ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΗ 2013

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί στις 6 το απόγευμα στο 6ο Λύκειο η ΕΛΜΕ Καβάλας. Θα συζητήσει την πρόταση της Ομοσπονδίας για απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Για να εγκριθεί η πρόταση πρέπει να την στηρίξει το 30% των μελών της ΕΛΜΕ Καβάλας δηλαδή 350 περίπου καθηγητές από τους 1.100 που εργάζονται στον Νομό. Το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ Καβάλας στην πλατεία Καπνεργάτη. Πετυχημένο το χθεσινό απογευματινό συλλαλητήριο της ΕΛΜΕ στον ίδιο χώρο. Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας διατυπώθηκαν νέα παράπονα για την στάση του Υπουργείου Υγείας στο θέμα της παραχώρησης στον Δήμο του κάτω Νοσοκομείου. Πιέσεις προς τους βουλευτές ώστε με τη σειρά τους να πιέσουν τον Υπουργό Υγείας, πρότεινε ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής. Ως τον Αύγουστο θα τελειώσει το έργο διαπλάτυνσης του δρόμου προς το νέο Νοσοκομείο, ανακοίνωσε ο Θόδωρος Μουριάδης. Γενική συνέλευση πραγματοποίησε χθες το EuroTaxi Καβάλας. Εγκρίθηκαν οι προτάσεις της διοίκησης. Συνάντηση με τον πρόεδρο της Εγνατίας οδού είχε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Ζήτησε να αποκατασταθούν ανωμαλίες στο οδόστρωμα σε τμήματα του δρόμου εντός του Νομού Καβάλας.

 

Κανονικά γίνονται από χθες τα μαθήματα στο ΤΕΙ Καβάλας. Εκλογική γενική συνέλευση το απόγευμα της Θασιακής Ένωσης Καβάλας. Οικογένεια σε χωριό του πρώην Δήμου Ελευθερών έμεινε χωρίς ρεύμα λόγω χρεών. Η ίδια οικογένεια πρέπει να πληρώσει ποσό 500 ευρώ για να επανέλθει η σύνδεση. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Θράκη ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου δήλωσε αισιόδοξος για την τουριστική κίνηση στην Καβάλα και την Θάσο. Γονείς και κηδεμόνες των σχολείων του δημοτικού διαμερίσματος Παγγαίου του ίδιου δήμου πήραν πρωτοβουλία για την διανομή εμφιαλωμένων νερών. Αύριο η διοίκηση της ΔΕΥΑ Καβάλας παρουσιάζει το έργο της στην Λυδία. Το βράδυ γνωριμία του νέου διευθύνοντα συμβούλιου της Καβάλα Όιλ με τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Ξαναρχίζει εντός των ημερών το έργο ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας.

 

Αρχίζουν το απόγευμα στην Δ. Καπναποθήκη εκδηλώσεις για την περιβαλλοντική εκπαίδευση σε σχέση με το μουσείο Καπνού. Το Σάββατο 8 Ιουνίου η 3η συνάντηση συνοικιακών συλλόγων της πόλης στην Καλαμίτσα. Την Κυριακή η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Εβριτών με τα παιδικά τμήματα του συλλόγου. Την Παρασκευή εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου για την υπέρταση.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι νέο πρόσωπο εμφανίστηκε κι ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ΠΑΕ ΑΟΚ. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές. Σήμερα η αποστολή του ΑΟΚ αναχωρεί για την Αθήνα, αύριο αντιμετωπίζει την Καλλιθέα. Στο εξωτερικό ο Γιώργος Μαραντάς για προπονητικό σεμινάριο. Την ομάδα αύριο θα κοουτσάρει ο Νίκος Καραμπετάκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης