Ενωση: Μεταγραφή πριν το ματς με τον Πανελευσινιακό

 Ενωση: Μεταγραφή πριν το ματς με τον Πανελευσινιακό

Η Ενωση κοιτάζει μεταγραφικά και ίσως μέχρι την Τετάρτη ανακοινώσει έναν ακόμη παίκτη.

Αυτόν τον παίκτη θέλει να τον έχει στη διάθεση του ο Άγγελος Κορωνιός στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό, όπου είναι δίχως αύριο για την Καβαλιώτικη ομάδα. Το ερωτηματικό είναι σε ποια θέση θα προτιμηθεί. Θα είναι παίκτης στην περιφέρεια; Θα είναι παίκτης κοντά στο καλάθι;

Μάλλον θα είναι για τις θέσεις 2-3 εκεί όπου χρειάζονται ανάσες παίκτες που έχουν σηκώσει όλο το βάρος μέχρι τώρα. Ακούστηκε το όνομα του Μπένερμαν αλλά εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Ο Μπένερμαν πάντως είναι σίγουρα μέσα στη λίστα. Χθες οι παίκτες της Ενωσης είχαν ρεπό ενώ σήμερα επανέρχονται στις προπονήσεις, ουσιαστικά ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς δίχως αύριο του Σαββάτου.

*Κορωνιός: « Αμυντικά ήμασταν ανύπαρκτοι»

Ο Αγγελος Κορωνιός στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, στάθηκε στην κακή επίδοση που είχε η ομάδα του στην άμυνα. Επίσης άφησε αιχμές για κάποιους παίκτες για την νοοτροπία που έχουν.

Ο Έλληνας τεχνικός της Καβάλας τόνισε:

«Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι και θεωρώ πως χάσαμε από δικά μας λάθη. Αμυντικά ήμασταν ανύπαρκτοι και όταν τρως 82 πόντους εκτός έδρας δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Από την πρώτη μέρα παλεύω να αλλάξω νοοτροπία σε κάποιους. Θα το καταλάβουν θέλουν δεν θέλουν.

Στο πιο κρίσιμο σημείο προηγηθήκαμε με τέσσερις πόντους και είχαμε τρεις λάθος αποφάσεις, ενώ είχαμε απαράδεκτη αντιμετώπιση στη φάση του Καυκή. Δεν έχουμε χρόνο, συνεχίζουμε με στόχο τη βελτίωση και τις νίκες».

Άρμπερτ: «Είχαμε την ευκαιρία»

 

Ο Γκρέγκορ Αρμπετ είπε από την πλευρά του: «Έγινε σκληρό παιχνίδι, είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε, προηγηθήκαμε στην παράταση αλλά δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε σε όλο το παιχνίδι».

 

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης