ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΝΗ 2014

Έτοιμη φέρεται να έχει τροπολογία σχετικά με την κατάργηση του ΕΦΚ στη ΒΦΛ ο Υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης. Πρέπει να την προωθήσει προς έγκριση στον αρμόδιο Υπουργό. Αμέσως μετά η τροπολογία εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή. Το μεσημέρι έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου. Πληρώνονται σήμερα οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο. Συνεδρίασε χθες στο Δημαρχείο η συντονιστική επιτροπή του συλλαλητηρίου για το πλωτό LNG. Σήμερα εκπρόσωποι της ΔΕΠΑ συναντούν τον Γιώργο Καλαντζή. Τρεις θέσεις επικουρικών γιατρών προκηρύχθηκαν στο Νοσοκομείο Καβάλας, ένας μόνιμος γιατρός δουλεύει ήδη κι ένας ακόμη θα ορκιστεί εντός των ημερών. Αθωώθηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Καβάλας 56χρονος από τη Δράμα που ήταν κατηγορούμενος για βιασμό φίλης του κατ’ εξακολούθηση. Υπέρ της αθώωσης η πρόταση του εισαγγελέα, αρνήθηκε την κατηγορία ο κατηγορούμενος. Συλλαλητήριο στο ΙΚΑ Καβάλας για τα κενά γιατρών στο ΠΕΔΥ κάνουν σήμερα τα άτομα με ειδικές ανάγκες και άλλοι τοπικοί φορείς.

Τακτική γενική συνέλευση κάνει το πρωί στην αίθουσα του Όσκαρ ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας. Το μεσημέρι συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Καβάλας. Από μέρα σε μέρα εντάσσεται στα δρομολόγια από και προς Θάσο το φέρι μποτ «Στέλλιος Φιλιάγκος». Με την μεσολάβηση του Γιάννη Πασχαλίδη ενισχύεται με 30.000 ευρώ η δημόσια βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης. «Η παράταξη Σιμιτσή συνεχίζει να είναι παρούσα,είναι νωρίς ακόμη για τις εκλογές του 2019» δήλωσε χθες ο αντιδήμαρχος Χριστόδουλος Μιχαλάκης. Σε νέα γραφεία στην οδό Βενιζέλου μετακόμισε η ΝΟΔΕ Καβάλας. Ανακοίνωση κατά του προτεινόμενου LNG εξέδωσε χθες η Αντιφασιστική Κίνηση Θάσου. Όλα καλά με τις πανελλαδικές εξετάσεις στο Ν. Καβάλας δήλωσε χθες ο Γιώργος Χεριστανίδης. Εκδήλωση για την συμπλήρωση των μηχανογραφικών των αποφοίτων των Λυκείων οργανώνει την Παρασκευή στη Δ. Βιβλιοθήκη ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Καβάλας. Ο Γιώργος Καλαντζής μετείχε σε αυτούς που υποδέχθηκαν επίσημα χθες στην Αθήνα τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν.

Η 14χρονη καβαλιώτισσα σκακίστρια Σταυρούλα Τσολακίδου ήρθε πρώτη χθες στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα γρήγορου σκακιού. Αγωνίστηκε σε κατηγορία ανώτερη της ηλικίας της όπου αντίπαλοι της ήταν κυρίως αγόρια. Αρχίζει σήμερα στο Αμφιθέατρο και στο αρχαιολογικό μουσείο το Πανευρωπαϊκό σχολικό πρωτάθλημα σκάκι. Συνέντευξη τύπου δίδεται σήμερα για το αεροπορικό σόου. Χθες έκαναν τις πρώτης πτήσεις 2 μαχητικά από τη Σαουδική Αραβία. Χρήματα που προορίζονταν για το ίδρυμα Αγία Μαρίνα κατασχέθηκαν από εργαζόμενη του ιδρύματος έναντι παλαιών χρεών. Ο Γιάννης Τσουκαλίδης και ο Αντώνης Κώστας εκπροσώπησαν τη Καβάλα σε διεθνές συνέδριο για την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Θετική βρήκε την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ που συνεδρίασε χθες βράδυ. Ούτε χθες γνωστοποιήθηκε το όνομα του. Μάλλον αύριο συνάντηση μαζί του. Σήμερα μιλούν για το μέλλον της Ένωσης ο Γιάννης Τζίμας και ο Κώστας Παπακωνσταντίνου.

 

Διαβάστε επίσης