• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΗ 2013

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα το πρωί το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Σε αυτήν θα γίνει ενημερωτική αναφορά στην ένορκη διοικητική εξέταση η οποία δρομολογήθηκε από την 4η ΥΠΕ κι αφορά την λειτουργία της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καβάλας. Η ΕΔΕ προκλήθηκε από τη διοίκηση του σωματείου. Θα εξετάσει και την παλαιότερη καταγγελία πλαστών ρεπό νοσηλευτριών σε κλινική του Νοσοκομείου. Λίγος κόσμος χθες το βράδυ στην επετειακή εκδήλωση του Στάθη Εριφυλλίδη. Το γεγονός επηρέασε τον πρώην δήμαρχο που όπως είπε θα σκεφθεί αν θα είναι πάλι υποψήφιος. Κατά τον κ. Εριφυλλίδη το έργο του ως δήμαρχος Καβάλας είναι μεγαλύτερο ή ισάξιο του έργου του Αθανασιάδη και του Ευαγγελίου. Ο Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε χθες ότι έρχεται νέο πλοίο για τον λιμενικό πυροσβεστικό σταθμό. Η Θοδώρα Βαβαλέσκου αναλαμβάνει νέα αντιδήμαρχος Καβάλας πολιτισμού και κοινωνικού τομέα. Το ΠΑΜΕ Καβάλας κατήγγειλε χθες αδιαφανείς διαδικασίες εκλογών σε σωματείο του ΕΥΚ. Η διοίκηση του ΕΥΚ αρνείται να δώσει στο ΠΑΜΕ λίστα των σωματείων και των αντιπροσώπων αυτών.

 

Την Κυριακή το μεσημέρι ως τα ξημερώματα της Δευτέρας έγινε στο Νοσοκομείο λήψη οργάνων για μεταμόσχευση από εγκεφαλικά νεκρό ασθενή νοσηλευόμενο στη ΜΕΘ. Τα όργανα προωθήθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου Βασίλης Δαμιανίδης ζητά με επιστολή του προς τον Φίλιππο Αναστασιάδη η παράταξη Φιλόσογλου να ορίσει νέο επικεφαλής, όπως προβλέπει το άρθρο 66 του Καλλικράτη. Εγκρίθηκαν από την Αποκεντρωμένη οι περιβαλλοντικοί όροι των γεωθερμικών γεωτρήσεων στο Ερατείνο, γνωστό έργο του Δήμου Νέστου. Στελέχη του ΚΚΕ Καβάλας επισκέφθηκαν τον διοικητή της Π.Υ. Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε στη Θάσο όπου διαπίστωσε ότι το νησί δεν είναι έτοιμο από πλευράς μέτρων πυροπροστασίας. Στο πολιτικό γραφείο του θα δεχθεί το πρωί ευχές για την ονομαστική του εορτή ο βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης. Πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης κοινοποιήθηκε στον Δήμο Καβάλας. Σύμφωνα με αυτό οι χειρισμοί και οι αποφάσεις στο θέμα του σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στο Περιγιάλι ήταν απολύτως σωστοί.

 

Αύριο θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση του φιλοζωικού σωματείου Αίσωπος. Διακρίσεις για δύο ακόμη μαθητές του δημοτικού ωδείου Καβάλας. Πρόκειται για την Βαλεντίνη Παπανικολάου και τον Κωνσταντίνο Ταμβάκη. Ο Δήμος Καβάλας και ο Δήμος Παγγαίου συμμετείχαν στο πρόσφατο 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Αύριο οι ξενοδόχοι της Θάσου, της Καβάλας και της Δράμας παρουσιάζουν μαζί με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο το «Ελληνικό Πρωινό». Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ετοιμάζει την 49η αιμοδοσία, ζητά από τον Δήμαρχο Καβάλας νέο χώρο για να στεγαστεί αφού λόγω έργων αποχωρεί από το γραφείο στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης.

 

Τρεις παίκτες του ΑΟΚ οι Πλιάγκας, Ντουτσαρίδης και Μαραγκός συμπλήρωσαν 9 κίτρινες κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Καμία εξέλιξη στα διοικητικά κι έτσι η ομάδα «βυθίζεται» κάθε μέρα και περισσότερο στα οικονομικά προβλήματα που έχει.

 

 

Διαβάστε επίσης