ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον Ανακριτή 38χρονος άνδρας κάτοικος Καβάλας που κατηγορείται ότι τον περασμένο Ιούλιο επιτέθηκε σε ανήλικο κορίτσι την ώρα που αυτό επέστρεφε με την παρέα του από την θάλασσα, στην περιοχή Κακόπλακα πλησίον του Μπάτη. Ο συλληφθείς απασχόλησε την προηγούμενη εβδομάδα τις αστυνομικές αρχές καθώς ενεπλάκη σε άλλο περιστατικό που έγινε στην περιοχή της Καλαμίτσας. Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι με αυτή την αφορμή λήφθηκε γενετικό υλικό που οδήγησε τις έρευνες και στο ανεξιχνίαστο συμβάν του Ιουλίου.

 

Η ΠΕΔ ΑΜΘ συνεδρίασε χθες στην Κομοτηνή για το Χωροταξικό. Αποδέχθηκε τις προτάσεις του Δήμου Καβάλας όπως και το τρίπολο των πόλεων Καβάλας- Δράμας- Ξάνθης. Η συζήτηση του Χωροταξικού στην ΠΕΔ ΑΜΘ θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη. Ο Κωστής Σιμιτσής εξέδωσε ανακοίνωση για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ, σε σχέση και με τις φήμες για επιβολή μεγάλου προστίμου στον Δήμο Καβάλας. Αποδίδει ευθύνες στην περίοδο Εριφυλλίδη και στο κράτος. Συνεδρίασε χθες το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ. Δεν φαίνεται ότι παραιτούνται –όπως ζήτησε η κ. Δήμαρχος απ’ όλους τους συνεργάτες της-  η πρόεδρος Μαρία Καραβία και η αντιπρόεδρος Σταυρούλα Γκουλούση. Αντίθετα μέλη της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ μεταξύ των οποίων και ο Ανέστης Δημητριάδης αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στήριξης των δύο γυναικών στην Δήμαρχο. Πανηγυρική τελετή έναρξης του θερινού σχολείου του Cern που θα φιλοξενηθεί στο ΤΕΙ, έγινε χθες το πρωί. Στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και του παλαιού υδραγωγείου θα σημειωθεί σήμερα από το πρωί ως το μεσημέρι διακοπή νερού με ταυτόχρονη εφαρμογή κυκλοφοριακών αλλαγών.

 

Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ Μιχάλης Κατρίνης θα είναι το πρωί στην πόλη μας. Χθες ο Παναγιώτης Σγουρίδης παρουσίασε τους 6 υποψήφιους βουλευτές των ΑΝΕΛ. Περιοδεία στον Δήμο Παγγαίου έκαναν χθες εκπρόσωποι και υποψήφιοι της ΝΔ. Στην Ελευθερούπολη ήταν οι υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ. Το Τεχνικό Επιμελητήριο επισκέφθηκε ο υποψήφιος με το Ποτάμι Γιώργος Γκαϊταντζής. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ περιοδεύουν σήμερα στην πόλη της Καβάλας και στην λαϊκή της Χρυσούπολης.

 

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου. Μετά τις εκλογές αναμένονται αναπληρωτές για την κάλυψη των κενών στα σχολεία του Ν. Καβάλας. Και τα απογεύματα λειτουργούν τα βιβλιοπωλεία στην αγορά της πόλης. Εντός της εβδομάδας αρχίζουν τα έργα στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Η Ενεργειακή Αιγαίου δικαιώθηκε στην δικαστική της διαμάχη με τα ΕΛΠΕ. Οι γεωτρήσεις στον κόλπο της Καβάλας άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα. Και οι απαραίτητες προεγγραφές νέων σπουδαστών του ΤΕΙ γίνονται στην γραμματεία των σχολών.  Με την Ιντεραμέρικαν συμφώνησε ο Δήμος Θάσου για παροχή υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας.

 

Το δίκτυο Ηλιακτίς συγκέντρωσε σχολικά είδη που θα μοιράσει στις οικογένειες που στηρίζει. Ημερήσια εκδρομή στη Θάσο οργανώνει στις 4 Οκτώβρη ο Όμιλος Καβάλας για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας. Στην κεντρική πλατεία θα είναι το πρωί σε καμπάνια για τον καρκίνο του προστάτη ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Εκδήλωση για τα μέλη του διοργάνωσε ο σύλλογος Τριτέκνων την περασμένη Παρασκευή.

 

Μεταγραφική δραστηριότητα θα έχει αυτές τις μέρες η Ένωση, προβληματισμός για τον Τζόουνς που δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα. «Θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος» δήλωσε χθες ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης