• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

Με απόφαση της η χθεσινή γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας προετοιμάζει παράσταση διαμαρτυρίας αύριο νωρίς το πρωί έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ Καβάλας. Αποφασίστηκε επίσης να γίνει μια ακόμη γενική συνέλευση, αυτή τη φορά των μελών των σωματείων της Ομοσπονδίας, την προσεχή Δευτέρα. Η νέα γενική συνέλευση θα επιδιωχθεί να πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Αύριο στην κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ θα συμμετάσχει και η ΠΑΣΕΒΕ. Σήμερα το απόγευμα στην Κομοτηνή πραγματοποιείται περιφερειακή συνάντηση ιδιοκτητών Ταξί, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Θύμιου Λυμπερόπουλου. Θα συζητηθούν όλα τα προβλήματα του κλάδου. Χθες το μεσημέρι βρέθηκε νεκρός μέσα στην οικία του, στο Χαλκερό 47χρονος άνδρας που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Σήμερα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτήν εκλέγεται ο Ηλίας Ιωαννίδης, ίσως και οι Κώστας Μορφίδης-Βύρωνας Λάμπρου. Ο Ηλίας Ιωαννίδης εκλέγεται από την πλευρά του ρεύματος Λαφαζάνη. Για πρώτη φορά χθες οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου Καβάλας δοκίμασαν να λειτουργήσουν μόνο με ψηφιακό τρόπο.

 

Υπογράφτηκε χθες το πρωί στη Θάσο η σύμβαση του έργου για την ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού Λιμεναρίων- Κάστρου. Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη. Ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στην Καβάλα αύριο το απόγευμα, μαζί με τον Κωστή Σιμιτσή θα παρουσιάσουν το έργο μετατροπής της Δημοτικής Καπναποθήκης σε χώρο μουσείου. Δεν υπάρχουν καβαλιώτες στα ιδρυτικά μέλη της πολιτικής κίνησης του Ανδρέα Λοβέρδου. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο μέρος σεμιναρίου που αφορά την εκπαίδευση μελών της ΑΔΕΔΥ Καβάλας. 4 σταθμούς ποδηλάτων δημιουργεί στο κέντρο της πόλης ο Δήμος Καβάλας. Οι πολίτες θα μπορούν να κινούνται στους κεντρικούς δρόμους έχοντας στη διάθεση τους 40 ποδήλατα. Αρχικά θα τα χρησιμοποιούν δωρεάν. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι το δίκτυο «Χωρίς Μεσάζοντες». Τους τρεις πρώτους μήνες του 2013 θα υλοποιηθεί η κυβερνητική προσπάθεια για την ιδιωτικοποίηση περιφερειακών αεροδρομίων. Μεταξύ αυτών και το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας. Θα αργήσει όπως όλα δείχνουν η τοποθέτηση νέου προέδρου στον ΟΛΚ.

 

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου παρουσιάζεται στις 10 το πρωί το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Από σήμερα το πρωί στο Αμφιθέατρο θεατρικές παραστάσεις από την ομάδα του συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας. Εκδηλώσεις για την ημέρα των ΑμΕΑ έγιναν με επιτυχία χθες στην Καβάλα, την Ελευθερούπολη και την Καρβάλη. Σήμερα το δημοτικό σχολείων των Αμισιανών τιμά την Ανθή Καραγιάννη και την Αλεξάνδρα Δήμογλου. Κατά την περίοδο των εορτών το δημοτικό παντοπωλείο θα μοιράζει εκτός από τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια.

 

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο ΑΟΚ μετά τον φιλικό «χωρισμό» με τον Κώστα Βασιλακάκη. Προσωρινός προπονητής είναι ο Γιώργος Μαραντάς, βοηθός του Κώστα Βασιλακάκη. Λύνεται το πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα στην Ένωση ώστε εντός των ημερών να εκδοθεί δελτίο για τον Μάκη Νικολαϊδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης