Ενωση: Τη Δευτέρα έρχονται Μανωλόπουλος, Καλαμπάκας, Στυλιανού

 Ενωση: Τη Δευτέρα έρχονται Μανωλόπουλος, Καλαμπάκας, Στυλιανού

Η προετοιμασία της Ενωσης συνεχίζεται σήμερα με πρωινή και απογευματινή προπόνηση.

Ο Κρις Χουγκάζ θα έχει από τη Δευτέρα στη διάθεση του, τους 3 νεοαποκτηθέντες Μανωλόπουλο, Καλαμπάκα και Στυλιανού.

Αυτές τις μέρες απουσιάζουν δικαιολογημένα από τις προπονήσεις, που διεξάγονται στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Το ρόστερ φαίνεται ότι θα «μαζευτεί» τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου και με τις αφίξεις των δυο νέων Αμερικανών Κόλεμαν και Νούναλι.

Ο Μίτροβιτς θα έρθει στην Καβάλα στις 14 Σεπτεμβρίου. Συμμετέχει με τη Βοσνία, στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Επίσης μέχρι εκείνο το διάστημα δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση, να έρθει ένας ακόμη ξένος παίκτης. Το ενδιαφέρον της Ενωσης στρέφεται για την απόκτηση ενός Αμερικανού πλέι μέικερ που θα είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Ο Χουγκάζ έχει στη διάθεση του προς το παρών τους: Στεφανίδη, Καραθανάση, Παπαδάκη, Βελισσαρίου, Γιωργάκη, Γκέλιο, Πιεβάλιτσα, Αράπη, Μπαναβάκη.

Ακόμη τους Ιλιεφ , Κριστέφσκι. Ορισμένοι θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια και μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

*Παραμένει ενδιαφέρον για τον Πάνος

Ο Στιβ Πάνος που πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώμα του Κολοσσού Ρόδου, εξακολουθεί να είναι στη λίστα του Κρις Χουγκάζ. Μάλιστα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, να φορέσει τη φανέλα της Ενωσης. Ο Πάνος ίσως έρθει μάλιστα αυτές τις μέρες στην Καβάλα. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την προηγούμενη του ομάδα.

Ο Πάνος αγωνίζεται στη θέση 4, εκεί όπου η Ενωση ψάχνει έναν παίκτη. Στον Κολοσσό πήγε από κολλέγιο της Αμερικής. Ο Σαρικόπουλος που ήταν στη μεταγραφική λίστα της Ενωσης μεταγράφηκε τελικά στον Αρη.

*Θετικές εντυπώσεις ο Ιλιεφ

Ο Βούλγαρος Ιλιεφ που δοκιμάζεται αυτές τις μέρες στις προπονήσεις της Ενωσης, αφήνει καλές εντυπώσεις αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε, αν θα μείνει στο ρόστερ της ομάδας η πάει δανεικός κάπου άλλου. Ο Κρις Χουγκάζ θα αποφασίσει για την τύχη του. Το πιθανότερο είναι να παίξει και σε κάποια φιλικά παιχνίδια.

Επίσης στις προπονήσεις δοκιμάζεται και ο Σκοπιανός Κριστέφσκι, που και γι αυτόν θα υπάρχει εισήγηση του Χουγκάζ.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης