τις 20 Σεπτέμβρη για να προγραμματίσουν την εκταφή των οικείων τους. Η Ενεργειακή Αιγαίου ανακοίνωσε επίσημα χθες την ολοκλήρωση των σεισμικών ερευνών στον κόλπο της Καβάλας.

Ο Δήμος Παγγαίου θα δέχεται αιτήσεις για το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθεια από αύριο έως τις 5 Αυγούστου. Διαμαρτύρεται το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας για την αναβολή νέων παραστάσεων του ΚΘΒΕ στους Φιλίππους. Ο Δήμος Νέστου υποδέχθηκε την Κυριακή στη Χρυσούπολη εκπροσώπους του Δήμου Ζλάτογκραντ Βουλγαρίας με τον οποίο είναι αδελφοποιημένος.

Ο Χάρης Παππάς θα αγωνίζεται στον ΑΟΚ την νέα περίοδο. Η ομάδα μας θα παίξει νυχτερινό φιλικό με τον Πανθρακικό στις 8 Αυγούστου. Ο Τούλης Τσίλογλου παραμένει πρόεδρος στο Βυζάντιο. Παρέμεινε στη Β’ Εθνική η ομάδα πόλο του ΝΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης