Ενωση: Τέσσερα ράμματα στο μέτωπο, σουβενίρ σε Χριστόφορο

 Ενωση: Τέσσερα ράμματα στο μέτωπο, σουβενίρ σε Χριστόφορο

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης με 4 ράμματα στο μέτωπο, πλήρωσε πολύ γρήγορα τη νύμφη στο σκληρό παιχνίδι των Ισραηλινών την Τρίτη που μας πέρασε.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό δέχθηκε χτύπημα και αμέσως επισκέφτηκε τον γιατρό της ομάδας Γιώργο Τσοκτουρίδη προκειμένου να ράψει το σημείο τραυματισμού του στο μέτωπο.

Ο Στεφανίδης μπορεί να μην προπονηθεί την Παρασκευή με τους υπόλοιπους. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρίσκεται.

Ο Άγγελος Κορωνιός έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες της ομάδας, αφού αυτή την εποχή η ομάδα θυμίζει νοσοκομείο. Θα επανέλθουν οι πάντες στις προπονήσεις, την Παρασκευή. Η Ενωση ξεχνάει το ματς με τη Γκιλμπόα ενώ πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχει ένα ακόμη παιχνίδι στη Βαλκανική Λίγκα με αντίπαλο τη Λέφσκι, εκτός έδρας.

*Μπαίνουν κανονικά Κόλεμαν, Κριστέφσκι, Καλαμπάκας

Την Παρασκευή πάντως αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης τρεις από τους τραυματίες. Συγκεκριμένα ο Κόλεμαν, ο Κριστέφσκι και ο Καλαμπάκας. Αντίθετα από Δευτέρα θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς που μάλλον δε ταξιδέψει την ίδια μέρα για τη Σόφια, εκεί όπου την ερχόμενη Τρίτη η Ενωση θα παίξει με τη Λέφσκι για τη Βαλκανική Λίγκα. Είναι βέβαιο ότι θα προφυλαχτεί για το πρωτάθλημα.

Ο Στυλιανού είναι άγνωστο το πότε θα επανέλθει.

*Πολυτιμότερος της αγωνιστικής ο Βρκιτς

Ο Ζόραν Βρκιτς του Ικαρου Καλλιθέας αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της 19ης αγωνιστικής για την απόδοση που είχε στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Ουδείς παίκτης της Ενωσης δεν κατάφερε να μπει στους καλύτερους στις κατηγορίες στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Δεν ήταν και εύκολο, αφού η Καβαλιώτικη ομάδα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό χωρίς 5 βασικούς. Ειδικά τους Κόλεμαν, Μιλόσεβιτς. Αναλυτικά οι καλύτεροι της 19ης αγωνιστικής.

Σκόρερ: Πρίντεζης Ολυμπιακού 21, Παπαντωνίου Περιστέρι 21, Πάσαλιτς Αρη Θεσσαλονίκης 20, Σχορτσιανίτης Παναθηναϊκός 20, Μίλμπουρν Πανιώνιος 19.

Ριμπάουντ: Αναγκόνιε Ηλυσιακός 11, Γκάρισον Ηλυσιακός 10, Ματσιούλις Παναθηναϊκός 9, Παπανικολάου Ολυμπιακός 9, Λ. Παπαδόπουλος ΠΑΟΚ 9.

Ασίστ: Διαμαντίδης Παναθηναϊκός 8, Σπανούλης Ολυμπιακός 7, Παπαντωνίου Περιστέρι 6, Ρόου ΚΑΟΔ 6, Σλούκας Ολυμπιακός 5.

Κλεψίματα: Μακ Κόλουμ Απόλλων Πάτρας 5, Χάτσερ ΠΑΟΚ 5, Κλάιμπερ Απόλλων Πάτρας 4, Χάτεν Κολοσσός Ρόδου 4, Πάλμερ ΚΑΟΔ 3.

Κοψίματα: Εζιούκου Ελευσίνα 3, Χρυσικόπουλος ΠΑΟΚ 2, Γκίμπσον Ελευσίνα 2, Λάσμε Παναθηναϊκός 2, Γκάρισον Ηλυσιακός 2.

Αξιολόγηση: Βρκιτς Ικαρος Καλλιθέας 29, Πρίντεζης Ολυμπιακός 27, Παπανικολάου Ολυμπιακός 24, Κανονίδης Περιστέρι 21, Μακ Κόλουμ Απόλλων Πάτρας 21.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης