• 19 Μαΐου 2024,

Κινήσεις για παίκτες… ονόματα

 Κινήσεις για παίκτες… ονόματα

Θετικά μηνύματα οι νεαροί, όμως θέλει το κάτι παραπάνω

Οι νεαροί παίκτες του ΑΟΚ άφησαν θετικές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην Πέρνη, αλλά το σίγουρο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται το κάτι παραπάνω σε μεταγραφικό επίπεδο.

Λείπουν οι παίκτες που θα δώσουν προσωπικότητα στο σύνολο. Αυτό βέβαια το γνωρίζουν καλύτερα οι ιθύνοντες της ομάδας.

Ο ΑΟΚ εκτός του Ντουτσαρίδη, στοχεύει σε 3 παίκτες άνω των 24 ετών που θα είναι γνωστά ονόματα και θα βοηθήσουν άμεσα την προσπάθεια στο νέο πρωτάθλημα.

Αυτές οι μεταγραφές θα κριθούν μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Σίγουρα ο ένας θα είναι τερματοφύλακας. Οι άλλοι δυο το πιθανότερο είναι να καλύψουν το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο ΑΟΚ θα ανακοινώσει επίσημα όλες τις μεταγραφές, μάλλον την επόμενη εβδομάδα. Οσον αφορά τους παίκτες που δοκιμάστηκαν στο ματς με τον Κεραυνό Πέρνης, δεν αποκλείουμε να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΟΚ.

*Σε συνεννόηση για το Περιγιάλι

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για το βοηθητικό γήπεδο του Περιγιαλίου. Φάνηκε ότι υπάρχει η πρόθεση και από τις δυο πλευρές για συνεργασία.

Έγινε γνωστό ότι ο Ερασιτέχνης παραχωρεί δυο φορές την εβδομάδα το γήπεδο. Περιμένει έγγραφο από την ΠΑΕ για να προχωρήσει αυτό στην πράξη.

Η ΠΑΕ από την άλλη θέλει συγκεκριμένες μέρες το γήπεδο. Αυτό μάλλον δε θα σταθεί εμπόδιο. Πάντως πρέπει να προχωρήσει γρήγορα, από τη στιγμή που το «Ανθή Καραγιάννη» δεν αντέχει σε συνεχόμενες προπονήσεις.

Τα πρώτα σημάδια στο χλοοτάπητα, ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται.

Εν τω μεταξύ δεν υπήρχε και καμία εξέλιξη όσον αφορά το 35% της μεταβίβασης των μετοχών από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ.

*Τετάρτη με ΑΕΚ και Σάββατο με Νέστο

Ο ΑΟΚ θα δώσει δυο φιλικά αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα θα παίξει την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα με αντίπαλο την τοπική ΑΕΚ ενώ το Σάββατο θα μετακομίσει στη Χρυσούπολη για να βρεθεί αντιμέτωπος με το Νέστο.

Το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο με τον Εθνικό Γαζώρου, αναβλήθηκε.

 

Ενωση: Περιμένει το σέντερ για να κλείσει το ρόστερ

Μια ακόμη μεταγραφή ενδέχεται να κάνει η Ενωση, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για τη νέα περίοδο. Αυτή η μεταγραφή θα είναι ενός σέντερ.

Εκεί υπάρχει ένα κενό. Με την επιστροφή στην Καβάλα του προέδρου Κώστα Παπακωνσταντίνου, το πιθανότερο είναι να υπάρχουν εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Κατά τα άλλα με μοναδικό απόντα τον Κριστέφσκι συνεχίζεται η προετοιμασία με διπλές προπονήσεις. Το πρωί στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.

 

Διαβάστε επίσης