Η σφυρίδα του Γιούνκερ με θέα την Ακρόπολη

 Η σφυρίδα του Γιούνκερ με θέα την Ακρόπολη

‘Εφαγε την σφυρίδα ο Γιούνκερ μεθέα την Ακρόπολη ξέχασε το όνομα του αλλα δεν ξέχασε τις υποχρεώσεις των ελλήνων αν και αναγνώρισε οτι η κατάσταση της Ελλάδας είναι δραματική.

Ολοι το βλέπουν , όλοι το καταλαβαίνουν αλλα κανείς δεν κάνει τίποτα γιατί ίσως να γουστάρουν που οι έλληνες τραβιούνται.

Η μόνη που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της τυρράνιας είναι η πιο ισχυρή γυναίκα στο κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η Μέρκελ η οποία χθές το απόγευμα είχε ραντεβού με τον Ολάντ με θέμα την παράταση ζωής της Ελλάδας.

Να ξέρετε οτι θα γίνει οτι θέλει η Μέρκελ αφού και πρίν την εκλογή του Ολάντ και μετά την εκλογή του Ολάντ τα κουμάντα δεν άλλαξαν.

Η Μέρκελ έκανε, κάνει και θα κάνει κουμάντο.

Ο Σαμαράς τρέχει και θέλει η όποια απόφαση περί επιμήκυνσης να βγεί πρίν απο την έκθεση της Τρόϊκας που θα είναι φωτιά και λάβρα για την Ελλάδα αφού είναι γνωστό οτι δεν μπορούμε να μαζέψουμε λεφτά τους τελευταίους μήνες.

Αντίθετα οι δανειστές μας δεν συζητάνε κανένα ευνοϊκό μέτρο υπέρ της Ελλάδας πρίν απο την έκθεση γιατί περιμένουν την έκθεση να πατήσουν όλες τις αρνήσεις τους αφού θα είναι άσχημη για τα οικονομικά της Ελλάδας και έτσι θα έχουν κάθε λόγο να πούνε ΟΧΙ στα περιθώρια για μερικές ανάσες που ζήτησε ο Σαμαράς.

Και καλά τους είπε ο Σαμαράς.

Δεν θέλουμε λεφτά αλλα λίγο χρόνο και χώρο για να πάρουν ανάσες και οι έλληνες και η ελληνική οικονομία που κάτω απο αυτή την ασφυκτική πίεση δεν μπορεί να πάρει μπρός και θα συνεχίζεται αυτό το σκηνικό της μιζέριας και της απογοήτευσης. με τους έλληνες να βιώνουν μια πάρα πολύ άσχημη καθημερινότητα.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά.

Ο Σαμαράς βιάζεται να προλάβει την έκθεση και οι εταίροι μας καθόλου αφού θέλουν οι αποφάσεις που θα πάρουν να έρθουν μετά την έκθεση της τρόϊκας.

Καύσωνας μέχρι και την Τρίτη ;

Κατά τα άλλα το καλοκαίρι συνεχίζεται με υψηλές θερμοκρασίες και κροκάλα καλύτερης ποιότητας και πιο χοντρή.

Αυτήν την κροκάλα την γουαστάρω και εγώ αφού δεν γίνεσαι χάλια και δεν χρειάζεσαι και ντούζ.

Με την άμμο υπάρχει πρόβλημα και αν έχεις χρησιμοποιήσεις αυτοκίνητο για να πας στην παραλία που έχεις επιλέξει όταν θα επιστρέψεις θα έχεις κουβαλήσει την μισή άμμο της παραλίας μέσα στο αυτοκίνητο.

Οσο αφορά τον καιρό μια τελευταία πληροφορία λέει οτι θα πάμε με θερμοκρασίες καύσωνα μέχρι και την Τρίτη.

Απο εκεί που πιστεύαμε οτι η Κυριακή θα είναι η τελευταία μέρα του καλοκαιριού τώρα μας λένε οτι την Τρίτη θα σταματήσουν οι υψηλές θερμοκρασίες.

Θα μου πείς τώρα που φάγαμε τον γάϊδαρο και έμεινε η ουρά δεν χάθηκε ο κόσμος για δυό μέρες ακόμα.

Απλά η Τρίτη που έρχεται να μην γίνει η άλλη Τρίτη οπότε θα αρχίσουμε να έχουμε πρόβλημα.

 

Και ο Αλέξης

σε μόνιμες διακοπές ;

Εκτός απο την Λάσκαρη απ’ οτι βλέπω και ο Τσίπρας κάνει διακοπές διαρκείας αφού σήμερα συμπληρώνει 20 μέρες μακριά απο την βουλή.

Απο την Νάξο στην Πάρο απο την Πάρο στην Τήνο και απο την Τήνο στην Σάμο …

Είπαμε ρε Αλέξη διακοπές αλλα με μέτρο.

Οταν οι περισσότεροι έλληνες κάνουν διακοπές απο 2 έως 3 μέρες το πολύ εσύ δεν μπορεί να είσαι 3 εβδομάδες και στα γούστα.

Για τον έλληνα έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα οι 3 μέρες είναι ο παράδεισος όταν πρό κρίσης θυμηθείτε 3 μέρες θέλαμε μόνο να φθάσουμε στον προορισμό των διακοπών μας.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά να παιρνάτε και καλά και να κάνετε πολλές βουτιές γιατί τώρα είναι οι καλύτερες θάλασσες.

Μέχρι και 20 Σεπτεμβρίου μπορούμε να κάνουμε μπάνιο εύκολα και άνετα χωρίς κανένα ζόρι.

Αφήστε που τα μπάνια απο εδώ και στο εξής είναι τρίποντα.

Κάνεις ένα και πιάνονται για τρία.

Λοιπόν αυτά και καλημέρα σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης