ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Ματαιώνεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή ενημερωτική ημερίδα του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Πάντειου Πανεπιστημίου με θέμα τον αγωγό ΤΑΡ. Αυτό έγινε γνωστό χθες, από εκπροσώπους του Ινστιτούτου. Κατόπιν τούτου την Κυριακή θα γίνει μόνο το συλλαλητήριο, για το οποίο υπάρχουν ήδη πρώτες ανακοινώσεις συμμετοχής από τοπικούς συλλόγους και φορείς. Αναβλήθηκε για τον Ιούνιο δεύτερη δίκη που ήταν να γίνει χθες στη Θάσο κι αφορούσε τους ναυτεργάτες. Επόμενη δίκη τον Απρίλιο. Επίσημα το ΚΚΕ ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητα του Χρήστου Ποτόλια στο Δήμο Καβάλας και του Θόδωρου Κοντογεωργίου υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Καβάλας. Ο Νίκος Χρυσάφης υποψήφιος δήμαρχος Θάσου. Εμπιστοσύνη Γιαννακίδη στον Αρχέλαο Γρανά. Αλλάζουν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες σε Έβρο και Δράμα. Λαϊκή συνέλευση οργάνωσε χθες στη συνοικία της Παναγίας ο Δήμος Καβάλας. Συνεχίζεται σήμερα η ψηφοφορία για την εκλογή νέας διοίκησης στο σωματείο πρακτόρων του ΟΠΑΠ Νομού Καβάλας. Χθες δεν μπόρεσαν να έρθουν στην Καβάλα και να ψηφίσουν λόγω κακοκαιρίας οι πράκτορες της Θάσου. Βυθιζόμενα κολωνάκια ετοιμάζεται να βάλει ο Δήμος Καβάλας στην οδό Δοϊράνης και να δημιουργήσει πεζόδρομο. Ρόλο παίζει απόρριψη προσφυγής σε επιτροπή της Περιφέρειας.

 

Το ΠΑΜΕ ανέργων κάνει το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστικό ΚΤΕΛ. Ζητά δωρεάν μεταφορά των ανέργων. Συζητήθηκε χθες το απόγευμα στην ολομέλεια της Βουλής ερώτηση του Γιώργου Καλαντζή για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Επαφές με τοπικούς συλλόγους είχε το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Το σωματείο των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ υποστηρίζει ότι η διοίκηση της επιχείρησης άλλα υποσχέθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο της 28ης Γενάρη και άλλα κατέθεσε. Δύο μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χθες στη Καβάλα, μίλησαν στο στέκι της Νέας Πόλης για τις προσεχείς Ευρωεκλογές. Κι άλλα ιδρύματα της ΑΜΘ εντάσσονται στην αρμοδιότητα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας με πρόεδρο την Μαρίνα Φιλιππίδου. Η σχολή εκπαίδευσης πιλότων Egnatia Aviation συμμετείχε σε οικονομικό φόρουμ στο Κουβέϊτ. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν χθες στα γραφεία της ΔΕΗ στην Ιχθυόσκαλα για την προωθούμενη ιδιωτικοποίηση της δημόσιας επιχείρησης.

 

Ενημερωτική εξόρμηση πραγματοποιεί το πρωί στη πλατεία Καπνεργάτη ο σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου. Στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Απρίλη το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτικής Φιλοσοφίας. Εκλογές πραγματοποιεί στις 12 Φεβρουαρίου ο Φυσιολατρικός Όμιλος. Το ΤΕΙ Καβάλας πραγματοποιεί έρευνα στον κλάδο του τουρισμού, στο πλαίσιο διακρατικής συνεργασίας Ελλάδας Γερμανίας.

 

Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του ΑΟΚ. Για το ματς στα Γιαννιτσά υπάρχουν σίγουροι απόντες οι Καζαντζίδης, Βαλεριάνος, Πόπτσης και Χόρτσας. Αύριο το απόγευμα η ΠΑΕ κόβει τη πίτα της για τη νέα χρονιά.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης