• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ στην περιοχή της Νέας Καρβάλης ανακοίνωσαν χθες οι εκπρόσωποι του έργου ικανοποιώντας όπως φαίνεται τους τοπικούς φορείς. Συνεχίζουν να μελετούν την όδευση στον πρώην Δήμο Φιλίππων. Νέα ανακοίνωση για την συμπεριφορά των εκπροσώπων του έργου σε σχέση με τους φορείς της Καβάλας εξέδωσε χθες ο πρόεδρος των Αγροτών Θέμης Καλπακίδης. «Ή αλλάζει πολιτική η κυβέρνηση ή αλλάζει η κυβέρνηση» είπε χθες στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς. Γεμάτη από κόσμο η αίθουσα, ακολούθησε διάλογος. Αρκετοί μαθητές και γονείς συζήτησαν χθες βράδυ με τη διοίκηση της ΕΛΜΕ τα προβλήματα από το θεσμό του νέου λυκείου και την τράπεζα θεμάτων. Αποχή έκαναν χθες μαθητές της Γ’ τάξης του 2ου και του 6ου Γυμνασίου, δεύτερη μέρα σε κατάληψη χθες το ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης. Κλειστά σήμερα δημοτικά και νηπιαγωγεία λόγω της γενικής συνέλευσης των εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα στην αγορά της Καβάλας τις Κυριακές 12 και 21 Δεκέμβρη, αποφάσισε η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Κανονικά θα λειτουργήσει η αγορά την Πέμπτη. Χωρίς τηλέφωνο είναι από την Παρασκευή οι κάτοικοι του χωριού Φίλιπποι αφού ο ΟΤΕ αργεί να διορθώσει βλάβη στο δίκτυο του.

43χρονος Βούλγαρος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από την ΟΠΚΕ στην παραλία Οφρυνίου για κατοχή μικρής ποσότητας ηρωίνης. Αναβολή για να δικαστούν την Πέμπτη πήραν χθες στο Τριμελές οι δύο αθίγγανοι που επιτέθηκαν με τσεκούρι σε αστυνομικούς. Αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι. Σήμερα θα ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές που αφορούν τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης και του αεροδρομίου της Καβάλας. Αρχίζει σήμερα νέα αποχή των δικηγόρων. Συνέντευξη τύπου για την απεργία της Πέμπτης δίνει το πρωί το ΠΑΜΕ. Σε μια κρύα αίθουσα όπου δεν υπήρχε θέρμανση λόγω βλάβης συνεδρίασε χθες το Μονομελές Καβάλας. Δρομολόγια από και προς τη Στουτγκάρδη προετοιμάζει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Στην τελική ευθεία μπήκε επιτέλους η διαδικασία για την αποζημίωση της Π.Ε. Καβάλας από το κράτος σχετικά με τις ζημιές που προκάλεσε σε οχήματα και στο κτίριο του Διοικητηρίου η τρομοκρατική ενέργεια του Ιουλίου του 2013. Στην Καβάλα θα γίνει την Κυριακή η γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Στέγης.

Ημερίδα για τα Ανοιχτά Μαθήματα θα γίνει το πρωί στο ΤΕΙ. Το απόγευμα στη «Μυροβόλο» παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Ιωάννας Νοταρά. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Ήλιος με δόντια». Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο οι πολύτεκνοι του Νομού Καβάλας θα λάβουν δωρεάν φρούτα.

Σίγουρο είναι ότι την Κυριακή ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το αργότερο αύριο θα μάθουμε ποια αγωνιστική θα διεξαχθεί. Πιθανότερο είναι ο ΑΟΚ να αγωνιστεί στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό. «Η άμυνα είναι το όπλο μας» δήλωσε χθες για την Ένωση ο καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης