• 1 Μαΐου 2024,

Επιδότηση εργασίας ανάμεσα σε Σταθάκη – Αλεξιάδη

 Επιδότηση εργασίας ανάμεσα σε Σταθάκη – Αλεξιάδη

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ήταν στην πόλη μας το σαββατοκύριακο, όπου παρακολούθησαν πολλές από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Σε ερώτηση που τους απευθύναμε για την πρωτοβουλία τους να κλείσουν ραντεβού με τον κ. Σταθάκη, για την απλήρωτη επιδότηση εργασίας, μας απάντησαν αρνητικά. Απ΄ ότι φαίνεται οι βουλευτές εκτιμούν ότι πρέπει να περάσει κι άλλος χρόνος, να ωριμάσει στην Αθήνα το αίτημα των επιμελητηρίων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τότε θα γίνει η συνάντηση με τον κ. Σταθάκη.

Λένε οι κυβερνητικοί βουλευτές του νομού ότι ήδη ο κ. Σταθάκης συνάντησε επιμελητήριο της Θράκης μαζί με βουλευτές όμορου νομού. Αυτή η συνάντηση που έγινε αμέσως μετά τις γιορτές δεν είχε αποτέλεσμα. Περιγράφεται ωστόσο ο προβληματισμός στον κ. Σταθάκη και η συνεργασία για το θέμα με τον αναπληρωτή υπουργό Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Το καλό σενάριο αναφέρει ότι ο κ. Σταθάκης ζήτησε εισήγηση από τον Αλεξιάδη κι αυτός την προετοιμάζει. Μέχρι λοιπόν η εισήγηση αυτή να φτάσει στα χέρια του κ. Σταθάκη, φαίνεται ότι από πλευράς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τόσο του Νομού Καβάλας όσο και της υπόλοιπης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν θα γίνει καμιά ενέργεια για την απλήρωτη επιδότηση εργασίας.

Οι βουλευτές εκτιμούν ότι το κλίμα για το αίτημα στην Αθήνα δεν είναι καλό, γι΄ αυτό και προσπαθούν ν΄ αλλάξουν τα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης