ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

Συνάντηση με τον εντεταλμένο σύμβουλο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Μανώλη Κελαϊδάκη είχε χθες το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής. Από την συνάντηση προέκυψε ότι άμεσα εγκαθίσταται εργολάβος στον κόμβο της Μουσθένης για την κατασκευή των διοδίων. Αυτά θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν σε δύο μήνες από την έναρξη των εργασιών. Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν επίσης το έργο συνέχισης της Περιμετρικής, ο Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στο ύψος της Νέας Καρβάλης, ο κόμβος της Εγνατίας οδού στο Παληό κι ο κλειστός αυτοκινητόδρομος που θα συνδέσει την Καβάλα με την Δράμα. Στην χθεσινή συνεδρίαση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας ο πρόεδρος Άγγελος Τσατσούλης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα γίνει σύσκεψη με τους βουλευτές για το 12%. Πρόθεση του Επιμελητηρίου είναι η σύσκεψη να γίνει με παρόντες τους βουλευτές και όχι εκπροσώπους τους. Δεν αποκλείεται στην συνάντηση να μετέχουν βουλευτές και Επιμελητήριο Δράμας. Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η Ενεργειακή Αιγαίου. Διαψεύδει απολύσεις και μειώσεις μισθών στην Καβάλα Όιλ. Δηλώνει έτοιμη για επενδύσεις. Τονίζει ωστόσο ότι η μητρική εταιρία θέλει να αναλάβει αυτή την διοίκηση της Καβάλα Όιλ. Το αστυνομικό τμήμα Κρηνίδων σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 49χρονου που το διάστημα Δεκέμβρη 2012- Φεβρουάριος 2013 επισκέπτονταν το σπίτι φίλης του, από το οποίο έκλεβε χρυσαφικά. Βρέθηκαν και επιστράφηκαν χρυσαφικά αξίας 2.850 ευρώ.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Κομοτηνή αλλά κι η διοίκηση του ΟΛΚ στην Καβάλα. Αρχές Απριλίου θα αρχίσουν σχεδόν ταυτόχρονα στο Επιμελητήριο και στο ΚΕΚ της Π.Ε. Καβάλας τα σεμινάρια σε επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Θα γίνουν με την επίβλεψη του ΕΦΕΤ. Για την εξασφάλιση βεβαίωσης παρακολούθησης θα πρέπει ο επαγγελματίας να δίνει εξετάσεις, η συμμετοχή στις οποίες κοστίζει 40 ευρώ. Το έργο κατασκευής δικτύου ύδρευσης παραλίας Οφρυνίου επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης. Αύριο ή μεθαύριο θα γίνει η συνάντηση του Γιάννη Τσάρα με την διοίκηση του σωματείου των εργαζόμενων στη ΒΦΛ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου των ναυτεργατών Θάσου, δύο νέες εταιρίες έρχονται με πλοία τους στην γραμμή της Κεραμωτής. Αυτό θα γίνει με αφορμή την εφαρμογή νέων δρομολογίων από την Πρωτομαγιά.

 

Στα πλαίσια συνέντευξης τύπου σήμερα το πρωί ο Κωστής Σιμιτσής και ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος θα αναφερθούν σε δημοτικά έργα στον πρώην Δήμο Φιλίππων. Το πρωί παρουσιάζεται επίσημα έργο της Κλάρας Φαντίνι, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του διοικητηρίου. Γονείς και μαθητές του 1ου Λυκείου παρακολούθησαν χθες εκδήλωση στην Δ. Βιβλιοθήκη για τον σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό.

 

Παρότι προηγήθηκε 2-0, ο ΑΟΚ χθες ήρθε ισόπαλος με τον Εθνικό Γαζώρου 2-2. Καθοριστικό ρόλο τα επεισόδια μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων που έγιναν αμέσως μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Σε αυτά αποβλήθηκε ο Ντουτσαρίδης. «Κάποιοι θα πρέπει να προστατεύσουν την ομάδα κι όχι το εγώ τους» είπε μετά το ματς ο προπονητής του ΑΟΚ Νίκος Παπαδόπουλος. Σήμερα αναχωρεί η Ένωση για τα Σκόπια. Αύριο το απόγευμα αγωνίζεται για την Βαλκανική Λίγκα με την Κουμάνοβο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης