Ο υπουργός μπορεί και να μην έρθει!

 Ο υπουργός μπορεί και να μην έρθει!

Οι αγρότες του Νομού Καβάλας πραγματοποίησαν το σαββατοκύριακο γενικές συνελεύσεις για ν΄ αποφασίσουν οριστικά τις κινητοποιήσεις τους, οι οποίες θ΄ αρχίσουν την Τετάρτη το απόγευμα κατά την επίσκεψη στην Καβάλα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελου Αποστόλου. Ήδη οι αγρότες των Γιαλοχωρίων ανακοίνωσαν συλλαλητήριο στο χώρο που θα μιλήσει ο κ. Αποστόλου, στην αίθουσα «Ν.Μάρτης» του Διοικητηρίου.

Εκεί θα βρίσκονται αγρότες από το Παγγαίο, το Νέστο και το Δήμο Καβάλας στο πλαίσιο των αποφάσεων που πήρανε οι γενικές τους συνελεύσεις. Έτσι τα τρακτέρ στο νομό μας θα εμφανιστούν σίγουρα στον κόμβο της Χρυσούπολης, την Πέμπτη, την επόμενη δηλαδή μέρα κι αν η συμμετοχή των αγροτών είναι μεγάλη, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε και δεύτερο μπλόκο στο νομό μας, κατά πάσα πιθανότητα στον Άγιο Σίλα.

Επειδή η κινητοποίηση των αγροτών είναι μεγάλη λόγω της επίσκεψης στην Καβάλα του κ. Αποστόλου, που θα μιλήσει σε εκδήλωση για το νομοσχέδιο των αγροτικών συνεταιρισμών, την Τετάρτη το απόγευμα στο Διοικητήριο, υπάρχει το ενδεχόμενο ο υπουργός να μην μας επισκεφθεί. Το πρόγραμμά του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα . Γνωστοποιείται όμως ότι πριν από την Καβάλα ο υπουργός θα ακολουθήσει παρόμοιο πρόγραμμα, επαφών και συνέντευξης τύπου στην πόλη της Ξάνθης. Απ ΄ ότι λέγεται θα υπάρχει συνεννόηση με την ελληνική αστυνομία κι ανοιχτό το ενδεχόμενο η επίσκεψη Αποστόλου στην Καβάλα να μην γίνει ποτέ.

Διαβάστε επίσης