• 20 Απριλίου 2024,

Επίσκεψη Σιμιτσή στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ

 Επίσκεψη Σιμιτσή στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ήταν  το πρωί ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, έχοντας συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, παρουσία και του προέδρου, Παναγιώτη Τσεντεμεΐδη.

Ήταν μία χαλαρή και φιλική συζήτηση που πάντως ασχολήθηκε με το γνωστό κυκλοφοριακό πρόβλημα, μπροστά από το πρακτορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, τμήμα της οδού Μητροπολίτου Χρυσοστόμου, από την Εθνικής Αντίστασης μέχρι την Φιλικής Εταιρίας.

Το υπεραστικό ΚΤΕΛ θέλει το συγκεκριμένο κομμάτι ανόδου της Μητροπολίτου Χρυσοστόμου, να είναι σημείο φόρτωσης και εκφόρτωσης των λεωφορείων, δηλαδή να μην επιτρέπεται η υπόλοιπη συγκοινωνία. Ο Δήμαρχος Καβάλας είναι θετικός σε αυτή την ιδέα κατανοώντας ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για κάτι τέτοιο. Συνδέει δε αυτή την κυκλοφοριακή αλλαγή και με την εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης του οργανισμού λιμένα Καβάλας, η οποία άλλωστε αφορά όλη την οδό Εθνικής Αντίστασης.

Ο δήμαρχος χθες είπε ίσως για πρώτη φορά ότι συμφωνεί να μην μεταφερθεί εκτός κέντρου το πρακτορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, άποψη που κατά καιρούς υποστήριζαν διάφοροι τοπικοί παράγοντες.

 

Διαβάστε επίσης