ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Το άρθρο 3 του μίνι φορολογικού νομοσχεδίου που συζητείται στην Βουλή καταργεί τον ειδικό φόρο κατανάλωσης για τη χρήση φυσικού αερίου που πληρώνει η ΒΦΛ. Η εταιρία επωφελείται έως και 8 εκ τον χρόνο αλλά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την θέτουν υπό επιτήρηση προκειμένου τα χρήματα αυτά να πληρωθούν στη ΔΕΠΑ, στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους. Χθες το μεσημέρι ενημέρωσαν τη διοίκηση του σωματείου οι Ιωαννίδης- Τσανάκα- Εμμανουηλίδης.

Έντονο και παρατεταμένο φραστικό επεισόδιο είχαν χθες το απόγευμα στη συνεδρίαση της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ η Μαρία Καραβία και ο Θοδωρής Γκόνης. Στην μεταξύ τους διαμάχη ενεπλάκη και ο Μιχάλης Λυχούνας. Πεζός που κινούνταν στην οδό Βενιζέλου παρασύρθηκε και τραυματίστηκε ελαφρά χθες το απόγευμα από δίκυκλο. Δύο περιστατικά πυρκαγιών αντιμετώπισε χθες το πρωί η Π.Υ. σε κατοικία στην Παναγία, σε χόρτα κοντά στο ΤΕΙ. Την Κυριακή η Πυροσβεστική απελευθέρωσε αδέσποτο σκύλο που εγκλωβίστηκε σε ταράτσα μονοκατοικίας στην συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Σεισμικές έρευνες για ανακάλυψη νέων κοιτασμάτων αρχίζει στον κόλπο της Καβάλας η Ενεργειακή Αιγαίου. Το μεσημέρι οι εκπρόσωποι της εταιρίας δίνουν συνέντευξη τύπου για την πορεία του επενδυτικού της προγράμματος. Άρχισαν χθες οι εξετάσεις των σπουδαστών του ΤΕΙ. Θα συνεχιστούν για 3 εβδομάδες. Εντός της εβδομάδας οι πλωτές εξέδρες στο κεντρικό λιμάνι. Το μεσημέρι καταπλέει πρώτη φορά στο λιμάνι σε προγραμματισμένο δρομολόγιο το πλοίο Νήσος Ρόδος.

Εκδικάζεται το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΤΕΒΕ 300 περίπου επαγγελματιών του Ν. Καβάλας. Το απόγευμα στο Επιμελητήριο σεμινάριο για τις εξαγωγές. Ανακαινίζεται το γραφείο των εθελοντών αιμοδοτών στο ισόγειο του κτιρίου του Επιμελητηρίου. Πολλά είναι στα απορρίμματα στην ανατολική πλευρά της ακτής Περιγιαλίου. Ενημερωτική ημερίδα για τους κτηνοτρόφους έγινε χθες στην Καβάλα. Το μυαλό μας είναι στο πρόβλημα με τα βοσκοτόπια, δήλωσε ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Νίκος Δημόπουλος. Με ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος υπενθυμίζει τις εκκρεμότητες της πόλης με το παλιό νοσοκομείο, το στρατόπεδο Ασημακοπούλου, την Περιμετρική. Συνάντηση με τους ιχθυοπώλες της δημοτικής αγοράς είχε χθες η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Στην επιτροπή διαβούλευσης- είπε η δήμαρχος- το θέμα της κατάργησης του δακτυλίου, εντός του οποίου δεν μπορούν να λειτουργήσουν παρόμοιες επιχειρήσεις. Ανταλλαγή ανακοινώσεων όλη τη χθεσινή ημέρα ανάμεσα σε Φώτη Καραλίδη, Κώστα Μορφίδη και Θόδωρο Μαρκόπουλο.

Σήμερα το απόγευμα και το βράδυ ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου από το πρόγραμμα Στηρίζω στην Δ. Καπναποθήκη. Την 1η θεατρική κατασκήνωση για ερασιτέχνες ηθοποιούς οργανώνει τον Αύγουστο στη Θάσο η ομάδα Θέατρο των Πολιτών.

«Περιμένω συνάντηση με τον Πρόεδρο Κώστα Παπακωνσταντίνου» είπε χθες για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ένωση ο Χριστόφορος Στεφανίδης. Συνεχίζει να προετοιμάζεται πρόταση ανάληψης της διοίκησης του ΑΟΚ από ομάδα επιχειρηματιών της πόλης. Συζητά με την Δόξα Δράμας ο πρώην παίκτης του ΑΟΚ Διαμαντίδης.

 

 

Διαβάστε επίσης