• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Ομάδα εργασίας συγκροτούν εκπρόσωποι τοπικών φορέων προκειμένου να ασχοληθούν με τη διέλευση από τα Τενάγη των Φιλίππων του αγωγού ΤΑΡ. Αυτό αποφασίστηκε χθες σε σύσκεψη στα γραφεία του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των αγροτών του Δήμου Καβάλας. Οι αγρότες διαφωνούν με τη διέλευση του αγωγού από τα Τενάγη για πολλούς και διάφορους ουσιαστικούς λόγους. Σε άλλη σύσκεψη που έγινε χθες στη Πετροπηγή συμφωνήθηκε να επιχειρηθεί προσπάθεια αλλαγής του κανονισμού του ΕΛΓΑ με αφορμή τις ζημιές από το χαλάζι στην επαρχία Νέστου. Η προσπάθεια αυτή θα έχει τελικούς αποδέκτες τους βουλευτές προκειμένου να πιέσουν την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου. Τέλος Σεπτέμβρη θα επισκεφθεί τη Καβάλα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Θανάσης Τσαυτάρης. Θα εγκαινιάσει το έργο του αρδευτικού δικτύου στη πεδιάδα του Νέστου. Ίσως και την Έκθεση του Επιμελητηρίου. Νέα καταγγελία για το κατάστημα Jumbo στον Αμυγδαλεώνα διατύπωσε χθες προς την Εισαγγελία η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Με διαταγή του Ειρηνοδίκη ορίστηκε προσωρινό συμβούλιο στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα για να λειτουργήσει το ίδρυμα μέχρι το Πρωτοδικείο να διορίσει προσωρινό διοικητικό συμβούλιο. Διάρρηξη σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο έγινε ξημερώματα Δευτέρας. Δύο δράστες πήραν 25 ρολόγια της βιτρίνας αξίας 700 ευρώ.

 

Στην Αθήνα θα βρίσκονται σήμερα Γρανάς Γερομάρκος. Έχουν συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Πάνο Λειβαδά και τους εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρίας Easy Jet. Χωρίς ιδιαίτερες ειδήσεις για την Π.Ε. Καβάλας συνεδρίασε χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ. Εκπρόσωποι της αγοράς ετοιμάζουν τη συμμετοχή της Καβάλας στη διαμαρτυρία επαγγελματιών βιοτεχνών και εμπόρων κατά τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Ψεκασμοί κατά των κουνουπιών σήμερα το απόγευμα και το βράδυ στη Γραβούνα. Ανακοινώθηκαν τα ονόματα βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν δωρεάν στους παιδικούς σταθμούς της Καβάλας δια του προγράμματος ΕΣΠΑ. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε χθες ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Καβάλας. Απασχολεί 20 άτομα. Κριτική στον Κωστή Σιμιτσή ασκεί με ανακοίνωση της η Συμπαράταξη Πολιτών. Αφορμή η πρόταση του Δημάρχου να περιέλθει στο Δήμο Καβάλας το κτίριο της ΕΡΑ Καβάλας.

 

Συνέντευξη τύπου για τον διαγωνισμό φωτογραφίας που οργανώνουν δίνουν το πρωί οι εκπρόσωποι του Ναυτικού Μουσείου Καβάλας. Το βράδυ στο φάρο της Παναγίας μουσική εκδήλωση των Κανταδόρων προς ενίσχυση της Παιδόπολης. Από τη Παρασκευή ως τη Κυριακή εκδηλώσεις στη Παλιά Μουσική, με την οργάνωση του συλλόγου κατοίκων Παναγίας «Το Κάστρο». Την Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη η φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας θα βρίσκεται στην Καβάλα. Στο Πάρκο Φαλήρου η υποδοχή της.

 

Ο Γιώργος Βαλεριάνος που έπαιξε στον Ολυμπιακό εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει με τον ΑΟΚ. Τα ίδια ισχύουν για τον Νίκο Κουρέλλα που έπαιξε στην ΑΕΚ και τον Αλεξάντερ Σίμιτς που διακόπτει τη συνεργασία του με τον Ηρακλή. Στη χθεσινή προπόνηση του ΑΟΚ δοκιμάστηκε ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή. Το απόγευμα η κλήρωση των πρώτων αγώνων για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας. Η Ένωση προσπαθεί να συμφωνήσει με σέντερ ενώ τα τμήματα υποδομής αρχίζουν προπονήσεις το προσεχές Σάββατο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης