ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Στη λύση της αμφιδρόμησης για 400 μέτρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη συμφώνησαν χθες το μεσημέρι Τροχαία Καβάλας και Εγνατία Οδός Α.Ε. Έως το Σαββατοκύριακο θα ετοιμαστεί η μελέτη για να εφαρμοστεί το μέτρο στην Παράκαμψη Καβάλας. Χθες το πρωί η Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή από τον οποίο ζήτησε ένταση των μέτρων της Τροχαίας στην πόλη όσο η διεθνής κυκλοφορία εξυπηρετείται από τους κεντρικούς δρόμους. Νέα σύσκεψη για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ στο Ν. Καβάλας με την παρουσία και της κατασκευάστριας εταιρίας υποσχέθηκε χθες στον σύλλογο Αγροτών ο Υπουργός Περιβάλλοντος Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η χθεσινή συνάντηση στην Αθήνα έγινε παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από Καβάλα- Δράμα- Σέρρες. Ύψη βροχής αυξημένα σε ποσοστό 71% συγκρινόμενα με τον προηγούμενο Χειμώνα μετρήθηκαν φέτος στον Νομό μας. Αυτό ανέφερε στη χθεσινή σύσκεψη για τα Τενάγη ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος. Την Δευτέρα συναντώνται για τη Λευκή Νύχτα η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου και η διοίκηση της Δημωφέλειας. Πραγματοποιείται το πρωί στην ΧΧ Μεραρχία η αλλαγή διοικητή. Στη θέση του κ. Θωμαίδη αναλαμβάνει ο Υποστράτηγος Βασίλης Δοκμετζόγλου.

 

Ο καλός καιρός θα βοηθήσει για την επίσπευση των εργασιών στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Εντός των ημερών επαναλειτουργεί το πάρκινγκ της Ροδόπης. Προγραμματισμένες διακοπές νερού έγιναν το προηγούμενο διήμερο στο κέντρο και στη Κηπούπολη. Στα μέσα Απριλίου ο διεθνής διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του ιατρείου στην Τούζλα. Είναι πιθανό να προλάβει να λειτουργήσει φέτος το Καλοκαίρι. Απορρίφθηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο η έκδοση προσωρινής διαταγής για την θεώρηση βιβλιαρίων ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ. Το Καλοκαίρι η εκδίκαση της κύριας προσφυγής. Φορείς της Νότιας Θάσου διαμαρτύρονται επειδή το έργο του βιολογικού καθαρισμού δεν εκτελείται σωστά. Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας Κοινωνικής Εργασίας δίδεται σήμερα συνέντευξη τύπου από τον σύλλογο Κοινωνικών Λειτουργών. Συνεδριάζουν Πέμπτη και Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας. Χθες έγινε σύσκεψη για την ολοκλήρωση της μελέτης επέκτασης του ΧΥΤΑ.

 

Πετυχημένη προβολή της Θάσου και της Περιφέρειας ΑΜΘ στην έκθεση του Βουκουρεστίου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Στην έκθεση της Μόσχας θα συμμετάσχει η Δημωφέλεια. Σε εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης αύριο το απόγευμα παρουσιάζεται ο 16ος τόμος των Θασιακών.

 

Λέσχη Φιλάθλων και ΣΦΑΟΚ οργανώνουν εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη για το αυριανό ματς του ΑΟΚ. Στη διάθεση του προπονητή και ο Γαβριηλίδης. Την αναμέτρηση του ΚΑΟΔ με τον Παναθηναϊκό παρακολούθησαν χθες οι αθλητές της Ένωσης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης