Δρομολογείται σύσκεψη μέχρι την Παρασκευή – Βακιρτζής: « Το θέμα είναι να γίνει κάτι αποτελεσματικό»

 Δρομολογείται σύσκεψη μέχρι την Παρασκευή – Βακιρτζής: « Το θέμα είναι να γίνει κάτι αποτελεσματικό»

Αργεί να ξημερώσει στο στρατόπεδο του ΑΟΚ και φαίνεται ότι οι άμεσα εμπλεκόμενοι αποφασίζουν να πάρουν πρωτοβουλίες.

Αν δεν υπάρχουν εξελίξεις στα δυο επόμενα 24ωρα, δεν αποκλείουμε προς το τέλος της εβδομάδας να πραγματοποιηθεί σύσκεψη προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τον κατήφορο που αντιμετωπίζει αυτή την ώρα η ομάδα.

Τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνα για το μέλλον. Σε αυτή την σύσκεψη που φυσικά θα κληθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης, θα λάβουν μέρος Ερασιτέχνης ΑΟΚ, οι Παλαίμαχοι του συλλόγου, ο ΣΦΑΟΚ, η ΛΦΚ.

Επίσης ο Δήμος Καβάλας και η Περιφέρεια. Μάλλον οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για τους απλούς φιλάθλους της ομάδας.

Αυτή τη σύσκεψη πρέπει κάποιος να την οργανώσει και όσο το δυνατό γρηγορότερα. Μάλλον ήδη έχει αργήσει.

Χθες το μεσημέρι ο Βασίλης Βακιρτζής που συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη έκανε δηλώσεις στους 93, 7 λέγοντας τα εξής: « Υπάρχει στο μυαλό μας εδώ και πολύ καιρό να γίνει μια σύσκεψη. Κάτι πρέπει να γίνει. Το θέμα είναι να γίνει κάτι αποτελεσματικό και όχι να πούμε ότι κάναμε μια σύσκεψη. Να ζητήσουμε εξηγήσεις είναι εύκολο και το έχουμε ξανακάνει. Δεν είδαμε όμως κάτι διαφορετικό. Μέχρι τώρα μόνο ευχολόγια, μόνο ελπίδα ότι σίγουρα η ομάδα θα πωληθεί. Βλέπουμε ακόμη ότι ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών κάνουνε κινήσεις για να φύγουν από την ομάδα. Για τον Κάργα έχω πληροφόρηση ότι θα πάει σε άλλη ομάδα, αυτή την εβδομάδα. Αν έχει κάνει προσφυγή, δεν προλαβαίνει να τον κρατήσει ο ΑΟΚ.

Εχουμε κάνει άλλες 10-20 συσκέψεις αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρχε. Δεν άλλαξε κάτι. Η κατάσταση δυστυχώς χειροτερεύει από εβδομάδα από σε εβδομάδα. Παραμυθάκια ακούμε από το Γενάρη. Θεωρώ ότι λέγονται για να κερδίζουν κάποιοι χρόνο. Τίποτα παραπάνω. Υπάρχει ένα καθεστώς στη διοίκηση της ΠΑΕ, το οποίο είναι αμφιλεγόμενο και δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Το μόνο που υπάρχει είναι να πάρουν κάποιοι άνθρωποι τα λεφτά τους. Ο ερασιτέχνης ΑΟΚ από το Γενάρη άρχισε να πιέζει ορισμένες καταστάσεις αλλά τότε ήμασταν οι κακοί γιατί κάποιοι έβλεπαν ότι η ομάδα μπορεί να αλλάξει κατηγορία».

Φήμες για πακέτο με παίκτες και προπονητή

Πάντως χθες ήταν και πάλι έντονες οι φήμες ότι θα έρθουν τις επόμενες μέρες πακέτο παίκτες και προπονητής.

Η ΠΑΕ δε φαίνεται να δίνει μεγάλο βάρος στις προσφυγές των παικτών. Το ταμείο δεν έχει χρήματα αλλά και μάλλον ο σχεδιασμός θα είναι διαφορετικός. Θα έρθουν σύμφωνα πάντοτε με φήμες αρκετοί παίκτες στις μεταγραφές.

Αυτό πάντως βάση της στασιμότητας που επικρατεί δεν προκύπτει από κάπου. Επίσης δεν έχει βγει κάτι προς τα έξω όσον αφορά το θέμα του προπονητή.

Άνθρωποι πάντως που είναι κοντά στην ομάδα, μιλάνε για αιφνιδιασμό. Επιμένουν μάλιστα ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο κάποια στιγμή.

Για το καλό του ΑΟΚ, ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα.

Ενωση: Ο Καλαϊτζίδης πρώτη μεταγραφή;

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης το πιθανότερο είναι να αποτελέσει τη πρώτη μεταγραφή του ΚΑΟΔ εν όψει της νέας περιόδου. Ο 27χρονος γκαρντ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά με τον πρόεδρο της Ενωσης Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Πέρσι ο Καλαϊτζίδης αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια του ΚΑΟΔ στην Α1 κατηγορία. Πέτυχε 63 πόντους(2, 9 μέσο όρο). Πήρε 32 ριμπάουντ, είχε 35 ασίστ, 4 τάπες , 10 κλεψίματα και 20 λάθη. Πριν τον ΚΑΟΔ ο Καλαϊτζίδης αγωνίστηκε σε Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Πανελλήνιο, Ολυμπιάδα Πατρών, ΑΠΟΕΛ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται όλα τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας με υποψήφιους Αγγελακόπουλο, Κατσαρέ αλλά και τον Τότσιο από τους Ικάρους Σερρών. Ο 35χρονος δήλωσε ότι αποχωρεί από τη Σερραϊκή ομάδα και είναι ένας πολύ καλός σκόρερ. Πρώτος στην ιστορία των Ικάρων στην Α2, σημειώνοντας πάνω από 5.000 πόντους.

Γενικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές της Ενωσης. Μπορεί και σήμερα.

*Μένει ο Καραθανάσης;

Δεν αποκλείουμε να παραμείνει στο ρόστερ της Ενωσης, ο άτυχος των δυο προηγουμένων ετών Γιάννης Καραθανάσης.

Θέλει και ο ίδιος να έχει μια γεμάτη χρονιά μετά από δυο σοβαρούς τραυματισμούς. Η Α2 είναι ότι πρέπει, για να πάρει παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής σε μια μεταβατική περίοδο για την καριέρα του. Η Ενωση μπορεί να τον κρατήσει, δίνοντας τον μια ευκαιρία να παίξει και να δείξει το ταλέντο του. Αυτό και λόγω του πολύ καλού χαρακτήρα που διαθέτει ο παίκτης. Στο ρόστερ σίγουροι είναι για τη νέα χρονιά ο Βελισσαρίου, ο Πιεβάλιτσα, ο Γκέλιος και ο Αράπης. Μάλλον θα μείνει και ο Σκοπιανός Κριστέφσκι.

*Δεν κολλάνε με τίποτα

Πρέπει να θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχουν ελπίδες να έρθουν στην ομάδα ο Καραποστόλου και ο Σίμτσακ. Η διαφορά στο οικονομικό είναι αρκετά μεγάλη και μάλλον δεν καλύπτεται. Η Ενωση δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τα χρήματα που ζητάνε οι δυο προαναφερόμενοι και ειδικά στην Α2 που είναι μια κατηγορία χωρίς έσοδα.

Επίσης απομακρύνεται ακόμη περισσότερο και η παραμονή του Χριστόφορου Στεφανίδη. Επίσης εδώ υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

 

Διαβάστε επίσης