• 19 Απριλίου 2024,

Δεν κουνιέται φύλλο περιμένοντας τον Ιωαννίδη

 Δεν κουνιέται φύλλο περιμένοντας τον Ιωαννίδη

Χθες δεν υπήρχε η παραμικρή εξέλιξη, όσον αφορά το θέμα του ΑΟΚ. Δεν αναμενόταν άλλωστε κάτι τέτοιο. Η απουσία του Γιάννη Ιωαννίδη στο Λονδίνο, φρενάρει τις εξελίξεις.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ δε μπορούν να κάνουν το παραμικρό.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης επιστρέφει στην Καβάλα, Πέμπτη η Παρασκευή, από ολιγοήμερες διακοπές. Εχει συνεχόμενες τηλεφωνικές επαφές αλλά πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τον Ιωαννίδη. Δεν αποκλείουμε να μεταβούν στην Αθήνα, ο Γιώργος Τσοκτουρίδης και ο Γιώργος Σουφλέρης. Αυτό θα γίνει ανάλογα με τις εξελίξεις.

Όλα είναι ρευστά.

Στην αντεπίθεση ΛΦΚ και ΣΦΑΟΚ

Δηλώσεις του Μιχάλη Σωτηρόπουλου και του Γιάννη Καραμάνη, φιλοξένησε η αθλητική εκπομπή της Δευτέρας στους 93, 7. Οι δυο πρόεδροι της ΛΦΚ και του ΣΦΑΟΚ, μίλησαν για την κατάσταση επικρατεί εδώ και μερικές μέρες γύρω από το θέμα του ΑΟΚ. Ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος σχολίασε τις δηλώσεις Καλαντζή, που είχαν γίνει νωρίτερα στην ίδια εκπομπή. Πιο αναλυτικά, οι δηλώσεις.

*Μιχάλης Σωτηρόπουλος: « Δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαριστούμε σε κανέναν»

Ερώτηση: Ποια είναι η θέση της ΛΦΚ για την καθυστέρηση και πως κρίνεις τις δηλώσεις Καλαντζή;

Απάντηση: Ο κ. Καλαντζής μου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την ανακοίνωση μας.

Το θέμα είναι ότι εμείς δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν. Ούτε με τους πολιτικούς της Καβάλας. Ξέρουμε το ενδιαφέρον τους και τις πράξεις τους για τον ΑΟΚ. Ο κ. Καλαντζής έχει δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον του, στα δύσκολα της ομάδας στη Δ` Εθνική. Πλέον δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαριστούμε σε κανέναν.

Ξέρουμε ότι πιέζουν τον κ. Ιωαννίδη να δώσει λύση και δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό για τον ανδρισμό του κ. Ιωαννίδη. Οι άνδρες όμως δεν αφήνουν τέτοιες εκκρεμότητες.

Ούτε φεύγουν για το Λονδίνο, χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα. Δε μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο που πρέπει να μείνει στο Λονδίνο μια εβδομάδα και να βλέπει Ολυμπιακούς αγώνες, όταν υπάρχουν τόσες εκκρεμότητες στο υπουργείο του.

Έπρεπε να είχε λυθεί ήδη το θέμα. Να είχαν ξεκαθαρίσει τα πάντα. Εγώ είμαι καλόπιστος και πιστεύω ότι θέλουν να δώσουν λύση. Τι θα απαντήσουμε στον κακόπιστο φίλο της ομάδας, που πιστεύει ότι μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Είπε ότι θα δώσει χρήματα. Τότε γιατί δεν τελείωσε το θέμα;

Πιστεύετε ότι διασφαλίζει κάποιος την ΠΑΕ ΑΟΚ, αν δώσει προκαταβολές σε παίκτες και προπονητή, με αυτές τις προφορικές διαβεβαιώσεις;

Μπορούμε να κάνουμε συμβόλαιο με οποιονδήποτε παίκτη, έχοντας αυτή τη διαδικασία;

Δε μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό, τίποτα. Αν δώσουμε προκαταβολές κινδυνεύουμε να χαθούν, αν δε γίνει τίποτα.

Οι άνδρες λύνουν τα προβλήματα στην αρχή, δεν αφήνουν εκκρεμότητες.

Οι αντίπαλοι μας στη Β` Εθνική, μάλλον θέλουν να μας αφήσουν τελευταία στιγμή να ξεκινήσουμε την προετοιμασία και να μην έχουμε καμία ελπίδα επιβίωσης στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο κ. Ιωαννίδης είναι χρόνια στο χώρο και έπρεπε ήδη να είχε τελειώσει το θέμα.

