«Δεν θα ξεχάσω τίποτα απ’ όσα υποσχέθηκα»

 «Δεν θα ξεχάσω τίποτα απ’ όσα υποσχέθηκα»

Η Δήμητρα Τσανάκα περίμενε την δήλωση του Κωστή Σιμιτσή, την οποία είδε στην τηλεόραση. Αμέσως μετά κινήθηκε στο εκλογικό της κέντρο. Ταυτόχρονα με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο. Κάπως έτσι την κ. Τσανάκα υποδέχθηκε και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος αλλά και αρκετός κόσμος. Λόγω του συνωστισμού η οδός Βενιζέλου ήταν εκτός κυκλοφορίας από την οδό Αβέρωφ ως την οδό Φιλελλήνων. Μόλις η κ. Τσανάκα έφθασε στο εκλογικό της κέντρο συνεργάτης της άνοιξε σαμπάνια και της πρόσφερε σε ποτήρι.
Η κ. Τσανάκα είπε στους δημοσιογράφους και στους φίλους της που την περίμεναν: «Σήμερα γιορτάζουμε όλοι, όλοι οι Καβαλιώτες μαζί. Απ’ όλες τις παρατάξεις που μας ψήφισαν, μας έκαναν την ευθύνη μας πιο ζωντανή και πιο μεγάλη. Ορκίζομαι στους Καβαλιώτες, δίνω την υπόσχεση μου να μην ξεχάσω τίποτα από αυτά που έχω υποσχεθεί. Θα κρατήσω τις υποσχέσεις μου και θα δώσω ανάσα σε αυτή τη πόλη. Μια ανάσα στους πολίτες. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες, τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες που με ψήφισαν. Προέρχονται απ’ όλους τους χώρους, μου έκαναν μεγάλη τιμή. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ομάδα μου. Τον Λάζαρο τον Τσαταλμπασίδη τον δήμαρχο. Τον Μπάμπη Δράκο. Τον Αλέκο τον Διαμαντή. Τον Τέλη τον Παπάζογλου και όλους εσάς γιατί τη νίκη μου σε σας τη χρωστώ. Απόψε το γλεντάμε. Από αύριο σκεφτόμαστε. Απόψε χαιρόμαστε όλοι. Ξέχασα να ευχαριστήσω τον Γιώργο τον Φιλόσογλου τον ανιψιό μου που ήταν κοντά μου πάντα. Την Νανά την Ηλιάδου και την Βιβή την Σοφιανού που ήταν κοντά μου πάντα. Ιδιαίτερα τον γιο μου τον Δημήτρη και την κόρη μου που ήταν κάθε μέρα κοντά μου από τηλεφωνική επαφή. Ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους».
Σχετικά με την τηλεφωνική της επικοινωνία με τον κ. Σιμιτσή η κ. Δήμητρα Τσανάκα είπε: «Μου τηλεφώνησε ο κ. Σιμιτσής και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τον ευχαρίστησα πολύ. Παρακάλεσα κι εγώ να με βοηθήσει στο δύσκολο έργο μου. Όχι για μένα αλλά για την ίδια την πόλη. Μου υποσχέθηκε πάρα πολύ ευχαρίστως».
*Αρκετή ώρα πριν τις δηλώσεις της κ. Τσανάκα μίλησε στα μέσα ενημέρωσης και στους παρευρισκόμενους –εκείνη την ώρα- στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ο Σταύρος Πεταλωτής. Αναφέρθηκε και στη ΔΕΥΑΚ, για την οποία δεν έκρυψε ότι επιθυμεί να αναλάβει πρόεδρος της.
*Από τα μεγάφωνα του εκλογικού κέντρου της κ. Τσανάκα ακούγονταν συχνά το γνωστό τραγούδι «Δημητρούλα μου γεια σου».

 

Διαβάστε επίσης