ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Θρίαμβο της αποχής και στο Νομό Καβάλας δείχνουν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής. Ειδικότερα την Κυριακή ψήφισαν 77.000 άνδρες και γυναίκες, ποσοστό συμμετοχής 53% περίπου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εκλογές του περασμένου Γενάρη στον Ν. Καβάλας είχαν ψηφίσει 87.000 ψηφοφόροι ενώ στις βουλευτικές εκλογές του 2009 η συμμετοχή έφθασε στις 103.000.

Πανηγυρικό κλίμα και χθες στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Καπνεργάτη. Την άλλη εβδομάδα η ορκωμοσία των βουλευτών. Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας προς τους πολίτες του Νομού. Προβληματισμένα τα στελέχη των άλλων κομμάτων. Ιστοσελίδα της Πάτρας αναφέρει ότι έγινε λάθος με τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αποτέλεσμα αυτά της Καβάλας να χρησιμοποιηθούν σε εκλογικά τμήματα του Ν. Ηλείας. Άγνοια για το περιστατικό δηλώνει ο συντονιστής των ΑΝΕΛ στο Ν. Καβάλας Γιώργος Χαρπαντίδης.

Αισθητή έκαναν χθες την παρουσία τους στην πόλη της Καβάλας τουρίστες από την Βουλγαρία και την Τουρκία. Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Καβάλας οργανώνει την 3η Εβδομάδα Αρχιτεκτονικής με ποικίλες εκδηλώσεις στην πλατεία Καπνεργάτη, την καπναποθήκη Τσιμίνο, το κτίριο του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν 24 με 30 Σεπτέμβρη. 5 νέα περιπολικά μάρκας Suzuki παρέλαβε η Α.Δ. Καβάλας. Ίδια μέτρα με αυτά του περασμένου Σαββάτου θα εφαρμόσει αύριο βράδυ στο λιμάνι το Λιμεναρχείο, κατά την άφιξη του Νήσος Ρόδος. Σε 15 μέρες θα ολοκληρωθεί το έργο ανακαίνισης των τουαλετών του 7ου Δημοτικού Σχολείου. Συνεδριάζει την Πέμπτη το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Ο φιλοζωικός σύλλογος Αίσωπος ερευνά περιστατικό κακοποίησης και εγκατάλειψης σκύλου στο περιαστικό δάσος της Καβάλας. 122 πρόσφυγες από την Συρία εντοπίστηκαν στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα της Εγνατίας οδού. Μεταφέρθηκαν εκεί με φορτηγό, ο οδηγός του οποίου αναζητείται. Δύο οχήματα της Π.Υ. Καβάλας και 8 άνδρες αντιμετώπισαν χθες το μεσημέρι περιστατικό βραχυκυκλώματος σε ασανσέρ πολυκατοικίας στην συνοικία του Αγίου Ιωάννη.

Με ανακοίνωση του το Επιμελητήριο υπενθυμίζει ότι η έκθεση ΚαβάλαExpo2015 θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο 17 με 21 Οκτώβρη. Στην δημοσιότητα έδωσε χθες το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο τις προτάσεις του για το Χωροταξικό της ΑΜΘ. Το μεσημέρι για το ίδιο θέμα συνεδριάζει η διοίκηση της ΠΕΔ στην Κομοτηνή. Το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη εκδηλώσεις της Δημωφέλειας για την ανάδειξη των προβλημάτων των ΑΜΕΑ. Λόγω των εκδηλώσεων θα απαγορευτεί η κυκλοφορία σε τμήματα των οδών Κασσάνδρου και Αβέρωφ. Τελειώνει το βράδυ με τραγούδια από την Μικρά Ασία έκθεση κειμηλίων στην Δ. Καπναποθήκη.

Για τον σέντερ Ελόϊ Βάργκας εμφανίζεται να ενδιαφέρεται η Ένωση. Πρόκειται για αθλητή από την Δομινικανή Δημοκρατία που έπαιξε στην Αμερική και στο Πουέρτο Ρίκο. Βοήθεια από τον κόσμο ειδικά για τα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΟΚ ζήτησε με δηλώσεις που έκανε χθες ο Στέλιος Κατρακυλάκης.

Διαβάστε επίσης