Ερώτηση: Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Λέσχης;

Απάντηση: Εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, μέχρι να λυθεί το θέμα. Για μας ήδη είναι αργά, δε μπορεί να γίνει ουσιαστικός προγραμματισμός από εδώ και πέρα. Το πρωτάθλημα ξεκινάει αρχές Σεπτεμβρίου. Ο ΑΟΚ δε χρειάζεται 3-4 προσθήκες. Είναι μια ομάδα που δεν έχει διοικητικό προσωπικό, ούτε προπονητικό τιμ και δεν έχει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Είδατε τι τραβήξαμε πέρυσι; Πάει αυτό. Φέτος, πρώτες εκλογές κάνετε λίγο υπομονή, δεύτερες εκλογές κάνετε λίγη υπομονή, μετά είχαμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου προχώρησε η Εθνική και καταλήξαμε στο πρωτάθλημα των νέων στην Εσθονία. Προφανώς μας κοροϊδεύουν.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Δεν μου αρκούν τα λόγια. Με τα λόγια δε μπορείς να κάνεις συμβόλαια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ολοι οι καλοί παίκτες που είχε προσεγγίσει η ομάδα πήγαν αλλού. Τι να λέμε τώρα; Έχουμε μπει σ` ένα φαύλο κύκλο και πιστεύω ότι μας κοροϊδεύουν. Πιστεύω ότι θα μας βάλουν στη Β` Εθνική, αλλά τόσο καθυστερημένα που θα είναι δώρο… άδωρο.

Η ΛΦΚ θα πιέζει μέχρι τελευταία στιγμή. Από προφορικές εξηγήσεις δεν είμαστε καλυμμένοι. Ο Καβαλιώτης φίλαθλος έχει φάει πολύ δούλεμα τον τελευταίο χρόνο.

*Γιάννης Καραμάνης: « Δεν είμαστε για… μπάνια»

Ερώτηση: Ο ΣΦΑΟΚ πως βλέπει τις εξελίξεις; Ποια είναι η θέση σας;

Απάντηση: Τραβάμε πολλά εδώ και ένα χρόνο. Είμαστε στο μάτι κάποιων. Μάλλον έχουμε ενοχλήσει κάποιους την προηγούμενη διετία.

Δε μας αφήνουν να παίξουμε, σε επαγγελματική κατηγορία. Εμείς θέλαμε να παίξουμε στην κατηγορία από την οποία μας ρίξανε. Αυτό το θέλουν όλοι οι φίλαθλοι της Καβάλας.

Παρακάτω από τη Β` Εθνική, δεν πάει. Εμείς θέλουμε να επιστρέψει η ομάδα μας, εκεί όπου ανήκει. Διαβάζω κάποια δημοσιεύματα, ότι εμείς κάνουμε τα μπάνια μας, ως ΣΦΑΟΚ.

Να πληροφορήσω ότι εμείς δουλεύουμε και παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις. Ο ΣΦΑΟΚ δεν έχει τελειώσει. Αν είναι δυνατό. Αφιερώνουμε πολλές ώρες.

Θέλουμε να μείνει ο σύνδεσμος μας ανοιχτός, αυτό είναι προς όφελος της ομάδας. Δεχόμαστε μια κριτική, η οποία είναι τελείως άδικη για την ιστορία του συνδέσμου. Τόσα χρόνια ο ΣΦΑΟΚ ακολουθεί την ομάδα, τα πρόσωπα που δημιούργησαν το σύνδεσμο είναι κοντά στην ομάδα, όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα και έξω.

Θέλουμε να ξεκινήσει η ομάδα, να πάμε στο γήπεδο και όπως μπορούμε να τη στηρίξουμε. Δεν είναι δίκαιος αυτός ο πόλεμος που γίνεται με τον ΣΦΑΟΚ.

Ο ΣΦΑΟΚ θα είναι εκεί στο γήπεδο και θα υποστηρίξει την ομάδα.

Μας δουλεύουν από την Αθήνα, έχουμε και εδώ τον πόλεμο μεταξύ μας. Οι βουλευτές μας ήδη έπρεπε να είχαν πάρει το αποτέλεσμα που θέλουμε όλοι μας.

Να κάνουμε κατάληψη την ΕΠΣΚ, να βγούμε στους δρόμους, δε θα φέρουν αποτέλεσμα όλα αυτά. Το έχουμε κάνει και δεν πέρασε τίποτα στην Αθήνα.

Είναι δοκιμασμένα. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, έχει τα χίλια δυο προβλήματα, δε μπορεί να τρέχει εδώ και εκεί. Δε χρειάζεται να κάνουμε τους γαμπρούς με ανακοινώσεις.

Δεν έχουν όλα αυτά αποτέλεσμα. Αυτοί που μπορούν να κάνουν τις δουλειές είναι οι βουλευτές και η ΕΠΣΚ. Αυτοί που μπορούν να επηρεάσουν τα κέντρα αποφάσεων.

Εμείς θέλουμε να πάμε στο γήπεδο και να βοηθήσουμε την ομάδα. Περιμένουμε να βγει μια θετική απόφαση.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης