Δηλώνει έτοιμος για το ματς της Κυριακής Θανάσης Κανούλας : « Δε φοβίζει τίποτα τον ΑΟΚ»

 Δηλώνει έτοιμος για το ματς της Κυριακής Θανάσης Κανούλας : « Δε φοβίζει τίποτα τον ΑΟΚ»

Έτοιμος για την πρεμιέρα δηλώνει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ, Θανάσης Κανούλας.
Μιλώντας στην Αθλητική Πρωινή, τόνισε ότι ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα που δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής.
Ακόμη υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο του ευατό με τη φανέλα του ΑΟΚ.
Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις.
Ερώτηση: Πως προέκυψε η μεταγραφή σου στον ΑΟΚ;
Απάντηση: Είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Στέλιο Κατρακυλάκη. Για μένα ήταν μια πρόταση από μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία. Θεώρησα ότι ήταν μια πολύ καλή επιλογή να έρθω στην Καβάλα, για να συνεχίσω την καριέρα μου.
Ερώτηση: Πέρσι είχε βρεθεί αντιμέτωπος του ΑΟΚ με τον Τύρναβο;
Απάντηση: Ναι ακριβώς. Ηταν δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος, στο γήπεδο της Καβάλας. Είχαμε κερδίσει με 3-1 και μάλιστα είχα σκοράρει. Ηταν το μοναδικό γκολ που πέτυχα με τον Τύρναβο στους 6 μήνες που αγωνίστηκα και έτυχε να είναι κόντρα στην ομάδα, που θα αγωνίζομαι από εδώ και στο εξής.
Ερώτηση: Έρχεσαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με βαριά φανέλα, αυτό σου γεμίζει περισσότερες ευθύνες;
Απάντηση: Ολοι ξέρουμε ότι η Καβάλα είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Έρχεται από τα προηγούμενα χρόνια, όπου είχε σπουδαία πορεία στη Σουπερ Λιγκ ενώ αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια και στη Β` Εθνική. Η φανέλα είναι βαριά και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε την ευθύνη. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό, ώστε να ανταπεξέλθουμε στους στόχους που έχει βάλει η ομάδα.
Ερώτηση: Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία, που μερικές από αυτές φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο.
Απάντηση: Εχει ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, ο Αρης, ο Πανσερραϊκός, που φυσικά έχουν τη δική τους ιστορία. Δεν μας φοβίζει κάτι τέτοιο. Έχουμε και εμείς μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλο όνομα και όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο.
Ερώτηση: Μάλιστα ο Αρης ήταν το πρώτο μεγάλο άλμα που έκανες μετά την Αναγέννηση Επανομής.
Απάντηση: Πέρασα από τον Αρη για 1,5 χρόνο. Εντάξει είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και από τα φαβορί για την άνοδο. Όπως όμως είπα και πριν, όλα θα φανούν στο γήπεδο.
Ερώτηση: Είναι ένα ξεκίνημα για σένα ο ΑΟΚ;
Απάντηση: Φυσικά είναι μια αρχή για μένα. Θα δώσω τον καλύτερο μου, ευατό. Ελπίζω να δικαιωθώ εγώ αλλά και οι άνθρωποι που με επέλεξαν να έρθω στην Καβάλα.
Ερώτηση: Είσαι έτοιμος για την πρεμιέρα; Έχεις κάνεις προπονήσεις όλο αυτό τον καιρό;
Απάντηση: Προπονούμε καθημερινά από τον Ιούνιο. Δεν έχω σταματήσει. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω να είμαι στη διάθεση του προπονητή για το Κυριακάτικο παιχνίδι, μέσα στο Αγιονέρι.
Ερώτηση: Τι υπόσχεσαι με τη φανέλα της νέας σου, ομάδας;
Απάντηση: Πρώτα απ` όλα θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου ευατό, έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της.
Ερώτηση; Γενικά για το νέο πρωτάθλημα τι γνώμη έχεις;
Απάντηση: Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Αυτό θα το δούμε στην πορεία. Ελπίζω ο καλύτερος να είναι αυτός που θα χαρεί την άνοδο και εύχομαι να είναι ο ΑΟΚ.

*Απογευματινή προπόνηση και πρώτη του Κανούλα
Πρώτη προπόνηση χθες το απόγευμα του Θανάση Κανούλα στο στρατόπεδο του ΑΟΚ.
Το θετικό είναι ότι ο Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Εκτός από τους Ζουνίνιο και Πόποβιτς, φαίνεται ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ενδεχομένως σήμερα να φωτογραφίσει τη βασική ενδεκάδα στο οικογενειακό δίτερμα. Στους βασικούς θα δοκιμάσει και τον Κανούλα στη θέση του σέντερ φορ. Για τη θέση του Ζουνίνιο, υποψήφιοι είναι ο Βιτλής και ο Μπρατσιάνη, αφού ο Διαμαντίδης θα είναι ο επιθετικός μέσος.
Η προετοιμασία του ΑΟΚ, θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.

*Διαιτητής από Λάρισα στο παιχνίδι του ΑΟΚ.
Πραγματοποιήθηκε χθες ο ορισμός των διαιτητών της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής. Ο Λαρισαίος Βλιώρας θα σφυρίξει την αναμέτρηση του ΑΟΚ, στο Αγιονέρι. Στη Χαλάστρα στο ματς του Ορφέα με τον Καμπανιακό, διαιτητής θα είναι ο Καστοριανός Μηριούνης. Στον Ακροπόταμο διαιτητής ο Δραμινός Παρχαρίδης ενώ στην Αρναία για το ματς του Βυζαντίου, ο Χρήστος Τσαλουχίδης από το Κιλκίς. Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί σε όλες τις αναμετρήσεις που αρχίζουν το απόγευμα της Κυριακής στις 5.
Αρης Θεσσαλονίκης- Καστοριά: Βρέσκας, Κελεσίδης, Παπαδάκης(Ημαθίας)
Καμπανιακός- Ορφέας Ελευθερούπολης: Μηριούνης(Καστοριάς), Δημόπουλος(Φλώρινας), Δεμερτζής(Κιλκίς)
Εθνικός Αγιονερίου- ΑΟΚ: Βλιώρας, Τσαπράζης. Καρακώστας(Λάρισας)
Ηρακλής Αμπελοκήπων- Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Ρούσσης, Κόκκαλης, Τσιτινές(Θεσσαλίας)
Δόξα Δράμας- Έβρος Σουφλίου: Φωτιάς, Δεμερτζής, Κεσίσογλου(Πέλλας)
Αρης Ακροποτάμου- Θύελλα Φιλώτας: Παρχαρίδης(Δράμας), Ζήρδας(Δράμας), Κρυωνάς(Σερρών)
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Πανσερραϊκός: Λυμπούδης, Καζατσκίδης, Μιχαηλίδης(Μακεδονίας)
Απόλλων Αρναίας- Βυζάντιο Κοκκινόχωματος: Τσαλουχίδης(Κιλκίς), Συμεωνίδης(Μακεδονίας), Νταβέλας(Μακεδονίας).

*Σε εξέλιξη οι εκδρομές ΣΦΑΟΚ και ΛΦΚ
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκδρομές που διοργανώνουν ΣΦΑΟΚ και ΛΦΚ για τον αγώνα της Κυριακής στο Αγιονέρι. Σημειώνουμε ότι η τιμή συμμετοχής και στις δυο εκδρομές είναι 10 ευρώ.
Χωρίς το εισιτήριο του αγώνα που θα τιμάται 10 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για τους φιλάθλους που θέλουν να ταξιδέψουν με τις εκδρομές, στα γραφεία του ΣΦΑΟΚ και της ΛΦΚ.

Διαβάστε επίσης